Formularz wyszukiwania

Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:

Wyniki wyszukiwania dla zapytania:

Jednostka: Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Typ publikacji: Książki od roku: 2018 do roku: 2018
Liczba pozycji spełniających powyższe kryteria selekcji: 8.
1

Tytuł:
Wybrane aspekty zarządzania jakością
Redaktor:
Adres wydawniczy:
Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2018
Opis fizyczny:
181 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-949535-7-7
Nr:
2168324275
monografia
2

Tytuł:
Kryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety
Adres wydawniczy:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2018
Opis fizyczny:
205 s.: il.; 24 cm
Seria:
(Monografie : prace doktorskie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie ; nr 31)
Uwagi:
Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-760-8
Nr:
2168327503
monografia
3

Konferencja:
II Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu "Opakowania na miarę XXI wieku", Kraków, Polska, od 2018-03-20 do 2018-03-21
Tytuł:
Wszystkie "wymiary" opakowań : opakowania na miarę XXI wieku : monografia
Adres wydawniczy:
Kraków: Koło Naukowe Opakowalnictwa Towarów, 2018
Opis fizyczny:
283 s.: il.; 25 cm
Uwagi:
Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz., Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-947692-2-2
Nr:
2168327819
materiały konferencyjne
4

Konferencja:
VII Konferencja Naukowa "Współczesne trendy w zarządzaniu - Gospodarka 4.0", Kraków, Polska, od 2018-05-08 do 2018-05-09
Tytuł:
Współczesne trendy w zarządzaniu : jakościowe aspekty w Gospodarce 4.0
Adres wydawniczy:
Kraków: Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018
Opis fizyczny:
121 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
Program badawczy:
Publikacja została dofinansowana ze środków przyznanych z Krakowskich Konferencji Naukowych 2018
ISBN:
978-83-65907-31-8 ; 978-83-65907-32-5
Nr:
2168332269
materiały konferencyjne
5

Tytuł:
Jakość usług gastronomicznych z punktu widzenia zmotoryzowanego turysty
Adres wydawniczy:
Kraków: Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018
Opis fizyczny:
139 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
Publikacja została sfinansowana ze środków przyznanych Wydziałowi Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie w ramach dotacji na utrzymanie potencjału badawczego
ISBN:
978-83-63663-71-1
Nr:
2168334115
monografia
6

Tytuł:
Kwalimetryczne aspekty oceny rynkowych produktów żywnościowych
Adres wydawniczy:
Kraków: Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018
Opis fizyczny:
176 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
Niniejsze opracowanie zostało sfinansowane ze środków przeznaczonych dla Wydziału Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie w ramach dotacji na utrzymanie potencjału badawczego
ISBN:
978-83-65955-12-8
Nr:
2168334139
monografia
7

Tytuł:
Opakowanie i jego rola w projektowaniu produktu zintegrowanego w aspekcie potrzeb i wymagań konsumentów = Packaging and Its Role in the Integrated Product Design Having Considered the Aspect of Consumers' Needs and Requirements
Adres wydawniczy:
Kraków: Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2018
Opis fizyczny:
250 s.: il.; 25 cm
Seria:
(Seria: Monografie - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności)
Uwagi:
Summ., Bibliogr.
ISBN:
978-83-942362-8-1
Nr:
2168334261
monografia
8

Tytuł:
Rynek butelkowanych wód mineralnych : jakość z punktu widzenia konsumenta i organizacji
Redaktor:
Adres wydawniczy:
Kraków: Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018
Opis fizyczny:
197 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
Publikacja została sfinansowana ze środków przyznanych Wydziałowi Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie w ramach dotacji na utrzymanie potencjału badawczego
ISBN:
978-83-65955-35-7
Nr:
2168338667
monografia
1
Wybrane aspekty zarządzania jakością / red. Mariusz GIEMZA. - Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2018. - 181 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - ISBN 978-83-949535-7-7
2
Kryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety / Bartłomiej KABAJA. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018. - 205 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. - (Monografie - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, ISSN 1898-6439 ; nr 31). - ISBN 978-83-7252-760-8
3
Wszystkie "wymiary" opakowań : opakowania na miarę XXI wieku : monografia / red. Bartłomiej KABAJA. - Kraków : Koło Naukowe Opakowalnictwa Towarów, 2018. - 283 s. : il. ; 25 cm. - Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz. - Bibliogr. przy rozdz. - ISBN 978-83-947692-2-2
4
Współczesne trendy w zarządzaniu : jakościowe aspekty w Gospodarce 4.0 / red. nauk. Magdalena WOJNAROWSKA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2018. - 121 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - ISBN 978-83-65907-31-8 ; 978-83-65907-32-5
5
Jakość usług gastronomicznych z punktu widzenia zmotoryzowanego turysty / Joanna M. DZIADKOWIEC. - Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018. - 139 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. - ISBN 978-83-63663-71-1
6
Kwalimetryczne aspekty oceny rynkowych produktów żywnościowych / Stanisław POPEK. - Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018. - 176 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. - ISBN 978-83-65955-12-8
7
Opakowanie i jego rola w projektowaniu produktu zintegrowanego w aspekcie potrzeb i wymagań konsumentów = Packaging and Its Role in the Integrated Product Design Having Considered the Aspect of Consumers' Needs and Requirements / Agnieszka CHOLEWA-WÓJCIK. - Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2018. - 250 s. : il. ; 25 cm. - Summ. - Bibliogr. - (Seria: Monografie - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności). - ISBN 978-83-942362-8-1
8
Rynek butelkowanych wód mineralnych : jakość z punktu widzenia konsumenta i organizacji / red. nauk. Urszula BALON, Tadeusz SIKORA. - Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 2018. - 197 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. - ISBN 978-83-65955-35-7
1
Giemza M. (red.), (2018), Wybrane aspekty zarządzania jakością, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 181 s.
2
Kabaja B., (2018), Kryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety, (Monografie : prace doktorskie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, nr 31), Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 205 s.
3
Kabaja B. (red.), (2018), Wszystkie "wymiary" opakowań: opakowania na miarę XXI wieku: monografia, Kraków : Koło Naukowe Opakowalnictwa Towarów, 283 s.
4
Wojnarowska M., Pyrzyńska E. (red.), (2018), Współczesne trendy w zarządzaniu: jakościowe aspekty w Gospodarce 4.0, Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 121 s.
5
Dziadkowiec J., (2018), Jakość usług gastronomicznych z punktu widzenia zmotoryzowanego turysty, Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 139 s.
6
Popek S., (2018), Kwalimetryczne aspekty oceny rynkowych produktów żywnościowych, Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 176 s.
7
Cholewa-Wójcik A., (2018), Opakowanie i jego rola w projektowaniu produktu zintegrowanego w aspekcie potrzeb i wymagań konsumentów, Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 250 s.
8
Balon U., Sikora T. (red.), (2018), Rynek butelkowanych wód mineralnych: jakość z punktu widzenia konsumenta i organizacji, Kraków : Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit", 197 s.
1
@book{mon,
title = "Wybrane aspekty zarządzania jakością",
editor = Giemza Mariusz,
adress = "Kraków",
publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze",
year = "2018",
isbn = "978-83-949535-7-7",
}
2
@book{mon,
author = " Kabaja Bartłomiej ",
title = "Kryteria oceny znakowania opakowań jednostkowych suplementów diety",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2018",
issn = "1898-6439",
isbn = "978-83-7252-760-8",
}
3
@book{mon,
title = "Wszystkie "wymiary" opakowań : opakowania na miarę XXI wieku : monografia",
editor = Kabaja Bartłomiej,
adress = "Kraków",
publisher = "Koło Naukowe Opakowalnictwa Towarów",
year = "2018",
isbn = "978-83-947692-2-2",
}
4
@book{mon,
title = "Współczesne trendy w zarządzaniu : jakościowe aspekty w Gospodarce 4.0",
editor = Wojnarowska Magdalena,
editor = Pyrzyńska Ewa,
adress = "Kraków",
publisher = "Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego",
year = "2018",
isbn = "978-83-65907-31-8 ; 978-83-65907-32-5",
}
5
@book{mon,
author = " Dziadkowiec Joanna M. ",
title = "Jakość usług gastronomicznych z punktu widzenia zmotoryzowanego turysty",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit"",
year = "2018",
isbn = "978-83-63663-71-1",
}
6
@book{mon,
author = " Popek Stanisław ",
title = "Kwalimetryczne aspekty oceny rynkowych produktów żywnościowych",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit"",
year = "2018",
isbn = "978-83-65955-12-8",
}
7
@book{mon,
author = " Cholewa-Wójcik Agnieszka ",
title = "Opakowanie i jego rola w projektowaniu produktu zintegrowanego w aspekcie potrzeb i wymagań konsumentów",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe PTTŻ",
year = "2018",
issn = "",
isbn = "978-83-942362-8-1",
}
8
@book{mon,
title = "Rynek butelkowanych wód mineralnych : jakość z punktu widzenia konsumenta i organizacji",
editor = Balon Urszula,
editor = Sikora Tadeusz,
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Edukacyjne "Akapit"",
year = "2018",
isbn = "978-83-65955-35-7",
}