Publikacje wybranego autora

Sutor-Galos Beata

Wydział Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem, Katedra Towaroznawstwa Żywności

Dokumenty niepublikowane:
1

Autor:
Kędzior Władysław , Kalinowska Bożena , Sutor Beata
Tytuł:
Wpływ krzyżowania zwierząt rzeźnych rasami mięsnymi na jakość mięsa
Kierownik projektu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1996
Opis fizyczny:
35 k.: il.; 30 cm.
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
97/KTŻ/3/96/S
Sygnatura:
NP-444/Magazyn
Nr:
2168329081
naukowo-badawcze
2

Autor:
Tytuł:
Optymalizacja jakości mięsa jagniąt
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1995
Opis fizyczny:
60 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
44/KTŻ/5/95/S
Sygnatura:
NP-384/Magazyn
Nr:
2168329185
naukowo-badawcze
3

Tytuł:
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1995
Opis fizyczny:
47 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz., Bibliogr.
Program badawczy:
29/KTŻ/2/95/S
Sygnatura:
NP-39/[5]/Magazyn
Nr:
2168332281
naukowo-badawcze
4

Autor:
Tytuł:
Badania nad zawartością metali ciężkich w wybranych produktach spożywczych. [Etap 4], Zawartość niektórych metali ciężkich w wybranych gatunkach ryb morskich i słodkowodnych
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1994
Opis fizyczny:
53 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz., Bibliogr.
Program badawczy:
11/IT/4/93/S
Sygnatura:
NP-39/[4]/Magazyn
Nr:
2168332277
naukowo-badawcze
1
Wpływ krzyżowania zwierząt rzeźnych rasami mięsnymi na jakość mięsa / Kierownik tematu: Władysław KĘDZIOR; wykonawcy: Władysław KĘDZIOR, Bożena Kalinowska, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1996. - 35 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
2
Optymalizacja jakości mięsa jagniąt / kier. tematu Władysław KĘDZIOR; wykonawcy: Władysław KĘDZIOR, Henryk MAJEWSKI, Andrzej Szewczyk, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. - 60 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
3
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ, Wanda GALON, Danuta BIALIK, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. - 47 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
4
Badania nad zawartością metali ciężkich w wybranych produktach spożywczych. [Etap 4], Zawartość niektórych metali ciężkich w wybranych gatunkach ryb morskich i słodkowodnych / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Małgorzata Hanula, Wanda GALON, Danuta BIALIK, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1994. - 53 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
1
Kędzior W., Kalinowska B., Sutor B., (1996), Wpływ krzyżowania zwierząt rzeźnych rasami mięsnymi na jakość mięsa, Kędzior W. (kier. pr), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 35 k.
2
Kędzior W., Majewski H., Szewczyk A., Sutor B., (1995), Optymalizacja jakości mięsa jagniąt, Kędzior W. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 60 k.
3
Krełowska-Kułas M., Popek S., Ivić M., Galon W., Bialik D., Sutor B., (1995), Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 47 k.
4
Krełowska-Kułas M., Hanula M., Galon W., Bialik D., Sutor B., (1994), Badania nad zawartością metali ciężkich w wybranych produktach spożywczych. [Etap 4], Zawartość niektórych metali ciężkich w wybranych gatunkach ryb morskich i słodkowodnych, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 53 k.
1
@unpublished{UEK:2168329081,
author = "Kędzior Władysław and Kalinowska Bożena and Sutor Beata",
title = "Wpływ krzyżowania zwierząt rzeźnych rasami mięsnymi na jakość mięsa",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1996",
}
2
@unpublished{UEK:2168329185,
author = "Kędzior Władysław and Majewski Henryk and Szewczyk Andrzej and Sutor Beata",
title = "Optymalizacja jakości mięsa jagniąt",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1995",
}
3
@unpublished{UEK:2168332281,
author = "Krełowska-Kułas Maria and Popek Stanisław and Ivić Małgorzata and Galon Wanda and Bialik Danuta and Sutor Beata",
title = "Badanie jakości produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1995",
}
4
@unpublished{UEK:2168332277,
author = "Krełowska-Kułas Maria and Hanula Małgorzata and Galon Wanda and Bialik Danuta and Sutor Beata",
title = "Badania nad zawartością metali ciężkich w wybranych produktach spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1994",
}