Prusak Anna ORCID

Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem, Katedra Zarządzania Jakością

Rok
Badania nad właściwościami operacyjnymi metody AHP / Anna PRUSAK, Piotr Stefanów // Folia Oeconomica Cracoviensia. - vol. 52 (2011), s. 87-104. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: http://foc.czasopisma.pan.pl/images/data/foc/wydania/Vol_LII_2011/05_Badania_Nad_Wlasciwosciami_Operacyjnymi_Metody_A.pdf. - ISSN 0071-674X
2011
Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP = Reliability and Effectiveness of the Saaty's Pairwise Comparison Scale in AHP and ANP Methods / Piotr Stefanów, Anna PRUSAK // W: Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu / red. Andrzej Chodyński. - Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, 2011. - S. 271-298. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7571-145-5
2011
Public Trust in Institutions and Information Sources Regarding Risk Management and Communication : towards Integrating Extant Knowledge / George Chryssochoidis, Anna STRADA, Athanasios Krystallis // Journal of Risk Research. - vol. 12, no. 2 (2009), s. 137-185. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w EBSCOhost. - Bibliogr. - Dostępny w World Wide Web. - ISSN 1366-9877
2009
Effective Risk Communication at the Food Market / Tadeusz SIKORA, Anna STRADA // W: 4th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław 24-25 September 2009 / chair: Tadeusz Trziszka. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - S. 213. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-60574-65-2
2009
Effective Risk Communication at the Food Market / S. STRADA, T. SIKORA // W: New Concepts in Food Evaluation : Nutraceuticals - Analyses - Consumer / ed. by Tadeusz Trziszka and Maciej Oziembłowski. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - (Monografie, ISSN 2083-5531 ; 74). - S. 349-357. - Bibliogr. - ISBN 978-83-60574-68-3
2009
A Characterization of Peanut Consumption in Four Countries : Results from Focus Groups and Their Implications for Peanut Allergy Prevalence / Beatriz Sora, Annabelle Boulay, Roser Sala, Julie Houghton, Vyara Gancheva, Anna STRADA, Malzorgata Schlegel-Zawadzka, Gene Rowe // International Journal of Consumer Studies. - vol. 33, iss. 6 (2009), s. 676-683. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w EBSCOhost. - Bibliogr. - Dostępny w World Wide Web. - ISSN 1470-6423
2009
The Quality of Food Risk Management in Europe : Perspectives and Priorities / J.R. Houghton, G. Rowe, L.J. Frewer, E. Van Kleef, G. Chryssochoidis, O. Kehagia, S. Korzen-Bohr, J. Lassen, U. Pfenning, A. Strada // Food Policy. - vol. 33, iss. 1 (2008), s. 13-26. - Summ. - Dostępny w ScienceDirect. - ISSN 0306-9192
2008
A EuroPrevall Review of Factors Affecting Incidence of Peanut Allergy : Priorities for Research and Policy / A. Boulay, J. Houghton, V. Gancheva, Y. Sterk, A. Strada, M. Schlegel-Zawadzka, B. Sora, R. Sala, R. van Ree, G. Rowe // Allergy. - vol. 63, iss. 7 (2008), s. 797-809. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1398-9995.2008.01776.x/epdf. - ISSN 0105-4538
2008
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage / Anna STRADA, Stanisław POPEK, Tadeusz SIKORA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 15-25. - Bibliogr. - ISBN 83-922067-7-0
2006
The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - 300 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy tekstach. - ISBN 83-922067-7-0
2006
Preface / Tadeusz SIKORA, Anna STRADA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 5-6. - ISBN 83-922067-7-0
2006
Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności / Anna Strada, Tadeusz SIKORA, Wiktor Adamus // Handel Wewnętrzny. - numer specjalny, czerwiec (2006), s. 427-432. - ISSN 0438-5403
2006
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview / T. SIKORA, A. Strada // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 85-95. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
2005
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland / A. Strada, G. Morkis, J. Trafiałek, D. Kołożyn-Krajewska // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 97-114. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
2005
Książki:
Rok
The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - 300 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy tekstach. - ISBN 83-922067-7-0 2006
Rozdziały:
Rok
Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP = Reliability and Effectiveness of the Saaty's Pairwise Comparison Scale in AHP and ANP Methods / Piotr Stefanów, Anna PRUSAK // W: Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu / red. Andrzej Chodyński. - Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, 2011. - S. 271-298. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7571-145-5 2011
Effective Risk Communication at the Food Market / S. STRADA, T. SIKORA // W: New Concepts in Food Evaluation : Nutraceuticals - Analyses - Consumer / ed. by Tadeusz Trziszka and Maciej Oziembłowski. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - (Monografie, ISSN 2083-5531 ; 74). - S. 349-357. - Bibliogr. - ISBN 978-83-60574-68-3 2009
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage / Anna STRADA, Stanisław POPEK, Tadeusz SIKORA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 15-25. - Bibliogr. - ISBN 83-922067-7-0 2006
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview / T. SIKORA, A. Strada // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 85-95. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5 2005
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland / A. Strada, G. Morkis, J. Trafiałek, D. Kołożyn-Krajewska // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 97-114. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5 2005
Artykuły:
Rok
Badania nad właściwościami operacyjnymi metody AHP / Anna PRUSAK, Piotr Stefanów // Folia Oeconomica Cracoviensia. - vol. 52 (2011), s. 87-104. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: http://foc.czasopisma.pan.pl/images/data/foc/wydania/Vol_LII_2011/05_Badania_Nad_Wlasciwosciami_Operacyjnymi_Metody_A.pdf. - ISSN 0071-674X 2011
Public Trust in Institutions and Information Sources Regarding Risk Management and Communication : towards Integrating Extant Knowledge / George Chryssochoidis, Anna STRADA, Athanasios Krystallis // Journal of Risk Research. - vol. 12, no. 2 (2009), s. 137-185. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w EBSCOhost. - Bibliogr. - Dostępny w World Wide Web. - ISSN 1366-9877 2009
A Characterization of Peanut Consumption in Four Countries : Results from Focus Groups and Their Implications for Peanut Allergy Prevalence / Beatriz Sora, Annabelle Boulay, Roser Sala, Julie Houghton, Vyara Gancheva, Anna STRADA, Malzorgata Schlegel-Zawadzka, Gene Rowe // International Journal of Consumer Studies. - vol. 33, iss. 6 (2009), s. 676-683. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w EBSCOhost. - Bibliogr. - Dostępny w World Wide Web. - ISSN 1470-6423 2009
The Quality of Food Risk Management in Europe : Perspectives and Priorities / J.R. Houghton, G. Rowe, L.J. Frewer, E. Van Kleef, G. Chryssochoidis, O. Kehagia, S. Korzen-Bohr, J. Lassen, U. Pfenning, A. Strada // Food Policy. - vol. 33, iss. 1 (2008), s. 13-26. - Summ. - Dostępny w ScienceDirect. - ISSN 0306-9192 2008
A EuroPrevall Review of Factors Affecting Incidence of Peanut Allergy : Priorities for Research and Policy / A. Boulay, J. Houghton, V. Gancheva, Y. Sterk, A. Strada, M. Schlegel-Zawadzka, B. Sora, R. Sala, R. van Ree, G. Rowe // Allergy. - vol. 63, iss. 7 (2008), s. 797-809. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1398-9995.2008.01776.x/epdf. - ISSN 0105-4538 2008
Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności / Anna Strada, Tadeusz SIKORA, Wiktor Adamus // Handel Wewnętrzny. - numer specjalny, czerwiec (2006), s. 427-432. - ISSN 0438-5403 2006
Inne:
Rok
Effective Risk Communication at the Food Market / Tadeusz SIKORA, Anna STRADA // W: 4th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław 24-25 September 2009 / chair: Tadeusz Trziszka. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - S. 213. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-60574-65-2 2009
Preface / Tadeusz SIKORA, Anna STRADA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 5-6. - ISBN 83-922067-7-0 2006
Rok
Prusak A., Stefanów P., (2011), Badania nad właściwościami operacyjnymi metody AHP, "Folia Oeconomica Cracoviensia", vol. 52, s. 87-104; http://foc.czasopisma.pan.pl/images/data/foc/wydania/Vol_LII_2011/05_Badania_Nad_Wlasciwosciami_Operacyjnymi_Metody_A.pdf
2011
Stefanów P., Prusak A., (2011), Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP. [W:] Chodyński A. (red.), Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu, Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, s. 271-298.
2011
Strada A., Chryssochoidis G., Krystallis A., (2009), Public Trust in Institutions and Information Sources Regarding Risk Management and Communication : towards Integrating Extant Knowledge, "Journal of Risk Research", vol. 12, no. 2, s. 137-185.
2009
Sikora T., Strada A., (2009), Effective Risk Communication at the Food Market. [W:] Trziszka (red.), 4th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław 24-25 September 2009, Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 213.
2009
Strada A., Sikora T., (2009), Effective Risk Communication at the Food Market. [W:] Trziszka T., Oziembłowski M. (red.), New Concepts in Food Evaluation: Nutraceuticals - Analyses - Consumer (Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu; 74), Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 349-357.
2009
Strada A., Sora B., Boulay A., Sala R., Houghton J., Gancheva V., Schlegel-Zawadzka M., Rowe G., (2009), A Characterization of Peanut Consumption in Four Countries : Results from Focus Groups and Their Implications for Peanut Allergy Prevalence, "International Journal of Consumer Studies", vol. 33, iss. 6, s. 676-683.
2009
Houghton J., Rowe G., Frewer L., Kleef van E., Chryssochoidis G., Kehagia O., Korzen-Bohr S., Lassen J., Pfenning U., Strada A., (2008), The Quality of Food Risk Management in Europe : Perspectives and Priorities, "Food Policy", vol. 33, iss. 1, s. 13-26.
2008
Boulay A., Houghton J., Gancheva V., Sterk Y., Strada A., Schlegel-Zawadzka M., Sora B., Sala R., Ree van R., Rowe G., (2008), A EuroPrevall Review of Factors Affecting Incidence of Peanut Allergy : Priorities for Research and Policy, "Allergy", vol. 63, iss. 7, s. 797-809; http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1398-9995.2008.01776.x/epdf
2008
Strada A., Popek S., Sikora T., (2006), New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 15-25.
2006
Sikora T., Strada A. (red.), (2006), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation: Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, 300 s.
2006
Sikora T., Strada A., (2006), Preface. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 5-6.
2006
Strada A., Sikora T., Adamus W., (2006), Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności, "Handel Wewnętrzny", numer specjalny, czerwiec, s. 427-432.
2006
Sikora T., Strada A., (2005), Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 85-95.
2005
Strada A., Morkis G., Trafiałek J., Kołożyn-Krajewska D., (2005), Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 97-114.
2005
Książki:
Rok
Sikora T., Strada A. (red.), (2006), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation: Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, 300 s. 2006
Rozdziały:
Rok
Stefanów P., Prusak A., (2011), Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP. [W:] Chodyński A. (red.), Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu, Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, s. 271-298. 2011
Strada A., Sikora T., (2009), Effective Risk Communication at the Food Market. [W:] Trziszka T., Oziembłowski M. (red.), New Concepts in Food Evaluation: Nutraceuticals - Analyses - Consumer (Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu; 74), Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 349-357. 2009
Strada A., Popek S., Sikora T., (2006), New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 15-25. 2006
Sikora T., Strada A., (2005), Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 85-95. 2005
Strada A., Morkis G., Trafiałek J., Kołożyn-Krajewska D., (2005), Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 97-114. 2005
Artykuły:
Rok
Prusak A., Stefanów P., (2011), Badania nad właściwościami operacyjnymi metody AHP, "Folia Oeconomica Cracoviensia", vol. 52, s. 87-104; http://foc.czasopisma.pan.pl/images/data/foc/wydania/Vol_LII_2011/05_Badania_Nad_Wlasciwosciami_Operacyjnymi_Metody_A.pdf 2011
Strada A., Chryssochoidis G., Krystallis A., (2009), Public Trust in Institutions and Information Sources Regarding Risk Management and Communication : towards Integrating Extant Knowledge, "Journal of Risk Research", vol. 12, no. 2, s. 137-185. 2009
Strada A., Sora B., Boulay A., Sala R., Houghton J., Gancheva V., Schlegel-Zawadzka M., Rowe G., (2009), A Characterization of Peanut Consumption in Four Countries : Results from Focus Groups and Their Implications for Peanut Allergy Prevalence, "International Journal of Consumer Studies", vol. 33, iss. 6, s. 676-683. 2009
Houghton J., Rowe G., Frewer L., Kleef van E., Chryssochoidis G., Kehagia O., Korzen-Bohr S., Lassen J., Pfenning U., Strada A., (2008), The Quality of Food Risk Management in Europe : Perspectives and Priorities, "Food Policy", vol. 33, iss. 1, s. 13-26. 2008
Boulay A., Houghton J., Gancheva V., Sterk Y., Strada A., Schlegel-Zawadzka M., Sora B., Sala R., Ree van R., Rowe G., (2008), A EuroPrevall Review of Factors Affecting Incidence of Peanut Allergy : Priorities for Research and Policy, "Allergy", vol. 63, iss. 7, s. 797-809; http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1398-9995.2008.01776.x/epdf 2008
Strada A., Sikora T., Adamus W., (2006), Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności, "Handel Wewnętrzny", numer specjalny, czerwiec, s. 427-432. 2006
Inne:
Rok
Sikora T., Strada A., (2009), Effective Risk Communication at the Food Market. [W:] Trziszka (red.), 4th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław 24-25 September 2009, Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 213. 2009
Sikora T., Strada A., (2006), Preface. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 5-6. 2006