1
Autor:
Tytuł:
V edycja certyfikacji na lata 2020-2022
Źródło:
Kurier UEK2021. - nr 1 (87), s. 56-57. - Dostępny także w wersji online
Tryb dostępu:
Nr:
2168354604
varia
|
Autor:
Tytuł:
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych
Promotor:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2019
Opis fizyczny:
306 s.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-445
Nr:
2168338783
doktorat
|
1
V edycja certyfikacji na lata 2020-2022 / Mateusz MACAŁKA // Kurier UEK. - nr 1 (87) (2021), s. 56-57. - Dostępny także w wersji online. - Pełny tekst: https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www. - ISSN 1689-7757
|
2
Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych / Mateusz MACAŁKA ; Promotor: Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka. - Kraków, 2019. - 306 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406
|
1
Macałka M., (2021), V edycja certyfikacji na lata 2020-2022, "Kurier UEK", nr 1 (87), s. 56-57; https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www
|
2
Macałka M., (2019), Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych, Prom. Kondratowicz-Pietruszka E., Kraków : , 306 s.
|
1
@misc{varUEK:2168354604,
author = "Mateusz Macałka", title = "V edycja certyfikacji na lata 2020-2022", booktitle = "Kurier UEK", number = "1 (87)", pages = "56-57", year = "2021", url = {https://issuu.com/uek_krakow/docs/kurier_uek_wiosna_2021_www}, } |
2
@unpublished{drUEK:2168338783,
author = "Mateusz Macałka", title = "Preferencje konsumenckie i jakość przetworów rybnych", adress = "Kraków", year = "2019", url = {https://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty_full.php?nr=1200003406}, } |