Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Security Management in the Food Industry in Relation to Transgenic Food
Źródło:
Knowledge, Economy, Society : Challenges and Development Trends of Modern Economy, Finance and Information Technology / ed. by Anna MALINA, Renata OCZKOWSKA, Jarosław KACZMAREK - Cracow: Foundation of the Cracow University of Economics, 2015, s. 477-483 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-65173-32-4 ; 978-83-65173-33-1
Tryb dostępu:
Nr:
2168304343
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Predykcja zachowań konsumentów na rynku żywności modyfikowanej
Źródło:
Analizy predykcyjne w badaniach preferencji i zachowań konsumentów / kier. programu: Jadwiga STOBIECKA2014, s. 100-123
Sygnatura:
NP-1485/Magazyn
Nr:
2168302293
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
1
Security Management in the Food Industry in Relation to Transgenic Food / Joanna Wardęga // W: Knowledge, Economy, Society : Challenges and Development Trends of Modern Economy, Finance and Information Technology / ed. by Anna MALINA, Renata OCZKOWSKA, Jarosław KACZMAREK. - Cracow : Foundation of the Cracow University of Economics, 2015. - S. 477-483. - Bibliogr. - ISBN 978-83-65173-32-4 ; 978-83-65173-33-1. - Pełny tekst: https://cfm.uek.krakow.pl/media/files/5f/2b/BOOK%20III%202015.pdf
2
Predykcja zachowań konsumentów na rynku żywności modyfikowanej / Jadwiga STOBIECKA, Joanna Wardęga // W: Analizy predykcyjne w badaniach preferencji i zachowań konsumentów / kier. programu: Jadwiga STOBIECKA. - (2014), s. 100-123
1
Wardęga J., (2015), Security Management in the Food Industry in Relation to Transgenic Food. [W:] Malina A., Oczkowska R., Kaczmarek J. (red.), Knowledge, Economy, Society : Challenges and Development Trends of Modern Economy, Finance and Information Technology, Cracow : Foundation of the Cracow University of Economics, s. 477-483.
2
Stobiecka J., Wardęga J., (2014), Predykcja zachowań konsumentów na rynku żywności modyfikowanej. [W:] Stobiecka J. (kierownik tematu), Analizy predykcyjne w badaniach preferencji i zachowań konsumentów, s. 100-123.
1
@inbook{UEK:2168304343,
author = "Wardęga Joanna",
title = "Security Management in the Food Industry in Relation to Transgenic Food",
booktitle = "Knowledge, Economy, Society : Challenges and Development Trends of Modern Economy, Finance and Information Technology",
pages = "477-483",
adress = "Cracow",
publisher = "Foundation of the Cracow University of Economics",
year = "2015",
isbn = "978-83-65173-32-4 ; 978-83-65173-33-1",
}
2
@unpublished{UEK:2168302293,
author = "Stobiecka Jadwiga and Wardęga Joanna",
title = "Predykcja zachowań konsumentów na rynku żywności modyfikowanej",
booktitle = "Analizy predykcyjne w badaniach preferencji i zachowań konsumentów",
pages = "100-123",
year = "2014",
}