Publikacje wybranego autora

1

Autor:
Niewczas Magdalena , Prusak Anna , Stefanów Piotr
Tytuł:
Dobór metod i kryteriów oceny dostawców jako element zapewniania jakości
Źródło:
Wybrane aspekty zarządzania jakością / red. Marek SALERNO-KOCHAN - Kraków: Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2013, s. 252-259 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-935421-2-3
Nr:
2168271644
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
2

Autor:
Rose Richard
Tytuł:
Gdy wszystkie inne warunki nie są równoważne : o kontekście czerpania wzorców z polityki innych krajów = When All Other Conditions Are Not Equal: the Context for Drawing Lessons
Źródło:
Analiza ekonomiczna w polityce publicznej / red. Aleksander SURDEJ - Warszawa: Wydawnictwo Naukowe Scholar, 2012, s. 211-235 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7383-579-5
Nr:
2168234614
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
3

Tytuł:
Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP = Reliability and Effectiveness of the Saaty's Pairwise Comparison Scale in AHP and ANP Methods
Źródło:
Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu / red. Andrzej Chodyński - Kraków: Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, 2011, s. 271-298. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7571-145-5
Nr:
2168230300
rozdział w monografii
4

Autor:
Tytuł:
Effective Risk Communication at the Food Market
Źródło:
New Concepts in Food Evaluation / ed. by Tadeusz Trziszka and Maciej Oziembłowski - Wrocław: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2009, s. 349-357 - Bibliogr.
Seria:
(Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ; 74)
ISBN:
978-83-60574-68-3
Nr:
2168271078
rozdział w monografii
5

Tytuł:
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2006, s. 15-25 - Bibliogr.
ISBN:
83-922067-7-0
Nr:
2167710859
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
6

Tytuł:
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis - Athens: Agricultural University, 2005, s. 85-95 - Bibliogr.
ISBN:
960-85847-9-5
Nr:
2167713689
rozdział w monografii
7

Autor:
Strada A. , Morkis G. , Trafiałek J. , Kołożyn-Krajewska D.
Tytuł:
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis - Athens: Agricultural University, 2005, s. 97-114 - Bibliogr.
ISBN:
960-85847-9-5
Nr:
2168264110
rozdział w monografii
1
Dobór metod i kryteriów oceny dostawców jako element zapewniania jakości / Magdalena Niewczas, Anna PRUSAK, Piotr Stefanów // W: Wybrane aspekty zarządzania jakością / red. Marek SALERNO-KOCHAN. - Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2013. - S. 252-259. - Bibliogr. - ISBN 978-83-935421-2-3
2
Gdy wszystkie inne warunki nie są równoważne : o kontekście czerpania wzorców z polityki innych krajów = When All Other Conditions Are Not Equal: the Context for Drawing Lessons / Richard Rose, tł. Anna STRADA-PRUSAK // W: Analiza ekonomiczna w polityce publicznej / red. Aleksander SURDEJ. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe SCHOLAR, 2012. - S. 211-235. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7383-579-5
3
Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP = Reliability and Effectiveness of the Saaty's Pairwise Comparison Scale in AHP and ANP Methods / Piotr Stefanów, Anna PRUSAK // W: Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu / red. Andrzej Chodyński. - Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, 2011. - S. 271-298. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7571-145-5
4
Effective Risk Communication at the Food Market / S. STRADA, T. SIKORA // W: New Concepts in Food Evaluation : Nutraceuticals - Analyses - Consumer / ed. by Tadeusz Trziszka and Maciej Oziembłowski. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2009. - (Monografie, ISSN 2083-5531 ; 74). - S. 349-357. - Bibliogr. - ISBN 978-83-60574-68-3
5
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage / Anna STRADA, Stanisław POPEK, Tadeusz SIKORA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 15-25. - Bibliogr. - ISBN 83-922067-7-0
6
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview / T. SIKORA, A. Strada // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 85-95. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
7
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland / A. Strada, G. Morkis, J. Trafiałek, D. Kołożyn-Krajewska // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 97-114. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
1
Niewczas M., Prusak A., Stefanów P., (2013), Dobór metod i kryteriów oceny dostawców jako element zapewniania jakości. [W:] Salerno-Kochan M. (red.), Wybrane aspekty zarządzania jakością, Kraków : Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 252-259.
2
Rose R., (2012), Gdy wszystkie inne warunki nie są równoważne : o kontekście czerpania wzorców z polityki innych krajów. [W:] Surdej A. (red.), Analiza ekonomiczna w polityce publicznej, Warszawa : Wydawnictwo Naukowe SCHOLAR, s. 211-235.
3
Stefanów P., Prusak A., (2011), Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP. [W:] Chodyński A. (red.), Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu, Kraków : Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, s. 271-298.
4
Strada A., Sikora T., (2009), Effective Risk Communication at the Food Market. [W:] Trziszka T., Oziembłowski M. (red.), New Concepts in Food Evaluation: Nutraceuticals - Analyses - Consumer (Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu; 74), Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, s. 349-357.
5
Strada A., Popek S., Sikora T., (2006), New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 15-25.
6
Sikora T., Strada A., (2005), Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 85-95.
7
Strada A., Morkis G., Trafiałek J., Kołożyn-Krajewska D., (2005), Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 97-114.
1
@inbook{UEK:2168271644,
author = "Niewczas Magdalena and Prusak Anna and Stefanów Piotr",
title = "Dobór metod i kryteriów oceny dostawców jako element zapewniania jakości",
booktitle = "Wybrane aspekty zarządzania jakością",
pages = "252-259",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe PTTŻ",
year = "2013",
isbn = "978-83-935421-2-3",
}
2
@inbook{UEK:2168234614,
author = "Rose Richard",
title = "Gdy wszystkie inne warunki nie są równoważne : o kontekście czerpania wzorców z polityki innych krajów",
booktitle = "Analiza ekonomiczna w polityce publicznej",
pages = "211-235",
adress = "Warszawa",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe Scholar",
year = "2012",
isbn = "978-83-7383-579-5",
}
3
@inbook{UEK:2168230300,
author = "Stefanów Piotr and Prusak Anna",
title = "Badanie wiarygodności i skuteczności skali porównań Saaty'ego w metodach AHP i ANP",
booktitle = "Przedsiębiorcze aspekty rozwoju organizacji i biznesu",
pages = "271-298",
adress = "Kraków",
publisher = "Krakowskie Towarzystwo Edukacyjne - Oficyna Wydawnicza AFM : na zlec. Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego",
year = "2011",
isbn = "978-83-7571-145-5",
}
4
@inbook{UEK:2168271078,
author = "Strada A. and Sikora T.",
title = "Effective Risk Communication at the Food Market",
booktitle = "New Concepts in Food Evaluation",
pages = "349-357",
adress = "Wrocław",
publisher = "Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu",
year = "2009",
issn = "2083-5531",
isbn = "978-83-60574-68-3",
}
5
@inbook{UEK:2167710859,
author = "Strada Anna and Popek Stanisław and Sikora Tadeusz",
title = "New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "15-25",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2006",
isbn = "83-922067-7-0",
}
6
@inbook{UEK:2167713689,
author = "Sikora Tadeusz and Strada Anna",
title = "Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "85-95",
adress = "Athens",
publisher = "Agricultural University",
year = "2005",
isbn = "960-85847-9-5",
}
7
@inbook{UEK:2168264110,
author = "Strada A. and Morkis G. and Trafiałek J. and Kołożyn-Krajewska D.",
title = "Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "97-114",
adress = "Athens",
publisher = "Agricultural University",
year = "2005",
isbn = "960-85847-9-5",
}