Publikacje wybranego autora

1

Konferencja:
XI Dni Młodych Towaroznawców, Poznań, Polska, od 2016-05-12 do 2016-05-13
Tytuł:
Produkt czytany dotykiem
Źródło:
Młodzi Towaroznawcy 2016 - Poznań: Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 2016, s. 191-194 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-943304-0-8
Nr:
2168331581
rozdział w materiałach konferencyjnych
2

Konferencja:
V Konferencja "Studenckie Dni Jakości", Gdynia, Polska, od 2016-02-25 do 2016-02-26
Tytuł:
Kształtowanie jakości ryb i ich przetworów
Źródło:
Rola towaroznawstwa w kształtowaniu współczesnego rynku - Gdynia: [Akademia Morska. Dział Wydawnictw], 2016, s. 49-54 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7421-265-6
Nr:
2168331683
rozdział w materiałach konferencyjnych
3

Tytuł:
Analiza zagrożeń w systemie HACCP na przykładzie branży rybnej
Źródło:
Logistyka i jakość : procesy doskonalące zarządzanie / red. Adam Skrzypek, Jarosław Banaś - Lublin: Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, 2016, s. 44-52 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-65046-03-1
Nr:
2168331583
rozdział w monografii
4

Tytuł:
Dynamics of Milk Souring with Kefir Fungi = Dynamika ukwaszania mleka grzybkami kefirowymi
Źródło:
Food Quality Evaluation = Ocena jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2016, s. 129-138. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6
Nr:
2168307041
rozdział w monografii
5

Tytuł:
Zakodowane informacje alfabetem Braille'a
Źródło:
Innowacje XXI wieku : wyzwania, trendy, problemy / [red. Katarzyna Hronowska, Przemysław Płyś] - Kraków: Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016, s. 67-76. - Streszcz. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-65173-58-4 ; 978-83-65173-59-1
Nr:
2168331603
rozdział w książce
1
Produkt czytany dotykiem / Mateusz Macałka // W: Młodzi Towaroznawcy 2016. - Poznań : Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, 2016. - S. 191-194. - Bibliogr. - ISBN 978-83-943304-0-8
2
Kształtowanie jakości ryb i ich przetworów / Mateusz Macałka // W: Rola towaroznawstwa w kształtowaniu współczesnego rynku. - Gdynia : [Akademia Morska. Dział Wydawnictw], 2016. - S. 49-54. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7421-265-6
3
Analiza zagrożeń w systemie HACCP na przykładzie branży rybnej / Mateusz Macałka // W: Logistyka i jakość : procesy doskonalące zarządzanie / red. Adam Skrzypek, Jarosław Banaś. - Lublin : Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, 2016. - S. 44-52. - Bibliogr. - ISBN 978-83-65046-03-1
4
Dynamics of Milk Souring with Kefir Fungi = Dynamika ukwaszania mleka grzybkami kefirowymi / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Mateusz Macałka // W: Food Quality Evaluation = Ocena jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016. - S. 129-138. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6
5
Zakodowane informacje alfabetem Braille'a / Mateusz Macałka // W: Innowacje XXI wieku : wyzwania, trendy, problemy / [red. Katarzyna Hronowska, Przemysław Płyś]. - Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, 2016. - S. 67-76. - Streszcz. - Bibliogr. - ISBN 978-83-65173-58-4 ; 978-83-65173-59-1
1
Macałka M., (2016), Produkt czytany dotykiem. [W:] Młodzi Towaroznawcy 2016, Poznań : Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu, s. 191-194.
2
Macałka M., (2016), Kształtowanie jakości ryb i ich przetworów. [W:] Rola towaroznawstwa w kształtowaniu współczesnego rynku, Gdynia : [Akademia Morska. Dział Wydawnictw], s. 49-54.
3
Macałka M., (2016), Analiza zagrożeń w systemie HACCP na przykładzie branży rybnej. [W:] Skrzypek A., Banaś J. (red.), Logistyka i jakość : procesy doskonalące zarządzanie, Lublin : Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, s. 44-52.
4
Kondratowicz-Pietruszka E., Macałka M., (2016), Dynamics of Milk Souring with Kefir Fungi. [W:] Żuchowski J., Zieliński R. (red.), Food Quality Evaluation, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, s. 129-138.
5
Macałka M., (2016), Zakodowane informacje alfabetem Braille'a. [W:] Hronowska K., Płyś P. (red.), Innowacje XXI wieku : wyzwania, trendy, problemy, Kraków : Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego, s. 67-76.
1
@inbook{UEK:2168331581,
author = "Macałka Mateusz",
title = "Produkt czytany dotykiem",
booktitle = "Młodzi Towaroznawcy 2016",
pages = "191-194",
adress = "Poznań",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu",
year = "2016",
isbn = "978-83-943304-0-8",
}
2
@inbook{UEK:2168331683,
author = "Macałka Mateusz",
title = "Kształtowanie jakości ryb i ich przetworów",
booktitle = "Rola towaroznawstwa w kształtowaniu współczesnego rynku",
pages = "49-54",
adress = "Gdynia",
publisher = "Akademia Morska. Dział Wydawnictw",
year = "2016",
isbn = "978-83-7421-265-6",
}
3
@inbook{UEK:2168331583,
author = "Macałka Mateusz",
title = "Analiza zagrożeń w systemie HACCP na przykładzie branży rybnej",
booktitle = "Logistyka i jakość : procesy doskonalące zarządzanie",
pages = "44-52",
adress = "Lublin",
publisher = "Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie",
year = "2016",
isbn = "978-83-65046-03-1",
}
4
@inbook{UEK:2168307041,
author = "Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Macałka Mateusz",
title = "Dynamics of Milk Souring with Kefir Fungi",
booktitle = "Food Quality Evaluation",
pages = "129-138",
adress = "Radom",
publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy",
year = "2016",
isbn = "978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6",
}
5
@inbook{UEK:2168331603,
author = "Macałka Mateusz",
title = "Zakodowane informacje alfabetem Braille'a",
booktitle = "Innowacje XXI wieku : wyzwania, trendy, problemy",
pages = "67-76",
adress = "Kraków",
publisher = "Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego",
year = "2016",
isbn = "978-83-65173-58-4 ; 978-83-65173-59-1",
}