1
Autor:
Tytuł:
Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej = Conception of Shaping Structure of Trade and Catering Business in Krakow Municipal Province under Conditions of Economic Reform
Źródło:
Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej / red. i kier. Jerzy ALTKORN - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1984, s. 101-117. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168257408
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
|
2
Autor:
Tytuł:
Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego
Źródło:
Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1 / red. nauk. Jerzy ALTKORN - Warszawa: Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, 1983, s. 7-15
Seria:
(Materiały Informacyjno-Szkoleniowe. Reforma rynku ; 4)
Nr:
2168270858
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
|
1
Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej = Conception of Shaping Structure of Trade and Catering Business in Krakow Municipal Province under Conditions of Economic Reform / Jerzy ALTKORN // W: Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej / red. i kier. Jerzy ALTKORN. - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1984. - S. 101-117. - Rez., summ. - Bibliogr.
|
2
Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego / Jerzy ALTKORN // W: Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1 / red. nauk. Jerzy ALTKORN. - Warszawa: Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, 1983. - (Materiały Informacyjno-Szkoleniowe. Reforma rynku ; 4). - S. 7-15
|
1
Altkorn J., (1984), Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej. [W:] Altkorn J. (red.), Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 101-117.
|
2
Altkorn J., (1983), Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego. [W:] Altkorn J. (red.), Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1, Warszawa : Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, s. 7-15.
|
1
@inbook{fmUEK:2168257408,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej", booktitle = "Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej", pages = "101-117", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1984", } |
2
@inbook{fmUEK:2168270858,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego", booktitle = "Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1", pages = "7-15", adress = "Warszawa", publisher = "Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj", year = "1983", issn = "", } |