Autor:
Tytuł:
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych
Promotor:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2019
Opis fizyczny:
306 s.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-445
Nr:
2168338783
doktorat
|
2
Tytuł:
Aspekt ekonomiczny zakupu konserw rybnych = Economic Aspects of Canned Fish Purchase
Źródło:
General Quality Problems = Ogólne problemy jakości / eds. Małgorzata Lotko, Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2018, s. 165-174. - Summ. - Bibliogr.
Seria:
(Monografia Mazowieckiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego ; nr 10)
ISBN:
978-83-7351-856-8
Poziom I:
20.00 pkt
Nr:
2168325779
rozdział w monografii
|
Autor:
Tytuł:
Innowacyjny system Certyfikacji Katedr Przyjaznych Osobom z Niepełnosprawnością KatPON
Źródło:
Kurier UEK. - nr 2 (78) (2018) , s. 44-45. - Dostępny w World Wide Web
Tryb dostępu:
Nr:
2168342495
artykuł nierecenzowany
|
Autor:
Mateusz Macałka
, Beata Zelek
Tytuł:
Specyfika potrzeb klienta na przykładzie działania BON UEK = Understanding Customer Needs the Case of BON UEK (CUE OSD)
Źródło:
Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej / red. nauk. Tadeusz SIKORA - Kraków: Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2017, s. 297-308. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-942362-7-4
Poziom I:
20.00 pkt
Nr:
2168314993
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
|
Tytuł:
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych = Impact of Temperature on the Dynamics of Autoxidation of Selected Vegetable Oils
Źródło:
Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania = Food Quality and Safety - Analyses, Trends, Challenges / red. nauk. Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Michał HALAGARDA - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017, s. 68-80. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Program badawczy:
Projekt został sfinansowany ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznanych na podstawie decyzji nr 075/WT-KChO/01/2017/S/7075
ISBN:
978-83-949236-4-8
Tryb dostępu:
Nr:
2168319217
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
|
6
Tytuł:
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych
Źródło:
Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN / [red. Anna Pęksa] - Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017, s. 324-333 - Bibliogr.
Seria:
(Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 204)
ISBN:
978-83-7717-264-3
Poziom I:
20.00 pkt
Nr:
2168315817
rozdział w monografii
|
7
Konferencja:
Konferencja naukowa "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce", Kraków, Polska, od 2017-11-08 do 2017-11-10
Tytuł:
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych
Źródło:
Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017, s. 49. - Dostępne tylko streszczenie
Program badawczy:
Projekt został sfinansowany ze środków Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego przyznanych na podstawie decyzji nr 075/WT-KChO/01/2017/S/7075
ISBN:
978-83-949236-5-5
Nr:
2168319605
varia
|
8
Konferencja:
XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN "Żywność dla przyszłości", Wrocław, Polska, od 2017-07-04 do 2017-07-05
Tytuł:
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych
Źródło:
Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej / [red. meryt. Anna Pęksa] - Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017, s. 47. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-7717-265-0
Nr:
2168316047
varia
|
9
Autor:
Tytuł:
Kolejna edycja obozu
Źródło:
Kurier UEK2017. - nr 1 (71), s. 53-54. - Dostępny także w wersji on-line
Tryb dostępu:
Nr:
2168322519
varia
|
10
Autor:
Mateusz Basista , Mateusz Macałka
Tytuł:
Z integracją przez Beskid Śląski
Źródło:
Kurier UEK. - nr 5 (75) (2017) , s. 71. - Dostępny także w wersji on-line
Tryb dostępu:
Nr:
2168322305
artykuł nierecenzowany
|
1
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych / Mateusz MACAŁKA ; Promotor: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka. - Kraków, 2019. - 306 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406
|
2
Aspekt ekonomiczny zakupu konserw rybnych = Economic Aspects of Canned Fish Purchase / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Mateusz Macałka // W: General Quality Problems = Ogólne problemy jakości / eds. Małgorzata Lotko, Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2018. - (Monografia - Mazowiecki Oddział Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego ; nr 10). - S. 165-174. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7351-856-8
|
3
Innowacyjny system Certyfikacji Katedr Przyjaznych Osobom z Niepełnosprawnością KatPON / Mateusz MACAŁKA // Kurier UEK. - nr 2 (78) (2018), s. 44-45. - Dostępny w World Wide Web. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_nr_78_03. - ISSN 1689-7757
|
4
Specyfika potrzeb klienta na przykładzie działania BON UEK = Understanding Customer Needs the Case of BON UEK (CUE OSD) / Mateusz Macałka, Beata Zelek // W: Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej / red. nauk. Tadeusz SIKORA. - Kraków: Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2017. - S. 297-308. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-942362-7-4
|
5
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych = Impact of Temperature on the Dynamics of Autoxidation of Selected Vegetable Oils / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Mateusz Macałka // W: Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania = Food Quality and Safety - Analyses, Trends, Challenges / red. nauk. Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Michał HALAGARDA. - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017. - S. 68-80. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-949236-4-8. - Pełny tekst: https://konferencjatbp.uek.krakow.pl/images/TBP_Bezpieczenstwo.pdf
|
6
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych / Mateusz Macałka, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN / [red. Anna Pęksa]. - Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017. - (Monografie, ISSN 2083-5531 ; 204). - S. 324-333. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7717-264-3
|
7
Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Mateusz Macałka // W: Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty. - Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017. - S. 49. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-949236-5-5
|
8
Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych / Mateusz Macałka, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej / [red. meryt. Anna Pęksa]. - Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2017. - S. 47. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-7717-265-0
|
9
Kolejna edycja obozu / Ewa KRZYWDA, Mateusz MACAŁKA // Kurier UEK. - nr 1 (71) (2017), s. 53-54. - Dostępny także w wersji on-line. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_71. - ISSN 1689-7757
|
10
Z integracją przez Beskid Śląski / Mateusz Basista, Mateusz MACAŁKAZ integracją przez Beskid Śląski / Mateusz Basista, Mateusz MACAŁKA // Kurier UEKKurier UEK. - nr 5 (75) (2017), s. 71nr 5 (75) (2017), s. 71. - Dostępny także w wersji on-line. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_75_5_14_12small. - ISSN 1689-77571689-7757
|
1
Macałka M., (2019), Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych, Prom. Kondratowicz-Pietruszka E., Kraków : , 306 s.
|
2
Kondratowicz-Pietruszka E., Macałka M., (2018), Aspekt ekonomiczny zakupu konserw rybnych. [W:] Lotko M., Żuchowski J., Zieliński R. (red.), General Quality Problems, Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, s. 165-174.
|
3
Macałka M., (2018), Innowacyjny system Certyfikacji Katedr Przyjaznych Osobom z Niepełnosprawnością KatPON, "Kurier UEK", nr 2 (78), s. 44-45; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_nr_78_03
|
4
Macałka M., Zelek B., (2017), Specyfika potrzeb klienta na przykładzie działania BON UEK. [W:] Sikora T. (red.), Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej, Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 297-308.
|
5
Kondratowicz-Pietruszka E., Macałka M., (2017), Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych. [W:] Miśniakiewicz M., Halagarda M. (red.), Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 68-80.
|
6
Macałka M., Kondratowicz-Pietruszka E., (2017), Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych. [W:] Pęksa A. (red.), Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN (Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu; 204), Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, s. 324-333.
|
7
Kondratowicz-Pietruszka E., Macałka M., (2017), Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych. [W:] Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 49.
|
8
Macałka M., Kondratowicz-Pietruszka E., (2017), Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych. [W:] Pęksa (red.), Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej, Wrocław : Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, s. 47.
|
9
Krzywda E., Macałka M., (2017), Kolejna edycja obozu, "Kurier UEK", nr 1 (71), s. 53-54; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_71
|
10
Basista M., Macałka M., (2017), Z integracją przez Beskid Śląski, "Kurier UEK", nr 5 (75), s. 71; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_75_5_14_12small
|
1
@unpublished{drUEK:2168338783,
author = "Mateusz Macałka", title = "Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych", adress = "Kraków", year = "2019", url = {https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406}, } |
2
@inbook{fmUEK:2168325779,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Mateusz Macałka", title = "Aspekt ekonomiczny zakupu konserw rybnych", booktitle = "General Quality Problems", pages = "165-174", adress = "Radom", publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy", year = "2018", issn = "", isbn = "978-83-7351-856-8", } |
3
@article{artnUEK:2168342495,
author = "Mateusz Macałka", title = "Innowacyjny system Certyfikacji Katedr Przyjaznych Osobom z Niepełnosprawnością KatPON", journal = "Kurier UEK", number = "2 (78)", pages = "44-45", year = "2018", url = {https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_nr_78_03}, } |
4
@inbook{fmUEK:2168314993,
author = "Mateusz Macałka and Beata Zelek", title = "Specyfika potrzeb klienta na przykładzie działania BON UEK", booktitle = "Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej", pages = "297-308", adress = "Kraków", publisher = "Wydawnictwo Naukowe PTTŻ", year = "2017", isbn = "978-83-942362-7-4", } |
5
@inbook{fmUEK:2168319217,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Mateusz Macałka", title = "Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych", booktitle = "Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania", pages = "68-80", adress = "Kraków", publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze", year = "2017", url = {https://konferencjatbp.uek.krakow.pl/images/TBP_Bezpieczenstwo.pdf}, isbn = "978-83-949236-4-8", } |
6
@inbook{fmUEK:2168315817,
author = "Mateusz Macałka and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka", title = "Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych", booktitle = "Żywność dla przyszłości : XLIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN", pages = "324-333", adress = "Wrocław", publisher = "Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu", year = "2017", issn = "2083-5531", isbn = "978-83-7717-264-3", } |
7
@misc{varUEK:2168319605,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Mateusz Macałka", title = "Wpływ temperatury na dynamikę autooksydacji wybranych olejów roślinnych", booktitle = "Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty", pages = "49", adress = "Kraków", publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze", year = "2017", isbn = "978-83-949236-5-5", } |
8
@misc{varUEK:2168316047,
author = "Mateusz Macałka and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka", title = "Preferencje konsumenckie w zakresie spożywania produktów rybnych", booktitle = "Żywność dla przyszłości : materiały konferencji naukowej", pages = "47", adress = "Wrocław", publisher = "Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu", year = "2017", isbn = "978-83-7717-265-0", } |
9
@misc{varUEK:2168322519,
author = "Ewa Krzywda and Mateusz Macałka", title = "Kolejna edycja obozu", booktitle = "Kurier UEK", number = "1 (71)", pages = "53-54", year = "2017", url = {https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_71}, } |
10
@article{artnUEK:2168322305,
author = "Mateusz Basista and Mateusz Macałka", title = "Z integracją przez Beskid Śląski", journal = "Kurier UEK", number = "5 (75)", pages = "71", year = "2017", url = {https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_75_5_14_12small}, } |