1
Tytuł:
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228530
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
2
Tytuł:
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228532
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
3
Autor:
Tytuł:
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228534
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
1
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
|
2
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
|
3
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki / Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
|
1
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 1-7.
|
2
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 8-14.
|
3
Buczek B., (2001), Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 15-22.
|
1
@unpublished{fnpUEK:2168228530,
author = "Lidia Ostasz and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Bronisław Buczek", title = "Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia", booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]", pages = "1-7", year = "2001", } |
2
@unpublished{fnpUEK:2168228532,
author = "Lidia Ostasz and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Bronisław Buczek", title = "Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych", booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]", pages = "8-14", year = "2001", } |
3
@unpublished{fnpUEK:2168228534,
author = "Bronisław Buczek", title = "Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki", booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]", pages = "15-22", year = "2001", } |