Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego = The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey
Źródło:
Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2012, s. 66-73 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
Nr:
2168322765
rozdział w monografii
1
Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego = The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey / Maria Grzebinoga, Zofia CICHOŃ // W: Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2012. - S. 66-73. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
1
Grzebinoga M., Cichoń Z., (2012), Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego. [W:] Zieliński R., Żuchowski J. (red.), Selected Aspects of Food Quality Evaluation, Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, s. 66-73.
1
@inbook{fmUEK:2168322765,
author = "Maria Grzebinoga and Zofia Cichoń",
title = "Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego",
booktitle = "Selected Aspects of Food Quality Evaluation",
pages = "66-73",
adress = "Radom",
publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy",
year = "2012",
isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3",
}