Publikacje wybranego autora

Gondek Irena

Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem, Katedra Chemii Ogólnej

Dokumenty niepublikowane:
1

Tytuł:
Analiza zmian jakościowych tłuszczów jadalnych. Etap 1
Adres wydawniczy:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2011
Opis fizyczny:
26 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
127/KChO/2/2011/S/606
Sygnatura:
NP-1053/1/Magazyn
Nr:
2168273298
naukowo-badawcze
1
Analiza zmian jakościowych tłuszczów jadalnych. Etap 1 / kier. projektu: Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA ; zespół Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Jacek PIWOWARCZYK, Małgorzata CIĘSZCZYK, Irena GONDEK. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - 26 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
1
Kondratowicz-Pietruszka E., Piwowarczyk J., Cięszczyk M., Gondek I., (2011), Analiza zmian jakościowych tłuszczów jadalnych. Etap 1, Kondratowicz-Pietruszka E. (kier. pr), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 26 k.
1
@unpublished{UEK:2168273298,
author = "Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Piwowarczyk Jacek and Cięszczyk Małgorzata and Gondek Irena",
title = "Analiza zmian jakościowych tłuszczów jadalnych",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2011",
}