Publikacje wybranego autora

1

Autor:
Tytuł:
Organic Meat Products Versus Their Conventional Equivalents - Analysis of the Nutritional Quality and Value
Źródło:
Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli - Rome: Enea, 2012. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-88-8286-269-5
Nr:
2168245286
rozdział w materiałach konferencyjnych
2

Autor:
Halagarda Michał , Kowa Katarzyna , Cichoń Zofia
Tytuł:
The Quality of Low-density Polyethylene Freezer Bags Available on the Polish Market
Źródło:
Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli - Rome: Enea, 2012. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-88-8286-269-5
Nr:
2168245288
rozdział w materiałach konferencyjnych
3

Konferencja:
16th Symposium of International Society of Commodity Science and Technology (IGWT), Suwon, Korea Południowa, od 2008-08-18 do 2008-08-22
Tytuł:
Low-Calorie Food in the Poles Perception
Źródło:
Achieving Commodity and Service Excellence in the Age of Digital Convergence : Proceedings Vol. 1 / [co-ed. Yong-Hak Lee, Hojung Shin] - Suwon: University of Suwon, 2008, s. 438-442. - Summ. - Bibliogr.
Nr:
2165822038
rozdział w materiałach konferencyjnych
4

Tytuł:
Energy Drinks in Consumers' Perception
Źródło:
Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 9th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 27-29, 2007]. Vol. 1 / ed. Ryszard Zieliński, co-ed. Daria Wieczorek. - Poznań: The Poznań University of Economics Publishing House, 2007, s. 280-286. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7417-270-7
Nr:
2165779325
rozdział w materiałach konferencyjnych
5

Tytuł:
Analysis of the Market, Consumers' Preferences and Quality of Tea Available in Poland [dokument elektroniczny]
Źródło:
La qualità dei prodotti per la competitività delle imprese e la tutela dei consumatori - Roma: Edizioni Kappa, 2006. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
88-7890-747-2
Nr:
2165806557
rozdział w materiałach konferencyjnych
6

Tytuł:
Production of Ecological Food in Poland - Prospects and Restrictions
Źródło:
Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 8th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 28 - September 4, 2005]. Vol. 1 / ed. Ryszard Zieliński, co-ed. Daria Wieczorek - Poznań: University of Economics Publishing House, 2005, s. 484-489. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
83-7417-113-8
Nr:
2166517427
rozdział w materiałach konferencyjnych
7

Konferencja:
14th IGWT Symposium, Pekin, Chiny, od 2004-08-25 do 2004-08-29
Tytuł:
Contribution of Breakfast Cereals to Meeting Nutritive Needs of Young Organisms
Źródło:
Focusing New Centry : Commodity - Trade - Environment. Vol. 1 / eds. W. Rong, Y. Changju, J. Min [i in.] - Beijing: China Agriculture Press, 2004, s. 137-142. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
7-109-09201-1
Nr:
2168332105
rozdział w materiałach konferencyjnych
8

Tytuł:
Znakowanie opakowań pieczywa źródłem informacji i edukacji konsumenta
Źródło:
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy : materiały z krajowej konferencji, Radom, październik 2002 / red. nauk. Jerzy Żuchowski - Radom: Wydawnictwo Politechniki Radomskiej, 2002, s. 405-410 - Bibliogr.
ISBN:
83-7351-145-8
Nr:
2168243998
rozdział w materiałach konferencyjnych
9

Tytuł:
Study on Interrelation between Consumer's and Instrumentals' Estimations of Fruit Juices Colour
Źródło:
Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad] - Maribor, Slovenia: Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001, s. 561-565. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
961-6354-07-8
Nr:
2168231262
rozdział w materiałach konferencyjnych
10

Konferencja:
XXXII Sesja Naukowa KTiChŻ PAN "Technologia żywności a oczekiwania konsumentów", Warszawa, Polska, od 2001-09-06 do 2001-09-07
Tytuł:
Badania preferencji konsumenckich pieczywa w aspekcie jego jakości [dokument elektroniczny]
Źródło:
Technologia żywności a oczekiwania konsumentów / red. Tadeusz Haber i Helena Porzucek - Warszawa: Wydział Technologii Żywności SGGW - Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, 2001, s. 1-6. - Streszcz. - Bibliogr.
ISBN:
83-915774-0-6
Nr:
2168328455
rozdział w materiałach konferencyjnych
11

Konferencja:
Międzynarodowa Konferencja Naukowa "Konkurencyjność rolnictwa z uwzględnieniem uwarunkowań regionalnych w aspekcie integracji z Unią Europejską", Rzeszów-Zatwarnica, Polska, od 2000-10-12 do 2000-10-14
Tytuł:
Rola opakowań do żywności i ich wpływ na konsumencką decyzję zakupu
Źródło:
Konkurencyjność rolnictwa z uwzględnieniem uwarunkowań regionalnych w aspekcie integracji z Unią Europejską / [red. nauk. Zdzisław Kryński] - Rzeszów: [b.w.], 2000, s. 303-308. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
ISBN:
83-914243-0-8
Nr:
2168318775
rozdział w materiałach konferencyjnych
12

Autor:
Tytuł:
Analysis of Consumer Preferences Concerning To "Light" Food Products
Źródło:
Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1 / ed. by Anna Kozioł, Bogumił Łączkowski, Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński - Poznań: University of Economics Publishing House, 1999, s. 128-131. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
83-87152-87-0
Nr:
2168253528
rozdział w materiałach konferencyjnych
13

Autor:
Tytuł:
Ocena zawartości mikroelementów w koncentratach obiadowych : [komunikat]
Źródło:
Zanieczyszczenia chemiczne i fizyczne żywności : analiza ryzyka zdrowotnego i żywieniowego : konferencja naukowa 18-19 listopada 1999 r. - Warszawa: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 1999, s. 207-210 - Bibliogr.
ISBN:
83-912465-2-3
Nr:
2168275787
rozdział w materiałach konferencyjnych
14

Tytuł:
Euromonitoring Researches on "Light" Product Labeling
Źródło:
Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1 / ed. by Anna Kozioł, Bogumił Łączkowski, Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński - Poznań: University of Economics Publishing House, 1999, s. 125-127. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
83-87152-87-0
Nr:
2168253526
rozdział w materiałach konferencyjnych
15

Autor:
Tytuł:
Aktualny stan informacji towaroznawczej według badań wybranych grup żywności w Polsce
Źródło:
Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.) / [materiały zebrał i przygotował do publikacji Marek SALERNO-KOCHAN] - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1998, s. 317-320 - Bibliogr.
ISBN:
83-87239-70-4
Nr:
2168248974
rozdział w materiałach konferencyjnych
Zobacz opis całości
16

Autor:
Tytuł:
Brief Review of New Food Labelling Regulations in Poland and other EU Countries
Źródło:
Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel - Vienna: University of Economics, 1997, s. 71-72 - Bibliogr.
Nr:
2168273936
rozdział w materiałach konferencyjnych
17

Tytuł:
Impact of Packagings on Consumer's Behaviour and Decision in Marketing Process
Źródło:
Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel - Vienna: University of Economics, 1997, s. 69-70 - Bibliogr.
Nr:
2168273946
rozdział w materiałach konferencyjnych
18

Tytuł:
Estimation of Fruit Juices Packagings in Marketing Researches
Źródło:
Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996 / ed. by Magdalena M. Szafran, Jacek Kozioł and Maria Małecka - Poznań: University of Economics, 1996, s. 305-308. - Summ. - Bibliogr.
Nr:
2168255134
rozdział w materiałach konferencyjnych
19

Autor:
Tytuł:
Researches of Contents of Micro and Macroelements in Liquid Fruit Juices and Fruit Beverages
Źródło:
Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996 / ed. by Magdalena M. Szafran, Jacek Kozioł and Maria Małecka - Poznań: University of Economics, 1996, s. 400-402. - Summ. - Bibliogr.
Nr:
2168255160
rozdział w materiałach konferencyjnych
20

Autor:
Tytuł:
Investigation the Adsorption of Calcium and Magnesium in Tincans with Processed Fruits During Long Storage
Źródło:
Proceedings of 10th IGWT Symposium : Sept. 4-8, 1995, Beijing, Renmin University of China / ed. by Zhu Guobin, Zhang Wanfu - Peking: Peking University Press, 1995, s. 491-493
ISBN:
7-301-02897-0
Nr:
2168256046
rozdział w materiałach konferencyjnych
1
Organic Meat Products Versus Their Conventional Equivalents - Analysis of the Nutritional Quality and Value / Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Zofia CICHOŃ, Sebastian Szwed // W: Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli. - Dane tekstowe (plik pdf). - Rome : Enea, 2012. - ; 12 cm + Dysk optyczny (CD-ROM). - 11 ekranów. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-88-8286-269-5
2
The Quality of Low-density Polyethylene Freezer Bags Available on the Polish Market / Michał HALAGARDA, Katarzyna Kowa, Zofia CICHOŃ // W: Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli. - Dane tekstowe (plik pdf). - Rome : Enea, 2012. - ; 12 cm + Dysk optyczny (CD-ROM). - 10 ekranów. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-88-8286-269-5
3
Low-Calorie Food in the Poles Perception / MISNIAKIEWICZ M., CICHON Z. // W: Achieving Commodity and Service Excellence in the Age of Digital Convergence : Proceedings Vol. 1 / [co-ed. Yong-Hak Lee, Hojung Shin]. - Suwon : University of Suwon, 2008. - S. 438-442. - Summ. - Bibliogr.
4
Energy Drinks in Consumers' Perception / Małgorzata MIŚNIKIEWICZ, Zofia CICHOŃ // W: Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 9th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 27-29, 2007]. Vol. 1 / ed. Ryszard Zieliński, co-ed. Daria Wieczorek. - Poznań : The Poznań University of Economics Publishing House, 2007. - S. 280-286. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7417-270-7
5
Analysis of the Market, Consumers' Preferences and Quality of Tea Available in Poland [Dokument elektroniczny] / Zofia CICHOŃ, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ // W: La qualità dei prodotti per la competitività delle imprese e la tutela dei consumatori : XXII Congresso Nazionale di Scienze Merceologiche, Università degli studi Roma Tre, 2-4 Marzo 2006. - Dane tekstowe (plik pdf). - Roma : Edizioni Kappa, 2006. - Dysk optyczny (CD-ROM) ; 12 cm. - 8 ekranów. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 88-7890-747-2
6
Production of Ecological Food in Poland - Prospects and Restrictions / Zofia CICHOŃ, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ // W: Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 8th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 28 - September 4, 2005]. Vol. 1 / ed. Ryszard Zieliński, co-ed. Daria Wieczorek. - Poznań : University of Economics Publishing House, 2005. - S. 484-489. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 83-7417-113-8
7
Contribution of Breakfast Cereals to Meeting Nutritive Needs of Young Organisms / Zofia CICHOŃ, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ // W: Focusing New Centry : Commodity - Trade - Environment. Vol. 1 / eds. W. Rong, Y. Changju, J. Min [i in.]. - Beijing : China Agriculture Press, 2004. - S. 137-142. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 7-109-09201-1
8
Znakowanie opakowań pieczywa źródłem informacji i edukacji konsumenta / Zofia CICHOŃ, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ // W: Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy : materiały z krajowej konferencji, Radom, październik 2002 / red. nauk. Jerzy Żuchowski. - Radom : Wydawnictwo Politechniki Radomskiej, 2002. - S. 405-410. - Bibliogr. - ISBN 83-7351-145-8
9
Study on Interrelation between Consumer's and Instrumentals' Estimations of Fruit Juices Colour / Zofia CICHOŃ, Marzena UCHEREK // W: Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad]. - Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001. - S. 561-565. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 961-6354-07-8
10
Badania preferencji konsumenckich pieczywa w aspekcie jego jakości / Zofia CICHOŃ, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ // W: Technologia żywności a oczekiwania konsumentów [Dokument elektroniczny] / red. Tadeusz Haber i Helena Porzucek. - Warszawa : Wydział Technologii Żywności SGGW - Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, 2001. - S. 1-6. - Streszcz. - Bibliogr. - ISBN 83-915774-0-6
11
Rola opakowań do żywności i ich wpływ na konsumencką decyzję zakupu / Zofia CICHOŃ, Grzegorz SUWAŁA // W: Konkurencyjność rolnictwa z uwzględnieniem uwarunkowań regionalnych w aspekcie integracji z Unią Europejską / [red. nauk. Zdzisław Kryński]. - Rzeszów : [b.w.], 2000. - S. 303-308. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 83-914243-0-8
12
Analysis of Consumer Preferences Concerning To "Light" Food Products / Zofia CICHOŃ // W: Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1 / ed. by Anna Kozioł, Bogumił Łączkowski, Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński. - Poznań : University of Economics Publishing House, 1999. - S. 128-131. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 83-87152-87-0
13
Ocena zawartości mikroelementów w koncentratach obiadowych : [komunikat] / Zofia CICHOŃ // W: Zanieczyszczenia chemiczne i fizyczne żywności : analiza ryzyka zdrowotnego i żywieniowego : konferencja naukowa 18-19 listopada 1999 r. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 1999. - S. 207-210. - Bibliogr. - ISBN 83-912465-2-3
14
Euromonitoring Researches on "Light" Product Labeling / Marian CICHOŃ, Zofia CICHOŃ // W: Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1 / ed. by Anna Kozioł, Bogumił Łączkowski, Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński. - Poznań : University of Economics Publishing House, 1999. - S. 125-127. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 83-87152-87-0
15
Aktualny stan informacji towaroznawczej według badań wybranych grup żywności w Polsce / Zofia CICHOŃ // W: Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.) / [materiały zebrał i przygotował do publikacji Marek SALERNO-KOCHAN]. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1998. - S. 317-320. - Bibliogr. - ISBN 83-87239-70-4
16
Brief Review of New Food Labelling Regulations in Poland and other EU Countries / Zofia CICHOŃ // W: Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel. - Vienna : University of Economics, 1997. - S. 71-72. - Bibliogr.
17
Impact of Packagings on Consumer's Behaviour and Decision in Marketing Process / Marian CICHOŃ, Zofia CICHOŃ // W: Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2 / ed. by Gerhard Vogel. - Vienna : University of Economics, 1997. - S. 69-70. - Bibliogr.
18
Estimation of Fruit Juices Packagings in Marketing Researches / Zofia CICHOŃ, Marzena UCHEREK // W: Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996 / ed. by Magdalena M. Szafran, Jacek Kozioł and Maria Małecka. - Poznań : University of Economics, 1996. - S. 305-308. - Summ. - Bibliogr.
19
Researches of Contents of Micro and Macroelements in Liquid Fruit Juices and Fruit Beverages / Zofia CICHOŃ // W: Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996 / ed. by Magdalena M. Szafran, Jacek Kozioł and Maria Małecka. - Poznań : University of Economics, 1996. - S. 400-402. - Summ. - Bibliogr.
20
Investigation the Adsorption of Calcium and Magnesium in Tincans with Processed Fruits During Long Storage / Zofia CICHON // W: Proceedings of 10th IGWT Symposium : Sept. 4-8, 1995, Beijing, Renmin University of China / ed. by Zhu Guobin, Zhang Wanfu. - Peking : Peking University Press, 1995. - S. 491-493. - ISBN 7-301-02897-0
1
Miśniakiewicz M., Cichoń Z., Szwed S., (2012), Organic Meat Products Versus Their Conventional Equivalents - Analysis of the Nutritional Quality and Value. [W:] Merli R. (red.), Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings, Rome : Enea
2
Halagarda M., Kowa K., Cichoń Z., (2012), The Quality of Low-density Polyethylene Freezer Bags Available on the Polish Market. [W:] Merli R. (red.), Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings, Rome : Enea
3
Misniakiewicz M., Cichon Z., (2008), Low-Calorie Food in the Poles Perception. [W:] Lee co., Shin H. (red.), Achieving Commodity and Service Excellence in the Age of Digital Convergence : Proceedings Vol. 1, Suwon : University of Suwon, s. 438-442.
4
Miśniakiewicz M., Cichoń Z., (2007), Energy Drinks in Consumers' Perception. [W:] Zieliński R., Wieczorek. co. (red.), Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 9th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 27-29, 2007]. Vol. 1, Poznań : The Poznań University of Economics Publishing House, s. 280-286.
5
Cichoń Z., Miśniakiewicz M., (2006), Analysis of the Market, Consumers' Preferences and Quality of Tea Available in Poland. [W:] La qualità dei prodotti per la competitività delle imprese e la tutela dei consumatori: XXII Congresso Nazionale di Scienze Merceologiche, Università degli studi Roma Tre, 2-4 Marzo 2006, Roma : Edizioni Kappa
6
Cichoń Z., Miśniakiewicz M., (2005), Production of Ecological Food in Poland - Prospects and Restrictions. [W:] Zieliński R., Wieczorek co. (red.), Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 8th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 28 - September 4, 2005]. Vol. 1, Poznań : University of Economics Publishing House, s. 484-489.
7
Cichon Z., Miśniakiewicz M., (2004), Contribution of Breakfast Cereals to Meeting Nutritive Needs of Young Organisms. [W:] i in. (red.), Focusing New Centry : Commodity - Trade - Environment. Vol. 1, Beijing : China Agriculture Press, s. 137-142.
8
Cichoń Z., Miśniakiewicz M., (2002), Znakowanie opakowań pieczywa źródłem informacji i edukacji konsumenta. [W:] Żuchowski J. (red.), Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy : materiały z krajowej konferencji, Radom, październik 2002, Radom : Wydawnictwo Politechniki Radomskiej, s. 405-410.
9
Cichoń Z., Ucherek M., (2001), Study on Interrelation between Consumer's and Instrumentals' Estimations of Fruit Juices Colour. [W:] Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1, Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, s. 561-565.
10
Cichoń Z., Miśniakiewicz M., (2001), Badania preferencji konsumenckich pieczywa w aspekcie jego jakości. [W:] Haber T., Porzucek H. (red.), Technologia żywności a oczekiwania konsumentów [Dokument elektroniczny], Warszawa : Wydział Technologii Żywności SGGW - Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN, s. 1-6.
11
Cichoń Z., Suwała G., (2000), Rola opakowań do żywności i ich wpływ na konsumencką decyzję zakupu. [W:] Kryński Z. (red.), Konkurencyjność rolnictwa z uwzględnieniem uwarunkowań regionalnych w aspekcie integracji z Unią Europejską, Rzeszów : [b.w.], s. 303-308.
12
Cichoń Z., (1999), Analysis of Consumer Preferences Concerning To "Light" Food Products. [W:] Kozioł A., Łączkowski B., Sobczyński A., Zmudziński W. (red.), Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1, Poznań : University of Economics Publishing House, s. 128-131.
13
Cichoń Z., (1999), Ocena zawartości mikroelementów w koncentratach obiadowych : [komunikat]. [W:] Zanieczyszczenia chemiczne i fizyczne żywności : analiza ryzyka zdrowotnego i żywieniowego : konferencja naukowa 18-19 listopada 1999 r, Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, s. 207-210.
14
Cichoń M., Cichoń Z., (1999), Euromonitoring Researches on "Light" Product Labeling. [W:] Kozioł A., Łączkowski B., Sobczyński A., Zmudziński W. (red.), Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1, Poznań : University of Economics Publishing House, s. 125-127.
15
Cichoń Z., (1998), Aktualny stan informacji towaroznawczej według badań wybranych grup żywności w Polsce. [W:] Salerno-Kochan M. (red.), Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 317-320.
16
Cichoń Z., (1997), Brief Review of New Food Labelling Regulations in Poland and other EU Countries. [W:] Vogel G. (red.), Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2, Vienna : University of Economics, s. 71-72.
17
Cichoń M., Cichoń Z., (1997), Impact of Packagings on Consumer's Behaviour and Decision in Marketing Process. [W:] Vogel G. (red.), Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2, Vienna : University of Economics, s. 69-70.
18
Cichoń Z., Ucherek M., (1996), Estimation of Fruit Juices Packagings in Marketing Researches. [W:] Szafran , Kozioł J., Małecka M. (red.), Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996, Poznań : University of Economics, s. 305-308.
19
Cichoń Z., (1996), Researches of Contents of Micro and Macroelements in Liquid Fruit Juices and Fruit Beverages. [W:] Szafran , Kozioł J., Małecka M. (red.), Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996, Poznań : University of Economics, s. 400-402.
20
Cichon Z., (1995), Investigation the Adsorption of Calcium and Magnesium in Tincans with Processed Fruits During Long Storage. [W:] Guobin Z., Wanfu Z. (red.), Proceedings of 10th IGWT Symposium : Sept. 4-8, 1995, Beijing, Renmin University of China, Peking : Peking University Press, s. 491-493.
1
@inbook{UEK:2168245286,
author = "Miśniakiewicz Małgorzata and Cichoń Zofia and Szwed Sebastian",
title = "Organic Meat Products Versus Their Conventional Equivalents - Analysis of the Nutritional Quality and Value",
booktitle = "Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings",
pages = "",
adress = "Rome",
publisher = "Enea",
year = "2012",
isbn = "978-88-8286-269-5",
}
2
@inbook{UEK:2168245288,
author = "Halagarda Michał and Kowa Katarzyna and Cichoń Zofia",
title = "The Quality of Low-density Polyethylene Freezer Bags Available on the Polish Market",
booktitle = "Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings",
pages = "",
adress = "Rome",
publisher = "Enea",
year = "2012",
isbn = "978-88-8286-269-5",
}
3
@inbook{UEK:2165822038,
author = "Misniakiewicz M. and Cichon Z.",
title = "Low-Calorie Food in the Poles Perception",
booktitle = "Achieving Commodity and Service Excellence in the Age of Digital Convergence : Proceedings Vol. 1",
pages = "438-442",
adress = "Suwon",
publisher = "University of Suwon",
year = "2008",
}
4
@inbook{UEK:2165779325,
author = "Miśniakiewicz Małgorzata and Cichoń Zofia",
title = "Energy Drinks in Consumers' Perception",
booktitle = "Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 9th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 27-29, 2007]. Vol. 1",
pages = "280-286",
adress = "Poznań",
publisher = "The Poznań University of Economics Publishing House",
year = "2007",
isbn = "978-83-7417-270-7",
}
5
@inbook{UEK:2165806557,
author = "Cichoń Zofia and Miśniakiewicz Małgorzata",
title = "Analysis of the Market, Consumers' Preferences and Quality of Tea Available in Poland",
booktitle = "La qualità dei prodotti per la competitività delle imprese e la tutela dei consumatori",
pages = "",
adress = "Roma",
publisher = "Edizioni Kappa",
year = "2006",
isbn = "88-7890-747-2",
}
6
@inbook{UEK:2166517427,
author = "Cichoń Zofia and Miśniakiewicz Małgorzata",
title = "Production of Ecological Food in Poland - Prospects and Restrictions",
booktitle = "Current Trends in Commodity Science : [Proceedings of the 8th International Commodity Science Conference (IGWT), Poznań, Poland, August 28 - September 4, 2005]. Vol. 1",
pages = "484-489",
adress = "Poznań",
publisher = "University of Economics Publishing House",
year = "2005",
isbn = "83-7417-113-8",
}
7
@inbook{UEK:2168332105,
author = "Cichon Zofia and Miśniakiewicz Małgorzata",
title = "Contribution of Breakfast Cereals to Meeting Nutritive Needs of Young Organisms",
booktitle = "Focusing New Centry : Commodity - Trade - Environment. Vol. 1",
pages = "137-142",
adress = "Beijing",
publisher = "China Agriculture Press",
year = "2004",
isbn = "7-109-09201-1",
}
8
@inbook{UEK:2168243998,
author = "Cichoń Zofia and Miśniakiewicz Małgorzata",
title = "Znakowanie opakowań pieczywa źródłem informacji i edukacji konsumenta",
booktitle = "Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy : materiały z krajowej konferencji, Radom, październik 2002",
pages = "405-410",
adress = "Radom",
publisher = "Wydawnictwo Politechniki Radomskiej",
year = "2002",
isbn = "83-7351-145-8",
}
9
@inbook{UEK:2168231262,
author = "Cichoń Zofia and Ucherek Marzena",
title = "Study on Interrelation between Consumer's and Instrumentals' Estimations of Fruit Juices Colour",
booktitle = "Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1",
pages = "561-565",
adress = "Maribor, Slovenia",
publisher = "Ekonomsko-poslovna fakulteta",
year = "2001",
isbn = "961-6354-07-8",
}
10
@inbook{UEK:2168328455,
author = "Cichoń Zofia and Miśniakiewicz Małgorzata",
title = "Badania preferencji konsumenckich pieczywa w aspekcie jego jakości",
booktitle = "Technologia żywności a oczekiwania konsumentów",
pages = "1-6",
adress = "Warszawa",
publisher = "Wydział Technologii Żywności SGGW - Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN",
year = "2001",
isbn = "83-915774-0-6",
}
11
@inbook{UEK:2168318775,
author = "Cichoń Zofia and Suwała Grzegorz",
title = "Rola opakowań do żywności i ich wpływ na konsumencką decyzję zakupu",
booktitle = "Konkurencyjność rolnictwa z uwzględnieniem uwarunkowań regionalnych w aspekcie integracji z Unią Europejską",
pages = "303-308",
adress = "Rzeszów",
publisher = "b.w.",
year = "2000",
isbn = "83-914243-0-8",
}
12
@inbook{UEK:2168253528,
author = "Cichoń Zofia",
title = "Analysis of Consumer Preferences Concerning To Light Food Products",
booktitle = "Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1",
pages = "128-131",
adress = "Poznań",
publisher = "University of Economics Publishing House",
year = "1999",
isbn = "83-87152-87-0",
}
13
@inbook{UEK:2168275787,
author = "Cichoń Zofia",
title = "Ocena zawartości mikroelementów w koncentratach obiadowych : [komunikat]",
booktitle = "Zanieczyszczenia chemiczne i fizyczne żywności : analiza ryzyka zdrowotnego i żywieniowego : konferencja naukowa 18-19 listopada 1999 r.",
pages = "207-210",
adress = "Warszawa",
publisher = "Polskie Towarzystwo Technologów Żywności ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego",
year = "1999",
isbn = "83-912465-2-3",
}
14
@inbook{UEK:2168253526,
author = "Cichoń Marian and Cichoń Zofia",
title = "Euromonitoring Researches on Light Product Labeling",
booktitle = "Quality for the XXIst Century : Proceedings of the 12th IGWT Symposium. Poznań - Gdynia, September 05-11, 1999. Vol. 1",
pages = "125-127",
adress = "Poznań",
publisher = "University of Economics Publishing House",
year = "1999",
isbn = "83-87152-87-0",
}
15
@inbook{UEK:2168248974,
author = "Cichoń Zofia",
title = "Aktualny stan informacji towaroznawczej według badań wybranych grup żywności w Polsce",
booktitle = "Jakość wyrobów w gospodarce rynkowej : materiały konferencji naukowej zorganizowanej przez Katedrę Towaroznawstwa Ogólnego i Zarządzania Jakością Akademii Ekonomicznej w Krakowie przy współpracy Oddziału Krakowskiego Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego (Kraków, 24 i 25 IX 1998 r.)",
pages = "317-320",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1998",
isbn = "83-87239-70-4",
}
16
@inbook{UEK:2168273936,
author = "Cichoń Zofia",
title = "Brief Review of New Food Labelling Regulations in Poland and other EU Countries",
booktitle = "Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2",
pages = "71-72",
adress = "Vienna",
publisher = "University of Economics",
year = "1997",
}
17
@inbook{UEK:2168273946,
author = "Cichoń Marian and Cichoń Zofia",
title = "Impact of Packagings on Consumer's Behaviour and Decision in Marketing Process",
booktitle = "Commodity Science and Sustainable Development : Proceedings [on] 11th IGWT-Symposion, Vienna, August 26th - September 1st 1997. Vol. 2",
pages = "69-70",
adress = "Vienna",
publisher = "University of Economics",
year = "1997",
}
18
@inbook{UEK:2168255134,
author = "Cichoń Zofia and Ucherek Marzena",
title = "Estimation of Fruit Juices Packagings in Marketing Researches",
booktitle = "Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996",
pages = "305-308",
adress = "Poznań",
publisher = "University of Economics",
year = "1996",
}
19
@inbook{UEK:2168255160,
author = "Cichoń Zofia",
title = "Researches of Contents of Micro and Macroelements in Liquid Fruit Juices and Fruit Beverages",
booktitle = "Quality for European Integration : Proceedings of the 5th International Commodity Science Conference, Poznań, Poland, September 19-21, 1996",
pages = "400-402",
adress = "Poznań",
publisher = "University of Economics",
year = "1996",
}
20
@inbook{UEK:2168256046,
author = "Cichon Zofia",
title = "Investigation the Adsorption of Calcium and Magnesium in Tincans with Processed Fruits During Long Storage",
booktitle = "Proceedings of 10th IGWT Symposium : Sept. 4-8, 1995, Beijing, Renmin University of China",
pages = "491-493",
adress = "Peking",
publisher = "Peking University Press",
year = "1995",
isbn = "7-301-02897-0",
}