Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Adsorpcyjne oczyszczanie zużytego oleju roślinnego na utlenionym węglu aktywnym
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3] / kier. tematu Bronisław BUCZEK ; zespół Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Lidia OSTASZ, Wojciech CHWIAŁKOWSKI, Agnieszka LEŚNIAK2002, s. 23-45. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[3]/Magazyn
Nr:
2168228548
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228530
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
3

Tytuł:
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228534
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
4

Tytuł:
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228532
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
Dokumenty niepublikowane:
1

Tytuł:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3]
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2002
Opis fizyczny:
59 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz., Bibliogr. przy rozdz.
Program badawczy:
108/KChiKP/1/2002/S
Sygnatura:
NP-751/[3]/Magazyn
Nr:
2168228536
naukowo-badawcze
Zobacz powiązane rozdziały
2

Tytuł:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2001
Opis fizyczny:
22 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz., Bibliogr. przy rozdz.
Program badawczy:
25/KChiKP/1/2001/S
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228528
naukowo-badawcze
Zobacz powiązane rozdziały
3

Tytuł:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [1]
Kierownik tematu:
Adres wydawniczy:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2000
Opis fizyczny:
41 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Program badawczy:
90/KChiKP/1/2000/S
Sygnatura:
NP-751/[1]/Magazyn
Nr:
2168228526
naukowo-badawcze
1
Adsorpcyjne oczyszczanie zużytego oleju roślinnego na utlenionym węglu aktywnym / Bronisław BUCZEK, Wojciech CHWIAŁKOWSKI // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3] / kier. tematu Bronisław BUCZEK ; zespół Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Lidia OSTASZ, Wojciech CHWIAŁKOWSKI, Agnieszka LEŚNIAK. - (2002), s. 23-45. - Streszcz. - Bibliogr.
2
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
3
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki / Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
4
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
5
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3] / kier. tematu Bronisław BUCZEK ; zespół Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Lidia OSTASZ, Wojciech CHWIAŁKOWSKI, Agnieszka LEŚNIAK. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2002. - 59 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz. - Bibliogr. przy rozdz.
6
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2001. - 22 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. w jęz. pol. przy rozdz. - Bibliogr. przy rozdz.
7
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [1] / kier. tematu Bronisław BUCZEK ; Bronisław BUCZEK, Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2000. - 41 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
1
Buczek B., Chwiałkowski W., (2002), Adsorpcyjne oczyszczanie zużytego oleju roślinnego na utlenionym węglu aktywnym. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3], s. 23-45.
2
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 1-7.
3
Buczek B., (2001), Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 15-22.
4
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 8-14.
5
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3], (2002), Buczek B. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 59 k.
6
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], (2001), Buczek B. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 22 k.
7
Buczek B., Kondratowicz-Pietruszka E., Ostasz L., (2000), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [1], Buczek B. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 41 k.
1
@unpublished{UEK:2168228548,
author = "Buczek Bronisław and Chwiałkowski Wojciech",
title = "Adsorpcyjne oczyszczanie zużytego oleju roślinnego na utlenionym węglu aktywnym",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3]",
pages = "23-45",
year = "2002",
}
2
@unpublished{UEK:2168228530,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "1-7",
year = "2001",
}
3
@unpublished{UEK:2168228534,
author = "Buczek Bronisław",
title = "Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "15-22",
year = "2001",
}
4
@unpublished{UEK:2168228532,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "8-14",
year = "2001",
}
5
@unpublished{UEK:2168228536,
title = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [3]",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2002",
}
6
@unpublished{UEK:2168228528,
title = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2001",
}
7
@unpublished{UEK:2168228526,
author = "Buczek Bronisław and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Ostasz Lidia",
title = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [1]",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2000",
}