Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Preface
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2006, s. 5-6
ISBN:
83-922067-7-0
Nr:
2168279615
wstęp/zakończenie
Zobacz opis całości
2

Autor:
Strada Anna , Sikora Tadeusz , Adamus Wiktor
Tytuł:
Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności
Źródło:
Handel Wewnętrzny. - numer specjalny, czerwiec (2006) , s. 427-432
Nr:
2168271212
artykuł w czasopiśmie
3

Tytuł:
The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises
Redaktor:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2006
Opis fizyczny:
300 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr. przy tekstach
ISBN:
83-922067-7-0
Nr:
2167711692
monografia
Zobacz powiązane rozdziały
4

Tytuł:
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2006, s. 15-25 - Bibliogr.
ISBN:
83-922067-7-0
Nr:
2167710859
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
5

Autor:
Tytuł:
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis - Athens: Agricultural University, 2005, s. 85-95 - Bibliogr.
ISBN:
960-85847-9-5
Nr:
2167713689
rozdział w monografii
6

Autor:
Strada A. , Morkis G. , Trafiałek J. , Kołożyn-Krajewska D.
Tytuł:
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland
Źródło:
The Food Industry in Europe / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis - Athens: Agricultural University, 2005, s. 97-114 - Bibliogr.
ISBN:
960-85847-9-5
Nr:
2168264110
rozdział w monografii
1
Preface / Tadeusz SIKORA, Anna STRADA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 5-6. - ISBN 83-922067-7-0
2
Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności / Anna Strada, Tadeusz SIKORA, Wiktor Adamus // Handel Wewnętrzny. - numer specjalny, czerwiec (2006), s. 427-432. - ISSN 0438-5403
3
The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - 300 s. : il. ; 24 cm. - Bibliogr. przy tekstach. - ISBN 83-922067-7-0
4
New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage / Anna STRADA, Stanisław POPEK, Tadeusz SIKORA // W: The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Tadeusz SIKORA, Anna Strada. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2006. - S. 15-25. - Bibliogr. - ISBN 83-922067-7-0
5
Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview / T. SIKORA, A. Strada // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 85-95. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
6
Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland / A. Strada, G. Morkis, J. Trafiałek, D. Kołożyn-Krajewska // W: The Food Industry in Europe : Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises / ed. Petros Soldatos, Stelios Rozakis. - Athens : Agricultural University, 2005. - S. 97-114. - Bibliogr. - ISBN 960-85847-9-5
1
Sikora T., Strada A., (2006), Preface. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 5-6.
2
Strada A., Sikora T., Adamus W., (2006), Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności, "Handel Wewnętrzny", numer specjalny, czerwiec, s. 427-432.
3
Sikora T., Strada A. (red.), (2006), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation: Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, 300 s.
4
Strada A., Popek S., Sikora T., (2006), New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage. [W:] Sikora T., Strada A. (red.), The Food Industry in Europe: Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 15-25.
5
Sikora T., Strada A., (2005), Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 85-95.
6
Strada A., Morkis G., Trafiałek J., Kołożyn-Krajewska D., (2005), Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland. [W:] Soldatos P., Rozakis S. (red.), The Food Industry in Europe: Erasmus Intensive Programme in Agri-Business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises, Athens : Agricultural University, s. 97-114.
1
@misc{UEK:2168279615,
author = "Sikora Tadeusz and Strada Anna",
title = "Preface",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "5-6",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2006",
isbn = "83-922067-7-0",
}
2
@article{UEK:2168271212,
author = "Strada Anna and Sikora Tadeusz and Adamus Wiktor",
title = "Czynniki kształtujące poziom świadomości konsumentów w zakresie bezpieczeństwa żywności",
journal = "Handel Wewnętrzny",
number = "numer specjalny, czerwiec",
pages = "427-432",
year = "2006",
}
3
@book{UEK:2167711692,
title = "The Food Industry in Europe : Tradition and Innovation : Erasmus Intensive Programme in Agri-business Management with Emphasis in Food Industry Enterprises",
editor = Sikora Tadeusz,
editor = Strada Anna,
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2006",
isbn = "83-922067-7-0",
}
4
@inbook{UEK:2167710859,
author = "Strada Anna and Popek Stanisław and Sikora Tadeusz",
title = "New Food Product Development (NFPD as a Competitive Advantage",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "15-25",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2006",
isbn = "83-922067-7-0",
}
5
@inbook{UEK:2167713689,
author = "Sikora T. and Strada A.",
title = "Safety and Quality Aassurance and Management Systems in Food Industry : an Overview",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "85-95",
adress = "Athens",
publisher = "Agricultural University",
year = "2005",
isbn = "960-85847-9-5",
}
6
@inbook{UEK:2168264110,
author = "Strada A. and Morkis G. and Trafiałek J. and Kołożyn-Krajewska D.",
title = "Safety and Quality Assurance and Management Systems : Level of Implementation in Food Enterprises in Poland",
booktitle = "The Food Industry in Europe",
pages = "97-114",
adress = "Athens",
publisher = "Agricultural University",
year = "2005",
isbn = "960-85847-9-5",
}