1
Autor:
Konferencja:
XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności", Gdańsk, Polska, od 1997-09-09 do 1997-09-11
Tytuł:
Wpływ rodzaju opakowań jednostkowych na jakość krajowych olejów jadalnych
Źródło:
XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenia doniesień / [kom. nauk. Bronisław Drozdowski et al.] - Gdańsk: Politechnika Gdańska, 1997, s. 82. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
83-906490-5-5
Nr:
2168347148
varia
|
2
Autor:
Tytuł:
Badania nad jakością i wartością odżywczą witaminizowanego oleju słonecznikowego
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna1997. - t. 30, suplement, s. 67. - Sympozjum "Jakość zdrowotna żywności i przedmiotów użytku" Warszawa, 18-19 września 1997 r.
Nr:
2168346460
varia
|
Autor:
Tytuł:
Badania nad jakością importowanych olejów jadalnych dostępnych na rynku krajowym
Źródło:
Optymalizacja jakości wyrobów : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa AE w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 20-21 IX 1995 r.) / [materiały zebrali i przygotowali do druku Jan KOLEK, Tadeusz SIKORA] - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1995, s. 78-79. - Dostępne tylko streszczenia
ISBN:
83-86439-46-7
Nr:
2168239150
varia
Zobacz opis całości
|
4
Autor:
Tytuł:
Wpływ wybranych czynników środowiska zewnętrznego na jakość tłuszczów jadalnych w sferze poprodukcyjnej
Źródło:
Żywność, Technologia, Jakość1995. - nr 2 (3), s. 131-132. - Doniesienia naukowe z konferencji z cyklu "Żywność XXI wieku"
Nr:
2168262914
varia
|
5
Autor:
Tytuł:
Badanie nad wpływem światła i temperatury na zmiany barwy rafinowanego oleju sojowego
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności : XXVI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Łódź 12-13 września 1995 : streszczenia referatów i doniesień - Łódź: Politechnika Łódzka, 1995, s. 56. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
83-901682-3-5
Nr:
2168347110
varia
|
6
Autor:
Tytuł:
Badania nad jakością wybranych rodzajów margaryn wyprodukowanych przy zachowaniu nowoczesnej linii technologicznej
Źródło:
Postępy w technologii żywności : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin 15-16 września 1994 : streszczenia referatów i doniesień / [kom. nauk.: Bohdan Achremowicz et al.] - Lublin: Wydawnictwo Lubelskie Nowe, 1994, s. 205. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
83-85766-14-6
Nr:
2168346468
varia
|
7
Autor:
Tytuł:
Quality Estimation of Chosen Breakfast Margarines
Źródło:
New Quality for the Future : 4th International Commodity Science Conference : Poznań AE Poland, September 23-25 1993 : Abstracts - Poznań: University of Economics, 1993, s. B-12. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168346992
varia
|
8
Autor:
Tytuł:
Wpływ dodatku witamin na wartość odżywczą i trwałość olejów jadalnych
Źródło:
Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991 - Olsztyn: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1991, s. 12. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168345974
varia
|
9
Autor:
Tytuł:
Wpływ procesów mikrobiologicznych na jakość margaryn przechowywanych w różnych warunkach
Źródło:
Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991 - Olsztyn: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1991, s. 49. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168345976
varia
|
10
Autor:
Tytuł:
Investigation of Quality Changes in Milk Margarine During Storage
Źródło:
Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts / Institute of Commodity Science Academy of Economics in Poznań - Poznań: Academy of Economics, 1990, s. 54. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168285021
varia
|
11
Autor:
Tytuł:
Badania nad zabezpieczeniem jakości i przedłużeniem trwałości tłuszczów jadalnych
Źródło:
Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988 / [kom. red. Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Krzesław STOKŁOSA, Danuta SYBISTOWICZ] - [b.m.]: Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, 1988, s. 26. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168263182
varia
Zobacz opis całości
|
12
Autor:
Konferencja:
XIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN "Postępy technologii w rozwoju produkcji żywności", Szczecin, Polska, od 1988-06-28 do 1988-06-29
Tytuł:
Ważkość cech jakości w ocenie stabilności oleju sojowego
Źródło:
Postępy technologii w rozwoju produkcji żywności : streszczenia doniesień : XIX Sesja Naukowa : Szczecin 1988 / [red. Halina Siwicka] - Szczecin: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1988, s. 214. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168345964
varia
|
13
Autor:
Tytuł:
Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego
Źródło:
Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987 - Poznań: Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987, s. 25. - Dostępne tylko streszczenia
Nr:
2168255688
varia
|
1
Wpływ rodzaju opakowań jednostkowych na jakość krajowych olejów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenia doniesień / [kom. nauk. Bronisław Drozdowski et al.]. - Gdańsk : Politechnika Gdańska, 1997. - S. 82. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 83-906490-5-5
|
2
Badania nad jakością i wartością odżywczą witaminizowanego oleju słonecznikowego / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Bromatologia i Chemia Toksykologiczna. - t. 30, suplement (1997), s. 67. - Sympozjum "Jakość zdrowotna żywności i przedmiotów użytku" Warszawa, 18-19 września 1997 r. - ISSN 0365-9445
|
3
Badania nad jakością importowanych olejów jadalnych dostępnych na rynku krajowym / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Optymalizacja jakości wyrobów : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa AE w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 20-21 IX 1995 r.) / [materiały zebrali i przygotowali do druku Jan KOLEK, Tadeusz SIKORA]. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. - S. 78-79. - Dostępne tylko streszczenia. - ISBN 83-86439-46-7
|
4
Wpływ wybranych czynników środowiska zewnętrznego na jakość tłuszczów jadalnych w sferze poprodukcyjnej / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Żywność, Technologia, Jakość. - nr 2 (3) (1995), s. 131-132. - Dostępne tylko streszczenia. - Doniesienia naukowe z konferencji z cyklu "Żywność XXI wieku". - ISSN 1425-6959
|
5
Badanie nad wpływem światła i temperatury na zmiany barwy rafinowanego oleju sojowego / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności : XXVI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Łódź 12-13 września 1995 : streszczenia referatów i doniesień. - Łódź : Politechnika Łódzka, 1995. - S. 56. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 83-901682-3-5
|
6
Badania nad jakością wybranych rodzajów margaryn wyprodukowanych przy zachowaniu nowoczesnej linii technologicznej / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Postępy w technologii żywności : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin 15-16 września 1994 : streszczenia referatów i doniesień / [kom. nauk.: Bohdan Achremowicz et al.]. - Lublin : Wydawnictwo Lubelskie Nowe, 1994. - S. 205. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 83-85766-14-6
|
7
Quality Estimation of Chosen Breakfast Margarines / Maria CZECHOWSKA-LISZKA, Helena MIKUŁOWSKA // W: New Quality for the Future : 4th International Commodity Science Conference : Poznań AE Poland, September 23-25 1993 : Abstracts. - Poznań : University of Economics, 1993. - S. B-12. - Dostępne tylko streszczenie
|
8
Wpływ dodatku witamin na wartość odżywczą i trwałość olejów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991. - Olsztyn : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1991. - S. 12. - Dostępne tylko streszczenie
|
9
Wpływ procesów mikrobiologicznych na jakość margaryn przechowywanych w różnych warunkach / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991. - Olsztyn : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1991. - S. 49. - Dostępne tylko streszczenie
|
10
Investigation of Quality Changes in Milk Margarine During Storage / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts / Institute of Commodity Science Academy of Economics in Poznań. - Poznań : Academy of Economics, 1990. - S. 54. - Dostępne tylko streszczenie
|
11
Badania nad zabezpieczeniem jakości i przedłużeniem trwałości tłuszczów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988 / [kom. red. Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Krzesław STOKŁOSA, Danuta SYBISTOWICZ]. - [b.m.] : Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, 1988. - S. 26. - Dostępne tylko streszczenie
|
12
Ważkość cech jakości w ocenie stabilności oleju sojowego / Maria CZECHOWSKA-LISZKA, Krzesław STOKŁOSA // W: Postępy technologii w rozwoju produkcji żywności : streszczenia doniesień : XIX Sesja Naukowa : Szczecin 1988 / [red. Halina Siwicka]. - Szczecin : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, 1988. - S. 214. - Dostępne tylko streszczenie
|
13
Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987. - Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987. - S. 25. - Dostępne tylko streszczenia
|
1
Czechowska-Liszka M., (1997), Wpływ rodzaju opakowań jednostkowych na jakość krajowych olejów jadalnych. [W:] Bronisław Drozdowski (red.), XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenia doniesień, Gdańsk : Politechnika Gdańska, s. 82.
|
2
Czechowska-Liszka M., (1997), Badania nad jakością i wartością odżywczą witaminizowanego oleju słonecznikowego, "Bromatologia i Chemia Toksykologiczna", t. 30, suplement, s. 67.
|
3
Czechowska-Liszka M., (1995), Badania nad jakością importowanych olejów jadalnych dostępnych na rynku krajowym. [W:] Kolek J., Sikora T. (red.), Optymalizacja jakości wyrobów : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa AE w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 20-21 IX 1995 r.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 78-79.
|
4
Czechowska-Liszka M., (1995), Wpływ wybranych czynników środowiska zewnętrznego na jakość tłuszczów jadalnych w sferze poprodukcyjnej, "Żywność, Technologia, Jakość", nr 2 (3), s. 131-132.
|
5
Czechowska-Liszka M., (1995), Badanie nad wpływem światła i temperatury na zmiany barwy rafinowanego oleju sojowego. [W:] Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności : XXVI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Łódź 12-13 września 1995 : streszczenia referatów i doniesień, Łódź : Politechnika Łódzka, s. 56.
|
6
Czechowska-Liszka M., (1994), Badania nad jakością wybranych rodzajów margaryn wyprodukowanych przy zachowaniu nowoczesnej linii technologicznej. [W:] Bohdan Achremowicz (red.), Postępy w technologii żywności : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin 15-16 września 1994 : streszczenia referatów i doniesień, Lublin : Wydawnictwo Lubelskie Nowe, s. 205.
|
7
Czechowska-Liszka M., Mikułowska H., (1993), Quality Estimation of Chosen Breakfast Margarines. [W:] New Quality for the Future : 4th International Commodity Science Conference : Poznań AE Poland, September 23-25 1993 : Abstracts, Poznań : University of Economics, s. B-12.
|
8
Czechowska-Liszka M., (1991), Wpływ dodatku witamin na wartość odżywczą i trwałość olejów jadalnych. [W:] Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991, Olsztyn : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, s. 12.
|
9
Czechowska-Liszka M., (1991), Wpływ procesów mikrobiologicznych na jakość margaryn przechowywanych w różnych warunkach. [W:] Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991, Olsztyn : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, s. 49.
|
10
Czechowska-Liszka M., (1990), Investigation of Quality Changes in Milk Margarine During Storage. [W:] Commodity Science Academy of Economics in Poznań (red.), Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts, Poznań : Academy of Economics, s. 54.
|
11
Czechowska-Liszka M., (1988), Badania nad zabezpieczeniem jakości i przedłużeniem trwałości tłuszczów jadalnych. [W:] Krełowska-Kułas M., Stokłosa K., Sybistowicz D. (red.), Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988, [b.m.] : Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, s. 26.
|
12
Czechowska-Liszka M., Stokłosa K., (1988), Ważkość cech jakości w ocenie stabilności oleju sojowego. [W:] Siwicka H. (red.), Postępy technologii w rozwoju produkcji żywności : streszczenia doniesień : XIX Sesja Naukowa : Szczecin 1988, Szczecin : Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk, s. 214.
|
13
Czechowska-Liszka M., (1987), Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego. [W:] Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987, Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu : Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, s. 25.
|
1
@misc{varUEK:2168347148,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Wpływ rodzaju opakowań jednostkowych na jakość krajowych olejów jadalnych", booktitle = "XXVIII Sesja Naukowa "Postępy w technologii i chemii żywności" : streszczenia doniesień", pages = "82", adress = "Gdańsk", publisher = "Politechnika Gdańska", year = "1997", isbn = "83-906490-5-5", } |
2
@misc{varUEK:2168346460,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania nad jakością i wartością odżywczą witaminizowanego oleju słonecznikowego", booktitle = "Bromatologia i Chemia Toksykologiczna", number = "t. 30, suplement", pages = "67", year = "1997", } |
3
@misc{varUEK:2168239150,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania nad jakością importowanych olejów jadalnych dostępnych na rynku krajowym", booktitle = "Optymalizacja jakości wyrobów : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Wydział Towaroznawstwa AE w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 20-21 IX 1995 r.)", pages = "78-79", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1995", isbn = "83-86439-46-7", } |
4
@misc{varUEK:2168262914,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Wpływ wybranych czynników środowiska zewnętrznego na jakość tłuszczów jadalnych w sferze poprodukcyjnej", booktitle = "Żywność, Technologia, Jakość", number = "2 (3)", pages = "131-132", year = "1995", } |
5
@misc{varUEK:2168347110,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badanie nad wpływem światła i temperatury na zmiany barwy rafinowanego oleju sojowego", booktitle = "Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności : XXVI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Łódź 12-13 września 1995 : streszczenia referatów i doniesień", pages = "56", adress = "Łódź", publisher = "Politechnika Łódzka", year = "1995", isbn = "83-901682-3-5", } |
6
@misc{varUEK:2168346468,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania nad jakością wybranych rodzajów margaryn wyprodukowanych przy zachowaniu nowoczesnej linii technologicznej", booktitle = "Postępy w technologii żywności : XXV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin 15-16 września 1994 : streszczenia referatów i doniesień", pages = "205", adress = "Lublin", publisher = "Wydawnictwo Lubelskie Nowe", year = "1994", isbn = "83-85766-14-6", } |
7
@misc{varUEK:2168346992,
author = "Maria Czechowska-Liszka and Helena Mikułowska", title = "Quality Estimation of Chosen Breakfast Margarines", booktitle = "New Quality for the Future : 4th International Commodity Science Conference : Poznań AE Poland, September 23-25 1993 : Abstracts", pages = "B-12", adress = "Poznań", publisher = "University of Economics", year = "1993", } |
8
@misc{varUEK:2168345974,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Wpływ dodatku witamin na wartość odżywczą i trwałość olejów jadalnych", booktitle = "Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991", pages = "12", adress = "Olsztyn", publisher = "Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk", year = "1991", } |
9
@misc{varUEK:2168345976,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Wpływ procesów mikrobiologicznych na jakość margaryn przechowywanych w różnych warunkach", booktitle = "Procesy technologiczne a wartość odżywcza żywności : materiały XXII Sesji Naukowej [Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN], Olsztyn wrzesień 1991", pages = "49", adress = "Olsztyn", publisher = "Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk", year = "1991", } |
10
@misc{varUEK:2168285021,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Investigation of Quality Changes in Milk Margarine During Storage", booktitle = "Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts", pages = "54", adress = "Poznań", publisher = "Academy of Economics", year = "1990", } |
11
@misc{varUEK:2168263182,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania nad zabezpieczeniem jakości i przedłużeniem trwałości tłuszczów jadalnych", booktitle = "Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988", pages = "26", adress = "b.m.", publisher = "Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego", year = "1988", } |
12
@misc{varUEK:2168345964,
author = "Maria Czechowska-Liszka and Krzesław Stokłosa", title = "Ważkość cech jakości w ocenie stabilności oleju sojowego", booktitle = "Postępy technologii w rozwoju produkcji żywności : streszczenia doniesień : XIX Sesja Naukowa : Szczecin 1988", pages = "214", adress = "Szczecin", publisher = "Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk", year = "1988", } |
13
@misc{varUEK:2168255688,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Próba zastosowania równania Arrheniusa w ocenie reaktywności oleju sojowego", booktitle = "Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987", pages = "25", adress = "Poznań", publisher = "Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie", year = "1987", } |