Formularz wyszukiwania

Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:
Wpisz minimum 3 znaki!
Wyszukaj z opcją:

Wyniki wyszukiwania dla zapytania:

Jednostka: Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem Typ publikacji: Książki od roku: 2014 do roku: 2014
Liczba pozycji spełniających powyższe kryteria selekcji: 14.
1

Tytuł:
Wybrane aspekty zarządzania jakością
Adres wydawniczy:
Kraków: Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2014
Opis fizyczny:
545 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy art.
ISBN:
978-83-935421-4-7
Nr:
2168277937
monografia
2

Tytuł:
Towards Quality - Management Systems and Solutions
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
204 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-938909-5-8
Nr:
2168283197
monografia
3

Autor:
Prusak Anna , Stefanów Piotr
Tytuł:
AHP - analityczny proces hierarchiczny : budowa i analiza modeli decyzyjnych krok po kroku
Adres wydawniczy:
Warszawa: Wydawnictwo C.H. Beck, 2014
Opis fizyczny:
280 s.: il.; 24 cm
Seria:
(Zarządzanie)
Uwagi:
Bibliogr.
ISBN:
978-83-255-6072-0
Nr:
2168283219
monografia
4

Tytuł:
Consumer Protection and Satisfaction
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
212 s.: wykr., tab.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-938909-8-9
Nr:
2168283421
monografia
5

Tytuł:
Non-Food Products' Quality and Innovations
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
207 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-940189-8-6
Nr:
2168283873
monografia
6

Tytuł:
Achievements and Challenges of Commodity Science in the Age of Globalization
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
248 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-938909-0-3
Nr:
2168283887
monografia
7

Tytuł:
Future Trends and Challenges in the Food Sector
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
188 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-940189-0-0
Nr:
2168283953
monografia
8

Tytuł:
Innovations in Product Development and Packaging
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
194 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-938909-2-7 ; 978-83-938909-6-5
Nr:
2168284043
monografia
9

Tytuł:
Food Products' Quality
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
184 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-938909-3-4
Nr:
2168284135
monografia
10

Tytuł:
Towards Sustainable Development
Adres wydawniczy:
Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014
Opis fizyczny:
246 s.: il.; 23 cm
Seria:
(Commodity Science in Research and Practice)
Uwagi:
Bibliogr. przy rozdz.
ISBN:
978-83-62511-38-9
Tryb dostępu:
Nr:
2168284137
monografia
11

Autor:
Tytuł:
Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności
Redaktor:
Adres wydawniczy:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014
Opis fizyczny:
115 s.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-681-6
Nr:
2168288403
monografia
12

Tytuł:
Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością
Adres wydawniczy:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014
Opis fizyczny:
192 s.: il.; 12 cm.
Seria:
(Monografie : prace doktorskie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie ; nr 20)
Uwagi:
Oryginał przedstawiony jako rozprawa doktorska (Uniwersytet Ekonomiczny, Kraków, 2011)., Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-680-9
Nr:
2168288409
monografia
13

Konferencja:
II Konferencja "Dni Ekologii", Kraków, Polska, od 2014-05-27 do 2014-05-27
Tytuł:
Działania prośrodowiskowe w towaroznawstwie i technologii
Adres wydawniczy:
Kraków: Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 2014
Opis fizyczny:
124 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy ref.
ISBN:
978-83-60391-82-2
Nr:
2168302925
materiały konferencyjne
14

Konferencja:
Konferencja "Działania proekologiczne w zarządzaniu przedsiębiorstwem", Kraków, Polska, od 2013-05-27 do 2013-05-27
Tytuł:
Działania proekologiczne w zarządzaniu przedsiębiorstwem
Adres wydawniczy:
Kraków: Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 2014
Opis fizyczny:
107 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy ref.
ISBN:
978-83-60391-02-0
Nr:
2168313153
materiały konferencyjne
1
Wybrane aspekty zarządzania jakością / red. Marek SALERNO-KOCHAN. - Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2014. - 545 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy art. - ISBN 978-83-935421-4-7
2
Towards Quality - Management Systems and Solutions / ed. by Tadeusz SIKORA, Joanna DZIADKOWIEC. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 204 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-938909-5-8
3
AHP - analityczny proces hierarchiczny : budowa i analiza modeli decyzyjnych krok po kroku / Anna PRUSAK, Piotr Stefanów. - Warszawa : Wydawnictwo C. H. Beck, 2014. - 280 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. - (Zarządzanie). - ISBN 978-83-255-6072-0
4
Consumer Protection and Satisfaction / Ed. by Andrzej CHOCHÓŁ. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 212 s. : wykr., tab. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-938909-8-9
5
Non-Food Products' Quality and Innovations / ed. by Renata SALERNO-KOCHAN. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 207 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-940189-8-6
6
Achievements and Challenges of Commodity Science in the Age of Globalization / Ed. by Andrzej CHOCHÓŁ and Jerzy SZAKIEL. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 248 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-938909-0-3
7
Future Trends and Challenges in the Food Sector / ed. by Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ and Stanisław POPEK. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 188 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-940189-0-0
8
Innovations in Product Development and Packaging / Ed. by Agnieszka CHOLEWA-WÓJCIK, Agnieszka KAWECKA. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 194 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-938909-2-7 ; 978-83-938909-6-5
9
Food Products' Quality / ed. by Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Stanisław POPEK. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 184 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-938909-3-4
10
Towards Sustainable Development / Ed. by Wacław ADAMCZYK. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - 246 s. : il. ; 23 cm. - Bibliogr. przy rozdz. - (Commodity Science in Research and Practice). - ISBN 978-83-62511-38-9. - Pełny tekst: http://www.ptt.uek.krakow.pl/edc_media/Lite/Item-0091/TinyFiles/Towards-sustainable-development-ed-by-adamczyk.pdf
11
Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności / Piotr KAFEL. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014. - 115 s. ; 24 cm. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7252-681-6
12
Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością / Agnieszka KAWECKA. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2014. - 192 s. : il. ; 12 cm. - Oryginał przedstawiony jako rozprawa doktorska (Uniwersytet Ekonomiczny, Kraków, 2011). - Bibliogr. - (Monografie - Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, ISSN 1898-6439 ; nr 20). - ISBN 978-83-7252-680-9
13
Działania prośrodowiskowe w towaroznawstwie i technologii / red. Wacław ADAMCZYK. - Kraków : Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 2014. - 124 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy ref. - ISBN 978-83-60391-82-2
14
Działania proekologiczne w zarządzaniu przedsiębiorstwem / red. Wacław ADAMCZYK. - Kraków : Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 2014. - 107 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy ref. - ISBN 978-83-60391-02-0
1
Salerno-Kochan M. (red.), (2014), Wybrane aspekty zarządzania jakością, Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 545 s.
2
Sikora T., Dziadkowiec J. (red.), (2014), Towards Quality - Management Systems and Solutions, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 204 s.
3
Prusak A., Stefanów P., (2014), AHP - analityczny proces hierarchiczny: budowa i analiza modeli decyzyjnych krok po kroku, Warszawa : Wydawnictwo C. H. Beck, 280 s.
4
Chochół A. (red.), (2014), Consumer Protection and Satisfaction, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 212 s.
5
Salerno-Kochan R. (red.), (2014), Non-Food Products' Quality and Innovations, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 207 s.
6
Chochół A., Szakiel J. (red.), (2014), Achievements and Challenges of Commodity Science in the Age of Globalization, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 248 s.
7
Miśniakiewicz M., Popek S. (red.), (2014), Future Trends and Challenges in the Food Sector, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 188 s.
8
Cholewa-Wójcik A., Kawecka A. (red.), (2014), Innovations in Product Development and Packaging, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 194 s.
9
Miśniakiewicz M., Popek S. (red.), (2014), Food Products' Quality, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 184 s.
10
Adamczyk W. (red.), (2014), Towards Sustainable Development, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 246 s.
11
Kafel P., (2014), Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności, Sikora T. (red. nauk.), Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 115 s.
12
Kawecka A., (2014), Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością, (Monografie : prace doktorskie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, nr 20), Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 192 s.
13
Adamczyk W. (red.), (2014), Działania prośrodowiskowe w towaroznawstwie i technologii, Kraków : Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 124 s.
14
Adamczyk W. (red.), (2014), Działania proekologiczne w zarządzaniu przedsiębiorstwem, Kraków : Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny, 107 s.
1
@book{mon,
title = "Wybrane aspekty zarządzania jakością",
editor = Salerno-Kochan Marek,
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe PTTŻ",
year = "2014",
isbn = "978-83-935421-4-7",
}
2
@book{mon,
title = "Towards Quality - Management Systems and Solutions",
editor = Dziadkowiec Joanna,
editor = Sikora Tadeusz,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-938909-5-8",
}
3
@book{mon,
author = " Prusak Anna and Stefanów Piotr ",
title = "AHP - analityczny proces hierarchiczny : budowa i analiza modeli decyzyjnych krok po kroku",
adress = "Warszawa",
publisher = "Wydawnictwo C.H. Beck",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-255-6072-0",
}
4
@book{mon,
title = "Consumer Protection and Satisfaction",
editor = Chochół Andrzej,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-938909-8-9",
}
5
@book{mon,
title = "Non-Food Products' Quality and Innovations",
editor = Salerno-Kochan Renata,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-940189-8-6",
}
6
@book{mon,
title = "Achievements and Challenges of Commodity Science in the Age of Globalization",
editor = Chochół Andrzej,
editor = Szakiel Jerzy,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-938909-0-3",
}
7
@book{mon,
title = "Future Trends and Challenges in the Food Sector",
editor = Miśniakiewicz Małgorzata,
editor = Popek Stanisław,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-940189-0-0",
}
8
@book{mon,
title = "Innovations in Product Development and Packaging",
editor = Cholewa-Wójcik Agnieszka,
editor = Kawecka Agnieszka,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-938909-2-7 ; 978-83-938909-6-5",
}
9
@book{mon,
title = "Food Products' Quality",
editor = Miśniakiewicz Małgorzata,
editor = Popek Stanisław,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-938909-3-4",
}
10
@book{mon,
title = "Towards Sustainable Development",
editor = Adamczyk Wacław,
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-62511-38-9",
}
11
@book{mon,
author = " Kafel Piotr ",
title = "Dobrowolna certyfikacja i znakowanie żywności",
editor = Sikora Tadeusz,
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2014",
isbn = "978-83-7252-681-6",
}
12
@book{mon,
author = " Kawecka Agnieszka ",
title = "Czynniki determinujące bezpieczeństwo opakowań przeznaczonych do kontaktu z żywnością",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2014",
issn = "1898-6439",
isbn = "978-83-7252-680-9",
}
13
@book{mon,
title = "Działania prośrodowiskowe w towaroznawstwie i technologii",
editor = Adamczyk Wacław,
adress = "Kraków",
publisher = "Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny",
year = "2014",
isbn = "978-83-60391-82-2",
}
14
@book{mon,
title = "Działania proekologiczne w zarządzaniu przedsiębiorstwem",
editor = Adamczyk Wacław,
adress = "Kraków",
publisher = "Studenckie Koło Naukowe Ekologia Wyrobów Uniwersytet Ekonomiczny",
year = "2014",
isbn = "978-83-60391-02-0",
}