Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych
Źródło:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Wyd. 2 popr. i uzup.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012, s. 60-69 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-581-9
Nr:
2168235564
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych
Źródło:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Wyd. 2 popr. i uzup.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012, s. 195-228 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-581-9
Nr:
2168235582
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
3

Tytuł:
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych
Źródło:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2003, s. 57-66 - Bibliogr.
ISBN:
83-7252-171-9
Nr:
2166211928
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
4

Tytuł:
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych
Źródło:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2003, s. 175-205 - Bibliogr.
ISBN:
83-7252-171-9
Nr:
2166212407
rozdział w monografii
Zobacz opis całości
1
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012. - S. 60-69. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7252-581-9
2
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2012. - S. 195-228. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7252-581-9
3
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2003. - S. 57-66. - Bibliogr. - ISBN 83-7252-171-9
4
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2003. - S. 175-205. - Bibliogr. - ISBN 83-7252-171-9
1
Czechowska-Liszka M., (2012), Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, s. 60-69.
2
Czechowska-Liszka M., (2012), Badanie i ocena tłuszczów jadalnych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, s. 195-228.
3
Czechowska-Liszka M., (2003), Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, s. 57-66.
4
Czechowska-Liszka M., (2003), Badanie i ocena tłuszczów jadalnych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, s. 175-205.
1
@inbook{UEK:2168235564,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych",
booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych",
pages = "60-69",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2012",
edition = "Wyd. 2 popr. i uzup.",
isbn = "978-83-7252-581-9",
}
2
@inbook{UEK:2168235582,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Badanie i ocena tłuszczów jadalnych",
booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych",
pages = "195-228",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2012",
edition = "Wyd. 2 popr. i uzup.",
isbn = "978-83-7252-581-9",
}
3
@inbook{UEK:2166211928,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych",
booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych",
pages = "57-66",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej",
year = "2003",
isbn = "83-7252-171-9",
}
4
@inbook{UEK:2166212407,
author = "Maria Czechowska-Liszka",
title = "Badanie i ocena tłuszczów jadalnych",
booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych",
pages = "175-205",
adress = "Kraków",
publisher = "Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej",
year = "2003",
isbn = "83-7252-171-9",
}