Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Znakowanie środków spożywczych elementem ich bezpieczeństwa
Źródło:
Jakość w badaniach i dydaktyce szkół wyższych : monografia naukowa z cyklu "Techniczne i ekonomiczne aspekty jakości" / red. nauk. Stefan Doroszewicz, Anna Kobylińska - Warszawa: Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza, 2007, s. 374-379. - Streszcz. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7378-324-9
Nr:
2165766703
rozdział w monografii
1
Znakowanie środków spożywczych elementem ich bezpieczeństwa / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ, Agnieszka BORUSIEWICZ // W: Jakość w badaniach i dydaktyce szkół wyższych : monografia naukowa z cyklu "Techniczne i ekonomiczne aspekty jakości" / red. nauk. Stefan Doroszewicz, Anna Kobylińska. - Warszawa : Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza, 2007. - S. 374-379. - Streszcz. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7378-324-9
1
Lisińska-Kuśnierz M., Borusiewicz A., (2007), Znakowanie środków spożywczych elementem ich bezpieczeństwa. [W:] Doroszewicz S., Kobylińska A. (red.), Jakość w badaniach i dydaktyce szkół wyższych : monografia naukowa z cyklu "Techniczne i ekonomiczne aspekty jakości", Warszawa : Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza, s. 374-379.
1
@inbook{UEK:2165766703,
author = "Małgorzata Lisińska-Kuśnierz and Agnieszka Borusiewicz",
title = "Znakowanie środków spożywczych elementem ich bezpieczeństwa",
booktitle = "Jakość w badaniach i dydaktyce szkół wyższych : monografia naukowa z cyklu "Techniczne i ekonomiczne aspekty jakości"",
pages = "374-379",
adress = "Warszawa",
publisher = "Szkoła Główna Handlowa - Oficyna Wydawnicza",
year = "2007",
isbn = "978-83-7378-324-9",
}