Publikacje wybranego autora

Zborowska Zdzisława

Wydział Ekonomiki Obrotu, Instytut Towaroznawstwa

1

Tytuł:
Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych = The Examination of the Occurrence of Nitrates and Nitrites in Some Foodstuffs. Part 2, Vegetable Products. Cz. 2, Produkty warzywne
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Anna LUCHTEROWA]. - nr 94 (1978) , s. 61-76. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168250692
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych. Cz. 1, Warzywa = Testing for Nitrate and Nitrite in Certain Foodstuffs. Part. 1, Vegetables
Źródło:
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Anna LUCHTEROWA, Kazimierz ZAJĄC]. - nr 55 (1972) , s. 81-96. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168250672
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
3

Tytuł:
Dalsze syntezy i przemiany połączeń typu 2,4-dwuaryloaminochinazolin (V) = Subsequent syntheses and changes of Compounds of the 2,4-diaryloaminoquinasoline (V)
Źródło:
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie. - nr 18 (1961) , s. [209]-214. - Soderž., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168267172
artykuł w czasopiśmie
1
Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych = The Examination of the Occurrence of Nitrates and Nitrites in Some Foodstuffs. Part 2, Vegetable Products. Cz. 2, Produkty warzywne / Zdzisława ZBOROWSKA // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Anna LUCHTEROWA]. - nr 94 (1978), s. 61-76. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
2
Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych. Cz. 1, Warzywa = Testing for Nitrate and Nitrite in Certain Foodstuffs. Part. 1, Vegetables / Zdzisława ZBOROWSKA // Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Anna LUCHTEROWA, Kazimierz ZAJĄC]. - nr 55 (1972), s. 81-96. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0075-5125
3
Dalsze syntezy i przemiany połączeń typu 2,4-dwuaryloaminochinazolin (V) = Subsequent syntheses and changes of Compounds of the 2,4-diaryloaminoquinasoline (V) / Wojciech DYMEK, Zdzisława ZBOROWSKA // Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie. - nr 18 (1961), s. [209]-214. - Soderž., summ. - Bibliogr. - ISSN 0075-5125
1
Zborowska Z., (1978), Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych. Cz. 2, Produkty warzywne, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 94, s. 61-76.
2
Zborowska Z., (1972), Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych. Cz. 1, Warzywa, "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie", nr 55, s. 81-96.
3
Dymek W., Zborowska Z., (1961), Dalsze syntezy i przemiany połączeń typu 2,4-dwuaryloaminochinazolin (V), "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie", nr 18, s. [209]-214.
1
@article{UEK:2168250692,
author = "Zborowska Zdzisława",
title = "Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "94",
pages = "61-76",
year = "1978",
}
2
@article{UEK:2168250672,
author = "Zborowska Zdzisława",
title = "Badania nad występowaniem azotanów i azotynów w niektórych produktach spożywczych. Cz. 1, Warzywa",
journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie",
number = "55",
pages = "81-96",
year = "1972",
}
3
@article{UEK:2168267172,
author = "Dymek Wojciech and Zborowska Zdzisława",
title = "Dalsze syntezy i przemiany połączeń typu 2,4-dwuaryloaminochinazolin (V)",
journal = "Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Krakowie",
number = "18",
pages = "[209]-214",
year = "1961",
}