Dokumenty niepublikowane:
1
Autor:
Tytuł:
Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej
Kierownictwo:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1997
Opis fizyczny:
25 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
64/KTŻ/1/97/S
Sygnatura:
NP-39/[7]/Magazyn
Nr:
2168332623
naukowo-badawcze
|
2
Autor:
Tytuł:
Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach
Kierownictwo:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1996
Opis fizyczny:
39 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz., Bibliogr.
Program badawczy:
95/KTŻ/1/96/S
Sygnatura:
NP-39/[6]/Magazyn
Nr:
2168332287
naukowo-badawcze
|
3
Autor:
Tytuł:
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach
Kierownictwo:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1995
Opis fizyczny:
47 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz., Bibliogr.
Program badawczy:
29/KTŻ/2/95/S
Sygnatura:
NP-39/[5]/Magazyn
Nr:
2168332281
naukowo-badawcze
|
1
Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1997. - 25 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
|
2
Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1996. - 39 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
|
3
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ, Wanda GALON, Danuta BIALIK, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. - 47 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
|
1
Krełowska-Kułas M., Kudełka W., Popek S., Ivić M., (1997), Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 25 k.
|
2
Krełowska-Kułas M., Kudełka W., Popek S., Ivić M., (1996), Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 39 k.
|
3
Krełowska-Kułas M., Popek S., Ivić M., Galon W., Bialik D., Sutor B., (1995), Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 47 k.
|
1
@unpublished{UEK:2168332623,
author = "Maria Krełowska-Kułas and Wanda Kudełka and Stanisław Popek and Małgorzata Ivić", title = "Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1997", } |
2
@unpublished{UEK:2168332287,
author = "Maria Krełowska-Kułas and Wanda Kudełka and Stanisław Popek and Małgorzata Ivić", title = "Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1996", } |
3
@unpublished{UEK:2168332281,
author = "Maria Krełowska-Kułas and Stanisław Popek and Małgorzata Ivić and Wanda Galon and Danuta Bialik and Beata Sutor", title = "Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1995", } |