Publikacje wybranego autora

1

Konferencja:
XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN "Żywność dla przyszłości", Wrocław, Polska, od 2017-07-04 do 2017-07-05
Tytuł:
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych
Źródło:
Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej / [red. meryt. Anna Pęksa] - Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017, s. 47. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-7717-265-0
Nr:
2168316047
varia
2

Konferencja:
Konferencja naukowa "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce", Kraków, Polska, od 2017-11-08 do 2017-11-10
Tytuł:
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych
Źródło:
Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017, s. 49. - Dostępne tylko streszczenie
Program badawczy:
Projekt został sfinansowany ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznanych na podstawie decyzji nr 075/WT-KChO/01/2017/S/7075
ISBN:
978-83-949236-5-5
Nr:
2168319605
varia
3

Tytuł:
Kolejna edycja obozu
Źródło:
Kurier UEK2017. - nr 1 (71), s. 53-54. - Dostępny także w wersji on-line
Tryb dostępu:
Nr:
2168322519
varia
1
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych / Mateusz Macałka, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej / [red. meryt. Anna Pęksa]. - Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017. - S. 47. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-7717-265-0
2
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Mateusz Macałka // W: Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty. - Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017. - S. 49. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-949236-5-5
3
Kolejna edycja obozu / Ewa KRZYWDA, Mateusz MACAŁKA // Kurier UEK. - nr 1 (71) (2017), s. 53-54. - Dostępny także w wersji on-line. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_71. - ISSN 1689-7757
1
Macałka M., Kondratowicz-Pietruszka E., (2017), Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych. [W:] Pęksa (red.), Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej, Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, s. 47.
2
Kondratowicz-Pietruszka E., Macałka M., (2017), Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych. [W:] Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 49.
3
Krzywda E., Macałka M., (2017), Kolejna edycja obozu, "Kurier UEK", nr 1 (71), s. 53-54; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_71
1
@misc{UEK:2168316047,
author = "Macałka Mateusz and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta",
title = "Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych",
booktitle = "Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej",
pages = "47",
adress = "Wrocław",
publisher = "Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu",
year = "2017",
isbn = "978-83-7717-265-0",
}
2
@misc{UEK:2168319605,
author = "Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Macałka Mateusz",
title = "Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych",
booktitle = "Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty",
pages = "49",
adress = "Kraków",
publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze",
year = "2017",
isbn = "978-83-949236-5-5",
}
3
@misc{UEK:2168322519,
author = "Krzywda Ewa and Macałka Mateusz",
title = "Kolejna edycja obozu",
booktitle = "Kurier UEK",
number = "1 (71)",
pages = "53-54",
year = "2017",
}