Publikacje wybranego autora

1

Autor:
Tytuł:
Evaluation of Lubricant Behavior under Scuffing Conditions Exemplified by Full-Synthetic Engine Oil = Ocena środków smarowych w warunkach zacierania na przykładzie wybranego pełnosyntetycznego oleju silnikowego
Źródło:
Selected Aspects of Cosmetics and Household Chemistry Products Quality = Wybrane aspekty jakości kosmetyków i wyrobów chemii gospodarczej / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska, Wydział Ekonomiczny, 2012, s. 156-160 - Bibliogr.
Seria:
(Towaroznawstwo w XXI w.)
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-116-2
Nr:
2168289759
rozdział w monografii
2

Autor:
Tytuł:
Analiza preferencji konsumenckich dotyczących napojów energetyzujących = Analysis of Consumers Preferences Concerning Energy Drinks
Źródło:
Wybrane problemy jakości żywności = Selected Problems of Food Quality / red.: Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski - Radom: Politechnika Radomska - Wydawnictwo; Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2010, s. 154-159 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7351-432-4 ; 978-83-7204-929-2
Nr:
2165904375
rozdział w monografii
1
Evaluation of Lubricant Behavior under Scuffing Conditions Exemplified by Full-Synthetic Engine Oil = Ocena środków smarowych w warunkach zacierania na przykładzie wybranego pełnosyntetycznego oleju silnikowego / Artur WOLAK // W: Selected Aspects of Cosmetics and Household Chemistry Products Quality = Wybrane aspekty jakości kosmetyków i wyrobów chemii gospodarczej / ed. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska, Wydział Ekonomiczny, cop. 2012. - (Towaroznawstwo w XXI w. : rozwój i bariery). - S. 156-160. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-116-2
2
Analiza preferencji konsumenckich dotyczących napojów energetyzujących = Analysis of Consumers Preferences Concerning Energy Drinks / Artur WOLAK // W: Wybrane problemy jakości żywności = Selected Problems of Food Quality / red.: Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. - Radom : Politechnika Radomska - Wydawnictwo; Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010. - S. 154-159. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7351-432-4 ; 978-83-7204-929-2
1
Wolak A., (2012), Evaluation of Lubricant Behavior under Scuffing Conditions Exemplified by Full-Synthetic Engine Oil. [W:] Zieliński R., Żuchowski J. (red.), Selected Aspects of Cosmetics and Household Chemistry Products Quality, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska, Wydział Ekonomiczny, s. 156-160.
2
Wolak A., (2010), Analiza preferencji konsumenckich dotyczących napojów energetyzujących. [W:] Zieliński rR., Żuchowski J. (red.), Wybrane problemy jakości żywności, Radom : Politechnika Radomska - Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, s. 154-159.
1
@inbook{UEK:2168289759,
author = "Wolak Artur",
title = "Evaluation of Lubricant Behavior under Scuffing Conditions Exemplified by Full-Synthetic Engine Oil",
booktitle = "Selected Aspects of Cosmetics and Household Chemistry Products Quality",
pages = "156-160",
adress = "Radom",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska, Wydział Ekonomiczny",
year = "2012",
issn = "",
isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-116-2",
}
2
@inbook{UEK:2165904375,
author = "Wolak Artur",
title = "Analiza preferencji konsumenckich dotyczących napojów energetyzujących",
booktitle = "Wybrane problemy jakości żywności",
pages = "154-159",
adress = "Radom",
publisher = "Politechnika Radomska - Wydawnictwo; Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB",
year = "2010",
isbn = "978-83-7351-432-4 ; 978-83-7204-929-2",
}