Publikacje wybranego autora

Czechowska-Liszka Maria

Wydział Towaroznawstwa, Katedra Towaroznawstwa Żywności,

1

Tytuł:
Oznaczenie tłuszczu
Źródło:
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ - Wyd. 2 popr.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2009, s. 42-55
ISBN:
978-83-7252-460-7
Nr:
2164872871
rozdział w podręczniku
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Oznaczenie wartości kalorycznej produktów
Źródło:
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ - Wyd. 2 popr.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2009, s. 85-98
ISBN:
978-83-7252-460-7
Nr:
2164893062
rozdział w podręczniku
Zobacz opis całości
1
Oznaczenie tłuszczu / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ. - Wyd. 2 popr. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2009. - S. 42-55. - ISBN 978-83-7252-460-7
2
Oznaczenie wartości kalorycznej produktów / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ. - Wyd. 2 popr. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2009. - S. 85-98. - ISBN 978-83-7252-460-7
1
Czechowska-Liszka M., (2009), Oznaczenie tłuszczu. [W:] Cichoń Z. (red.), Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne, Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, s. 42-55.
2
Czechowska-Liszka M., (2009), Oznaczenie wartości kalorycznej produktów. [W:] Cichoń Z. (red.), Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne, Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, s. 85-98.
1
@inbook{fpUEK:2164872871,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Oznaczenie tłuszczu",
booktitle = "Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne",
pages = "42-55",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2009",
edition = "Wyd. 2 popr.",
isbn = "978-83-7252-460-7",
}
2
@inbook{fpUEK:2164893062,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Oznaczenie wartości kalorycznej produktów",
booktitle = "Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne",
pages = "85-98",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2009",
edition = "Wyd. 2 popr.",
isbn = "978-83-7252-460-7",
}