Publikacje wybranego autora

Płaszyńska Maria

Wydział Towaroznawstwa, Katedra Fizyki

1

Tytuł:
Fluid Inclusions in Gemstones
Źródło:
Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel - Vienna: University of Economics, 1997, s. 270-271. - Summ. - Bibliogr.
Nr:
2168273884
rozdział w materiałach konferencyjnych
Dokumenty niepublikowane:
1

Autor:
Kędzior W. , Krełowska-Kułas M. , Sikora T. , Grudzień H. , Płaszyńska M. , Wrani A.
Tytuł:
Badanie właściwości fizycznych, chemicznych i sensorycznych oraz określenie przydatności konsumpcyjnej i technologicznej mięsa jagnią krzyżówek mieszańców owcy pogórza i fryzyjskiej z rasami: czarnogłówka, Ile de France, merynos i teksel
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1982
Opis fizyczny:
9 k.: il.; 30 cm + Aneks : 41 k.
Uwagi:
Bibliogr.
Nr:
2168279171
naukowo-badawcze
1
Fluid Inclusions in Gemstones / Maria PLASZYNSKA // W: Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel. - Vienna : University of Economics, 1997. - S. 270-271. - Summ. - Bibliogr.
2
Badanie właściwości fizycznych, chemicznych i sensorycznych oraz określenie przydatności konsumpcyjnej i technologicznej mięsa jagnią krzyżówek mieszańców owcy pogórza i fryzyjskiej z rasami: czarnogłówka, Ile de France, merynos i teksel / kier. tematu: T. GOŁĘBIOWSKI ; oprac.: W. KĘDZIOR ; oznaczenia wykonali: W. KĘDZIOR, M. KREŁOWSKA-KUŁAS, T. SIKORA, H. Grudzień, M. PŁASZYŃSKA, A. Wrani. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1982. - 9 k. : il. ; 30 cm + Aneks : 41 k. - Bibliogr.
1
Plaszynska M., (1997), Fluid Inclusions in Gemstones. [W:] Vogel G. (red.), Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2, Vienna : University of Economics, s. 270-271.
2
Kędzior W., Krełowska-Kułas M., Sikora T., Grudzień H., Płaszyńska M., Wrani A., (1982), Badanie właściwości fizycznych, chemicznych i sensorycznych oraz określenie przydatności konsumpcyjnej i technologicznej mięsa jagnią krzyżówek mieszańców owcy pogórza i fryzyjskiej z rasami: czarnogłówka, Ile de France, merynos i teksel, Gołębiowski T. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 9 k.
1
@inbook{UEK:2168273884,
author = "Plaszynska Maria",
title = "Fluid Inclusions in Gemstones",
booktitle = "Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2",
pages = "270-271",
adress = "Vienna",
publisher = "University of Economics",
year = "1997",
}
2
@unpublished{UEK:2168279171,
author = "Kędzior W. and Krełowska-Kułas M. and Sikora T. and Grudzień H. and Płaszyńska M. and Wrani A.",
title = "Badanie właściwości fizycznych, chemicznych i sensorycznych oraz określenie przydatności konsumpcyjnej i technologicznej mięsa jagnią krzyżówek mieszańców owcy pogórza i fryzyjskiej z rasami: czarnogłówka, Ile de France, merynos i teksel",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1982",
}