Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego
Źródło:
Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987 - Poznań: Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987, s. 25. - Dostępne tylko streszczenia
Nr:
2168255688
varia
2

Tytuł:
Wpływ procesu technologicznego na kształtowanie barwy oleju sojowego
Źródło:
Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : XVI Sesja Naukowa, Wrocław 26-27 czerwiec 1985 - Wrocław: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1985, s. 203. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168346594
varia
1
Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987. - Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987. - S. 25. - Dostępne tylko streszczenia
2
Wpływ procesu technologicznego na kształtowanie barwy oleju sojowego / M. CZECHOWSKA-LISZKA // W: Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : XVI Sesja Naukowa, Wrocław 26-27 czerwiec 1985. - Wrocław : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1985. - S. 203. - Dostępne tylko streszczenie
1
Czechowska-Liszka M., (1987), Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego. [W:] Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987, Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu : Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, s. 25.
2
Czechowska-Liszka M., (1985), Wpływ procesu technologicznego na kształtowanie barwy oleju sojowego. [W:] Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : XVI Sesja Naukowa, Wrocław 26-27 czerwiec 1985, Wrocław : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, s. 203.
1
@misc{varUEK:2168255688,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego",
booktitle = "Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987",
pages = "25",
adress = "Poznań",
publisher = "Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie",
year = "1987",
}
2
@misc{varUEK:2168346594,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Wpływ procesu technologicznego na kształtowanie barwy oleju sojowego",
booktitle = "Sterowanie procesami technologicznymi w przemyśle spożywczym : XVI Sesja Naukowa, Wrocław 26-27 czerwiec 1985",
pages = "203",
adress = "Wrocław",
publisher = "Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk",
year = "1985",
}