Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228530
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
2

Tytuł:
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228532
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
3

Tytuł:
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki
Źródło:
Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK2001, s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-751/[2]/Magazyn
Nr:
2168228534
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
1
Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 1-7. - Streszcz. - Bibliogr.
2
Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 8-14. - Streszcz. - Bibliogr.
3
Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki / Bronisław BUCZEK // W: Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2] / kier. tematu Bronisław BUCZEK. - (2001), s. 15-22. - Streszcz. - Bibliogr.
1
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 1-7.
2
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 8-14.
3
Buczek B., (2001), Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki. [W:] Buczek B. (kierownik tematu), Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2], s. 15-22.
1
@unpublished{UEK:2168228530,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "Oleje jadalne wykorzystywane w procesie smażenia",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "1-7",
year = "2001",
}
2
@unpublished{UEK:2168228532,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "Wpływ temperatury na mechanizm oksydacji olejów jadalnych",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "8-14",
year = "2001",
}
3
@unpublished{UEK:2168228534,
author = "Buczek Bronisław",
title = "Adsorpcyjne oczyszczanie oleju z produktów powstałych w procesie jego termicznej obróbki",
booktitle = "Zmiany jakości tłuszczów roślinnych. [2]",
pages = "15-22",
year = "2001",
}