Publikacje wybranego autora

Macałka Mateusz

Jednostka Międzywydziałowa, Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych,

1

Tytuł:
V edycja certyfikacji na lata 2020-2022
Źródło:
Kurier UEK2021. - nr 1 (87), s. 56-57. - Dostępny także w wersji online
Tryb dostępu:
Nr:
2168354604
varia
2

Tytuł:
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2019
Opis fizyczny:
306 s.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-445
Nr:
2168338783
doktorat
1
V edycja certyfikacji na lata 2020-2022 / Mateusz MACAŁKA // Kurier UEK. - nr 1 (87) (2021), s. 56-57. - Dostępny także w wersji online. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www. - ISSN 1689-7757
2
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych / Mateusz MACAŁKA ; Promotor: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka. - Kraków, 2019. - 306 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406
1
Macałka M., (2021), V edycja certyfikacji na lata 2020-2022, "Kurier UEK", nr 1 (87), s. 56-57; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www
2
Macałka M., (2019), Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych, Prom. Kondratowicz-Pietruszka E., Kraków : , 306 s.
1
@misc{varUEK:2168354604,
author = "Mateusz Macałka",
title = "V edycja certyfikacji na lata 2020-2022",
booktitle = "Kurier UEK",
number = "1 (87)",
pages = "56-57",
year = "2021",
url = {https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www},
}
2
@unpublished{drUEK:2168338783,
author = "Mateusz Macałka",
title = "Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych",
adress = "Kraków",
year = "2019",
url = {https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406},
}