Autor:
Tytuł:
Badania nad jakością i trwałością krajowej margaryny w płynie
Źródło:
Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.) / [materiały zebrał i przygotował do publikacji Marek SALERNO-KOCHAN] - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1998, s. 320-322 - Bibliogr.
ISBN:
83-87239-70-4
Nr:
2168248976
rozdział w materiałach konferencyjnych
Zobacz opis całości
|
2
Autor:
Konferencja:
I National Congress "Food, Nutrition and Health", Warszawa, Polska, od 1994-05-30 do 1994-06-01
Tytuł:
Chemical Composition and Processing as Factors Conditioning the Chosen Kinds of Margarines
Źródło:
Materials of the I National Congress "Food, Nutrition and Health" (Warsaw, 30 May - 1 June, 1994) / ed. Światosław Ziemlański, Włodzimierz Sekuła - Warsaw: National Food and Nutrition Institute, 1998, s. 130-132
Seria:
(Prace IŻŻ / Instytut Żywności i Żywienia im. Aleksandra Szczygła ; 93)
ISBN:
83-86060-48-4
Nr:
2168350606
rozdział w materiałach konferencyjnych
|
1
Badania nad jakością i trwałością krajowej margaryny w płynie / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.) / [materiały zebrał i przygotował do publikacji Marek SALERNO-KOCHAN]. - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1998. - S. 320-322. - Bibliogr. - ISBN 83-87239-70-4
|
2
Chemical Composition and Processing as Factors Conditioning the Chosen Kinds of Margarines / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Materials of the I National Congress "Food, Nutrition and Health" (Warsaw, 30 May - 1 June, 1994) / ed. Światosław Ziemlański, Włodzimierz Sekuła. - Warsaw: National Food and Nutrition Institute, 1998. - (Prace IŻŻ, ISSN 0860-2352 ; 93). - S. 130-132. - ISBN 83-86060-48-4
|
1
Czechowska-Liszka M., (1998), Badania nad jakością i trwałością krajowej margaryny w płynie. [W:] Salerno-Kochan M. (red.), Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 320-322.
|
2
Czechowska-Liszka M., (1998), Chemical Composition and Processing as Factors Conditioning the Chosen Kinds of Margarines. [W:] Ziemlański Ś., Sekuła W. (red.), Materials of the I National Congress "Food, Nutrition and Health" (Warsaw, 30 May - 1 June, 1994) (Prace IŻŻ / Instytut Żywności i Żywienia im. Aleksandra Szczygła; 93), Warsaw : National Food and Nutrition Institute, s. 130-132.
|
1
@inbook{mkaUEK:2168248976,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania nad jakością i trwałością krajowej margaryny w płynie", booktitle = "Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.)", pages = "320-322", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1998", isbn = "83-87239-70-4", } |
2
@inbook{mkaUEK:2168350606,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Chemical Composition and Processing as Factors Conditioning the Chosen Kinds of Margarines", booktitle = "Materials of the I National Congress "Food, Nutrition and Health" (Warsaw, 30 May - 1 June, 1994)", pages = "130-132", adress = "Warsaw", publisher = "National Food and Nutrition Institute", year = "1998", issn = "0860-2352", isbn = "83-86060-48-4", } |