Formularz wyszukiwania

Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:

Wyniki wyszukiwania dla zapytania:

Jednostka: Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Typ publikacji: Prace niepublikowane od roku: 2018 do roku: 2018
Liczba pozycji spełniających powyższe kryteria selekcji: 4.
1

Tytuł:
Analiza cyklu życia w środowiskowej ocenie jakości wyrobów
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2018
Opis fizyczny:
209 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-412
Nr:
2168327569
doktorat
2

Autor:
Majkrzak Anna Xymena
Tytuł:
Postrzeganie i ocena jakości wyrobów odzieżowych przez młodych konsumentów
Promotor pomocniczy:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2018
Opis fizyczny:
269 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-415
Nr:
2168329315
doktorat
3

Autor:
Grobelny Joanna
Tytuł:
Wpływ dodatków na jakość i preferencje konsumenckie emulsji tłuszczowych
Promotor pomocniczy:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2018
Opis fizyczny:
272 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-427
Nr:
2168333155
doktorat
4

Autor:
Jankowski Łukasz
Tytuł:
Wpływ wdrożenia Lean Manufacturing na jakość procesów wytwarzania wyrobów z uwzględnieniem aspektów środowiskowych
Promotor:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2018
Opis fizyczny:
212 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-434
Nr:
2168338617
doktorat
1
Analiza cyklu życia w środowiskowej ocenie jakości wyrobów / Marcin RYCHWALSKI ; Promotor: Wacław ADAMCZYK. - Kraków, 2018. - 209 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/djvu/index.php?kat=1200003348&col=doktoraty_full
2
Postrzeganie i ocena jakości wyrobów odzieżowych przez młodych konsumentów / Anna Xymena Majkrzak ; Promotor: Renata SALERNO-KOCHAN ; Promotor pomocniczy: Paweł TUREK. - Kraków, 2018. - 269 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003352
3
Wpływ dodatków na jakość i preferencje konsumenckie emulsji tłuszczowych / Joanna Grobelny ; Promotor: Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA ; Promotor pomocniczy: Lidia OSTASZ. - Kraków, 2018. - 272 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003370
4
Wpływ wdrożenia Lean Manufacturing na jakość procesów wytwarzania wyrobów z uwzględnieniem aspektów środowiskowych / Łukasz Jankowski ; Promotor: Tadeusz FIJAŁ. - Kraków, 2018. - 212 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003377
1
Rychwalski M., (2018), Analiza cyklu życia w środowiskowej ocenie jakości wyrobów, Prom. Adamczyk W., Kraków : , 209 k.
2
Majkrzak A., (2018), Postrzeganie i ocena jakości wyrobów odzieżowych przez młodych konsumentów, Prom. Salerno-Kochan R., Kraków : , 269 k.
3
Grobelny J., (2018), Wpływ dodatków na jakość i preferencje konsumenckie emulsji tłuszczowych, Prom. Kondratowicz-Pietruszka E., Kraków : , 272 k.
4
Jankowski Ł., (2018), Wpływ wdrożenia Lean Manufacturing na jakość procesów wytwarzania wyrobów z uwzględnieniem aspektów środowiskowych, Prom. Fijał T., Kraków : , 212 k.
1
@unpublished{mon,
author = " Rychwalski Marcin ",
title = "Analiza cyklu życia w środowiskowej ocenie jakości wyrobów",
adress = "Kraków",
year = "2018",
}
2
@unpublished{mon,
author = " Majkrzak Anna Xymena ",
title = "Postrzeganie i ocena jakości wyrobów odzieżowych przez młodych konsumentów",
adress = "Kraków",
year = "2018",
}
3
@unpublished{mon,
author = " Grobelny Joanna ",
title = "Wpływ dodatków na jakość i preferencje konsumenckie emulsji tłuszczowych",
adress = "Kraków",
year = "2018",
}
4
@unpublished{mon,
author = " Jankowski Łukasz ",
title = "Wpływ wdrożenia Lean Manufacturing na jakość procesów wytwarzania wyrobów z uwzględnieniem aspektów środowiskowych",
adress = "Kraków",
year = "2018",
}