Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Wybrane zagadnienia z przechowalnictwa towarów
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1992
Opis fizyczny:
153 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Skrypt przeznaczony jest dla studentów IV roku kierunku towaroznawstwa, Bibliogr.
Nr:
2168242198
skrypt
2

Tytuł:
Czynniki kształtujące trwałość zapakowanego produktu higroskopijnego = The Factors Influencing on Shelf Life of Higroscopic Products
Źródło:
Przemysł Spożywczy. - T. 46, nr 3 (1992) , s. 60-62. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168276787
artykuł w czasopiśmie
3

Tytuł:
Racjonalizacja wymagań dotyczących warunków przechowywania produktów spożywczych (na przykładzie pieczywa cukierniczego) = Rationalizing Requirements of Storing Conditions of Food Produces
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Ignacy DUDA]. - nr 370 (1992) , s. 39-52. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168264294
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
4

Tytuł:
Problem ubytków naturalnych surowców w zakładach produkujących pieczywo cukiernicze = Natural Losses of Raw Materials in Confectionery Factories Producing Bakery Goods
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 352 (1991) , s. 103-111. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168245566
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
5

Tytuł:
Propozycje działań w celu ograniczenia strat towarowych w obrocie produktów spożywczych
Źródło:
Opakowanie. - nr 6 (269) (1990) , s. 16-20
Nr:
2168244694
artykuł w czasopiśmie
6

Tytuł:
Miejsce i przyczyny powstania strat pieczywa cukierniczego
Źródło:
MT Problemy Magazynowania i Transportu. - nr 1-2 (25-26) (1990) , s. 22-27
Nr:
2168243822
artykuł w czasopiśmie
7

Tytuł:
Zmiany jakości wafli przekładanych nadzieniem cukrowo-białkowym podczas ich przechowywania = Changes in the Quality of Layer-Cakes of Wafer and Sugar-Glair Filling During Storing
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 321 (1990) , s. 5-12. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168246182
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
8

Tytuł:
The Influence of Climatic Conditions on Selected Quality Features of Hygroscopic Products During Storage
Źródło:
Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts / Institute of Commodity Science Academy of Economics in Poznań - Poznań: Academy of Economics, 1990, s. 50. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168285009
varia
9

Tytuł:
Badania nad wpływem opakowań i warunków klimatycznych na jakość przechowywanego pieczywa cukierniczego = Studies on the Effect of Packaging and Climatic Conditions on the Quality of Stored Biscuit-Type Bakery Products
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 280 (1989) , s. 65-80. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168264234
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
10

Autor:
Chochół Andrzej , Biskupski Marek , Kowalewski Andrzej , Lisińska-Kuśnierz Małgorzata , Jaszewska Maria , Puciatycki Krzysztof
Tytuł:
Karta katalogowa naczyń emaliowanych
Źródło:
Katalog wymogów przechowalniczych wybranych grup towarów. RPBP III 41 "System stymulacji i ochrony jakości produktów rynkowych ". Podprogram 07 "Ochrona jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej". Temat 07.1.5 - Kraków; Poznań: ITAE; IGM, 1989, s. 12-22
Nr:
2168322795
rozdział w materiałach konferencyjnych
11

Tytuł:
Badania zmian jakości wafli w polewie kakaowej w czasie ich przechowywania = Studies on the Changes in the Quality of Wafers with Cocoa Icing During Storage
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 280 (1989) , s. 81-89. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168264236
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
12

Tytuł:
Technika i technologia przechowywania artykułów spożywczych
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1988
Opis fizyczny:
150 s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Skrypt przeznaczony jest dla studentów III roku kierunku towaroznawstwa, Bibliogr.
Nr:
2168243848
skrypt
13

Tytuł:
Analiza kryteriów doboru warunków klimatycznych w czasie przechowywania pieczywa cukierniczego = Analysis of Criteria for Climatic Conditions Selection in the Storage of Sweet Bakery Products
Źródło:
MT Problemy Magazynowania i Transportu. - nr 1 (17) (1988) , s. 1-6. - Streszcz. - Bibliogr.
Nr:
2168243810
artykuł w czasopiśmie
14

Tytuł:
Zakres zmian właściwości pieczywa cukierniczego w wyniku oddziaływania narażeń klimatycznych podczas przechowywania
Źródło:
Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988 / [kom. red. Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Krzesław STOKŁOSA, Danuta SYBISTOWICZ] - [b.m.]: Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, 1988, s. 50. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168263246
varia
Zobacz opis całości
15

Tytuł:
Badania nad doborem racjonalnego opakowania jednostkowego do ekstraktu kawy zbożowej
Źródło:
Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987 - Poznań: Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987, s. 66. - Dostępne tylko streszczenia
Nr:
2168255766
varia
16

Tytuł:
Określenie relacji trwałości produktu higroskopijnego i barierowości opakowania = The Determination of Relation of Durability of Hygroscopic Product and Barrierness of Packaging
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Mieczysław SKRZYPEK]. - nr 221 (1986) , s. 91-99. - Summ., rez. - Bibliogr.
Nr:
2168231774
artykuł w czasopiśmie
Zobacz opis całości
1
Wybrane zagadnienia z przechowalnictwa towarów / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1992. - 153 s. : il. ; 24 cm. - Skrypt przeznaczony jest dla studentów IV roku kierunku towaroznawstwa. - Bibliogr.
2
Czynniki kształtujące trwałość zapakowanego produktu higroskopijnego = The Factors Influencing on Shelf Life of Higroscopic Products / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Przemysł Spożywczy. - T. 46, nr 3 (1992), s. 60-62. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISSN 0033-250X
3
Racjonalizacja wymagań dotyczących warunków przechowywania produktów spożywczych (na przykładzie pieczywa cukierniczego) = Rationalizing Requirements of Storing Conditions of Food Produces / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Ignacy DUDA]. - nr 370 (1992), s. 39-52. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
4
Problem ubytków naturalnych surowców w zakładach produkujących pieczywo cukiernicze = Natural Losses of Raw Materials in Confectionery Factories Producing Bakery Goods / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 352 (1991), s. 103-111. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
5
Propozycje działań w celu ograniczenia strat towarowych w obrocie produktów spożywczych / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Opakowanie. - nr 6 (269) (1990), s. 16-20. - ISSN 0030-3348
6
Miejsce i przyczyny powstania strat pieczywa cukierniczego / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // MT Problemy Magazynowania i Transportu. - nr 1-2 (25-26) (1990), s. 22-27. - ISSN 0239-5290
7
Zmiany jakości wafli przekładanych nadzieniem cukrowo-białkowym podczas ich przechowywania = Changes in the Quality of Layer-Cakes of Wafer and Sugar-Glair Filling During Storing / Wiesław BOROWIEC, Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 321 (1990), s. 5-12. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
8
The Influence of Climatic Conditions on Selected Quality Features of Hygroscopic Products During Storage / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // W: Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts / Institute of Commodity Science Academy of Economics in Poznań. - Poznań : Academy of Economics, 1990. - S. 50. - Dostępne tylko streszczenie
9
Badania nad wpływem opakowań i warunków klimatycznych na jakość przechowywanego pieczywa cukierniczego = Studies on the Effect of Packaging and Climatic Conditions on the Quality of Stored Biscuit-Type Bakery Products / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 280 (1989), s. 65-80. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
10
Karta katalogowa naczyń emaliowanych / Marek Biskupski, Andrzej CHOCHÓŁ, Andrzej Kowalewski, Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ, Maria Jaszewska, Krzysztof Puciatycki // W: Katalog wymogów przechowalniczych wybranych grup towarów. RPBP III 41 "System stymulacji i ochrony jakości produktów rynkowych ". Podprogram 07 "Ochrona jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej". Temat 07.1.5. - Kraków; Poznań : ITAE; IGM, 1989. - S. 12-22
11
Badania zmian jakości wafli w polewie kakaowej w czasie ich przechowywania = Studies on the Changes in the Quality of Wafers with Cocoa Icing During Storage / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ, Wiesław BOROWIEC // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Marian CICHOŃ]. - nr 280 (1989), s. 81-89. - Rez., summ. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
12
Technika i technologia przechowywania artykułów spożywczych / Marian CICHOŃ, Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1988. - 150 s. : il. ; 24 cm. - Skrypt przeznaczony jest dla studentów III roku kierunku towaroznawstwa. - Bibliogr.
13
Analiza kryteriów doboru warunków klimatycznych w czasie przechowywania pieczywa cukierniczego = Analysis of Criteria for Climatic Conditions Selection in the Storage of Sweet Bakery Products / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // MT Problemy Magazynowania i Transportu. - nr 1 (17) (1988), s. 1-6. - Streszcz. - Bibliogr. - ISSN 0239-5290
14
Zakres zmian właściwości pieczywa cukierniczego w wyniku oddziaływania narażeń klimatycznych podczas przechowywania / M. LISIŃSKA-KUŚNIERZ // W: Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988 / [kom. red. Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Krzesław STOKŁOSA, Danuta SYBISTOWICZ]. - [b.m.] : Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, 1988. - S. 50. - Dostępne tylko streszczenie
15
Badania nad doborem racjonalnego opakowania jednostkowego do ekstraktu kawy zbożowej / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // W: Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987. - Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, 1987. - S. 66. - Dostępne tylko streszczenia
16
Określenie relacji trwałości produktu higroskopijnego i barierowości opakowania = The Determination of Relation of Durability of Hygroscopic Product and Barrierness of Packaging / Małgorzata LISIŃSKA-KUŚNIERZ // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Mieczysław SKRZYPEK]. - nr 221 (1986), s. 91-99. - Summ., rez. - Bibliogr. - ISSN 0208-7944
1
Lisińska-Kuśnierz M., (1992), Wybrane zagadnienia z przechowalnictwa towarów, Kraków : Akademia Ekonomiczna, 153 s.
2
Lisińska-Kuśnierz M., (1992), Czynniki kształtujące trwałość zapakowanego produktu higroskopijnego, "Przemysł Spożywczy", T. 46, nr 3, s. 60-62.
3
Lisińska-Kuśnierz M., (1992), Racjonalizacja wymagań dotyczących warunków przechowywania produktów spożywczych (na przykładzie pieczywa cukierniczego), "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 370, s. 39-52.
4
Lisińska-Kuśnierz M., (1991), Problem ubytków naturalnych surowców w zakładach produkujących pieczywo cukiernicze, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 352, s. 103-111.
5
Lisińska-Kuśnierz M., (1990), Propozycje działań w celu ograniczenia strat towarowych w obrocie produktów spożywczych, "Opakowanie", nr 6 (269), s. 16-20.
6
Lisińska-Kuśnierz M., (1990), Miejsce i przyczyny powstania strat pieczywa cukierniczego, "MT Problemy Magazynowania i Transportu", nr 1-2 (25-26), s. 22-27.
7
Borowiec W., Lisińska-Kuśnierz M., (1990), Zmiany jakości wafli przekładanych nadzieniem cukrowo-białkowym podczas ich przechowywania, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 321, s. 5-12.
8
Lisińska-Kuśnierz M., (1990), The Influence of Climatic Conditions on Selected Quality Features of Hygroscopic Products During Storage. [W:] Commodity Science Academy of Economics in Poznań (red.), Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts, Poznań : Academy of Economics, s. 50.
9
Lisińska-Kuśnierz M., (1989), Badania nad wpływem opakowań i warunków klimatycznych na jakość przechowywanego pieczywa cukierniczego, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 280, s. 65-80.
10
Chochół A., Biskupski M., Kowalewski A., Lisińska-Kuśnierz M., Jaszewska M., Puciatycki K., (1989), Karta katalogowa naczyń emaliowanych. [W:] Katalog wymogów przechowalniczych wybranych grup towarów. RPBP III 41 "System stymulacji i ochrony jakości produktów rynkowych ". Podprogram 07 "Ochrona jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej". Temat 07.1.5, Kraków : ITAE ; Poznań : IGM, s. 12-22.
11
Lisińska-Kuśnierz M., Borowiec W., (1989), Badania zmian jakości wafli w polewie kakaowej w czasie ich przechowywania, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 280, s. 81-89.
12
Cichoń M., Lisińska-Kuśnierz M., (1988), Technika i technologia przechowywania artykułów spożywczych, Kraków : Akademia Ekonomiczna, 150 s.
13
Lisińska-Kuśnierz M., (1988), Analiza kryteriów doboru warunków klimatycznych w czasie przechowywania pieczywa cukierniczego, "MT Problemy Magazynowania i Transportu", nr 1 (17), s. 1-6.
14
Lisińska-Kuśnierz M., (1988), Zakres zmian właściwości pieczywa cukierniczego w wyniku oddziaływania narażeń klimatycznych podczas przechowywania. [W:] Krełowska-Kułas M., Stokłosa K., Sybistowicz D. (red.), Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988, [b.m.] : Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, s. 50.
15
Lisińska-Kuśnierz M., (1987), Badania nad doborem racjonalnego opakowania jednostkowego do ekstraktu kawy zbożowej. [W:] Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987, Poznań : Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu : Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie, s. 66.
16
Lisińska-Kuśnierz M., (1986), Określenie relacji trwałości produktu higroskopijnego i barierowości opakowania, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 221, s. 91-99.
1
@book{UEK:2168242198,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Wybrane zagadnienia z przechowalnictwa towarów",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1992",
}
2
@article{UEK:2168276787,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Czynniki kształtujące trwałość zapakowanego produktu higroskopijnego",
journal = "Przemysł Spożywczy",
number = "T. 46, 3",
pages = "60-62",
year = "1992",
}
3
@article{UEK:2168264294,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Racjonalizacja wymagań dotyczących warunków przechowywania produktów spożywczych (na przykładzie pieczywa cukierniczego)",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "370",
pages = "39-52",
year = "1992",
}
4
@article{UEK:2168245566,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Problem ubytków naturalnych surowców w zakładach produkujących pieczywo cukiernicze",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "352",
pages = "103-111",
year = "1991",
}
5
@article{UEK:2168244694,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Propozycje działań w celu ograniczenia strat towarowych w obrocie produktów spożywczych",
journal = "Opakowanie",
number = "6 (269)",
pages = "16-20",
year = "1990",
}
6
@article{UEK:2168243822,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Miejsce i przyczyny powstania strat pieczywa cukierniczego",
journal = "MT Problemy Magazynowania i Transportu",
number = "1-2 (25-26)",
pages = "22-27",
year = "1990",
}
7
@article{UEK:2168246182,
author = "Borowiec Wiesław and Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Zmiany jakości wafli przekładanych nadzieniem cukrowo-białkowym podczas ich przechowywania",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "321",
pages = "5-12",
year = "1990",
}
8
@misc{UEK:2168285009,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "The Influence of Climatic Conditions on Selected Quality Features of Hygroscopic Products During Storage",
booktitle = "Quality - Key to Progress and Welfare : IIIrd International Commodity Science Conference, Poznań - Poland, September 20-22 1990 : Abstracts",
pages = "50",
adress = "Poznań",
publisher = "Academy of Economics",
year = "1990",
}
9
@article{UEK:2168264234,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Badania nad wpływem opakowań i warunków klimatycznych na jakość przechowywanego pieczywa cukierniczego",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "280",
pages = "65-80",
year = "1989",
}
10
@inbook{UEK:2168322795,
author = "Chochół Andrzej and Biskupski Marek and Kowalewski Andrzej and Lisińska-Kuśnierz Małgorzata and Jaszewska Maria and Puciatycki Krzysztof",
title = "Karta katalogowa naczyń emaliowanych",
booktitle = "Katalog wymogów przechowalniczych wybranych grup towarów. RPBP III 41 "System stymulacji i ochrony jakości produktów rynkowych ". Podprogram 07 "Ochrona jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej". Temat 07.1.5",
pages = "12-22",
adress = "Kraków; Poznań",
publisher = "ITAE; IGM",
year = "1989",
}
11
@article{UEK:2168264236,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata and Borowiec Wiesław",
title = "Badania zmian jakości wafli w polewie kakaowej w czasie ich przechowywania",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "280",
pages = "81-89",
year = "1989",
}
12
@book{UEK:2168243848,
author = "Cichoń Marian and Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Technika i technologia przechowywania artykułów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1988",
}
13
@article{UEK:2168243810,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Analiza kryteriów doboru warunków klimatycznych w czasie przechowywania pieczywa cukierniczego",
journal = "MT Problemy Magazynowania i Transportu",
number = "1 (17)",
pages = "1-6",
year = "1988",
}
14
@misc{UEK:2168263246,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Zakres zmian właściwości pieczywa cukierniczego w wyniku oddziaływania narażeń klimatycznych podczas przechowywania",
booktitle = "Zmiany jakości produktów rynkowych w sferze poprodukcyjnej : referaty i streszczenia doniesień : konferencja naukowa Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego, Trzemeśnia, 11-12 listopada 1988",
pages = "50",
adress = "b.m.",
publisher = "Zarząd Główny Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego",
year = "1988",
}
15
@misc{UEK:2168255766,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Badania nad doborem racjonalnego opakowania jednostkowego do ekstraktu kawy zbożowej",
booktitle = "Jakość, jej uwarunkowania i ocena : streszczenia referatów plenarnych i doniesień : [konferencja naukowa] Poznań 22-23 września 1987",
pages = "66",
adress = "Poznań",
publisher = "Instytut Towaroznawstwa Akademii Ekonomicznej w Poznaniu ; Katedra Towaroznawstwa Wyższej Szkoły Gospodarki Narodowej w Warnie",
year = "1987",
}
16
@article{UEK:2168231774,
author = "Lisińska-Kuśnierz Małgorzata",
title = "Określenie relacji trwałości produktu higroskopijnego i barierowości opakowania",
journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie",
number = "221",
pages = "91-99",
year = "1986",
}