1
Autor:
Tytuł:
Gliceryna produkt uboczny z procesu wytwarzania biodiesla
Źródło:
Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR2011, s. 3-12 - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-882/9/Magazyn
Nr:
2168228566
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
2
Autor:
Tytuł:
Izolacja i oczyszczanie lecytyny jajecznej
Źródło:
Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR2011, s. 13-21 - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-882/9/Magazyn
Nr:
2168228570
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
3
Autor:
Tytuł:
Modelowanie właściwości węgla aktywnego o różnej geometrii ziaren w reakcji karbonizatu węglowego z parą wodną = Modelling of Active Carbon Properties with Different form Particles by Steam Reaction
Źródło:
Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR2010, s. 3-12. - Summ., streszcz - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-882/8/Magazyn
Nr:
2168228634
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
4
Autor:
Tytuł:
Wpływ warunków atmosferycznych na zmiany wskaźników jakościowych oraz fizykochemicznych oleju z orzechów włoskich
Źródło:
Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR2010, s. 13-21 - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-882/8/Magazyn
Nr:
2168228636
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
5
Autor:
Tytuł:
Oczyszczanie frytury posmażalniczej za pomocą syntetycznego krzemianu magnezu : porównanie efektów oczyszczania w zależności od ilości zastosowanego adsorbentu
Źródło:
Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 7 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR2009, s. 3-17 - Bibliogr.
Sygnatura:
NP-882/7/Magazyn
Nr:
2168221958
fragment pracy naukowo badawczej
Zobacz opis całości
|
1
Gliceryna produkt uboczny z procesu wytwarzania biodiesla / Bronisław BUCZEK, Piotr KOZERA // W: Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR. - (2011), s. 3-12. - Bibliogr.
|
2
Izolacja i oczyszczanie lecytyny jajecznej / Kinga NAWALANY, Bronisław BUCZEK // W: Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR. - (2011), s. 13-21. - Bibliogr.
|
3
Modelowanie właściwości węgla aktywnego o różnej geometrii ziaren w reakcji karbonizatu węglowego z parą wodną = Modelling of Active Carbon Properties with Different form Particles by Steam Reaction / Bronisław BUCZEK // W: Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR. - (2010), s. 3-12. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
|
4
Wpływ warunków atmosferycznych na zmiany wskaźników jakościowych oraz fizykochemicznych oleju z orzechów włoskich / Bronisław BUCZEK, Piotr KOZERA // W: Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR. - (2010), s. 13-21. - Bibliogr.
|
5
Oczyszczanie frytury posmażalniczej za pomocą syntetycznego krzemianu magnezu : porównanie efektów oczyszczania w zależności od ilości zastosowanego adsorbentu / Bronisław BUCZEK, Wojciech CHWIAŁKOWSKI // W: Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 7 / kierownik projektu: Władysław KĘDZIOR. - (2009), s. 3-17. - Bibliogr.
|
1
Buczek B., Kozera P., (2011), Gliceryna produkt uboczny z procesu wytwarzania biodiesla. [W:] Kędzior W. (kierownik tematu), Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9, s. 3-12.
|
2
Nawalany K., Buczek B., (2011), Izolacja i oczyszczanie lecytyny jajecznej. [W:] Kędzior W. (kierownik tematu), Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9, s. 13-21.
|
3
Buczek B., (2010), Modelowanie właściwości węgla aktywnego o różnej geometrii ziaren w reakcji karbonizatu węglowego z parą wodną. [W:] Kędzior W. (kierownik tematu), Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8, s. 3-12.
|
4
Buczek B., Kozera P., (2010), Wpływ warunków atmosferycznych na zmiany wskaźników jakościowych oraz fizykochemicznych oleju z orzechów włoskich. [W:] Kędzior W. (kierownik tematu), Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8, s. 13-21.
|
5
Buczek B., Chwiałkowski W., (2009), Oczyszczanie frytury posmażalniczej za pomocą syntetycznego krzemianu magnezu : porównanie efektów oczyszczania w zależności od ilości zastosowanego adsorbentu. [W:] Kędzior W. (kierownik tematu), Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 7, s. 3-17.
|
1
@unpublished{fnpUEK:2168228566,
author = "Bronisław Buczek and Piotr Kozera", title = "Gliceryna produkt uboczny z procesu wytwarzania biodiesla", booktitle = "Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9", pages = "3-12", year = "2011", } |
2
@unpublished{fnpUEK:2168228570,
author = "Kinga Nawalany and Bronisław Buczek", title = "Izolacja i oczyszczanie lecytyny jajecznej", booktitle = "Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 9", pages = "13-21", year = "2011", } |
3
@unpublished{fnpUEK:2168228634,
author = "Bronisław Buczek", title = "Modelowanie właściwości węgla aktywnego o różnej geometrii ziaren w reakcji karbonizatu węglowego z parą wodną", booktitle = "Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8", pages = "3-12", year = "2010", } |
4
@unpublished{fnpUEK:2168228636,
author = "Bronisław Buczek and Piotr Kozera", title = "Wpływ warunków atmosferycznych na zmiany wskaźników jakościowych oraz fizykochemicznych oleju z orzechów włoskich", booktitle = "Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 8", pages = "13-21", year = "2010", } |
5
@unpublished{fnpUEK:2168221958,
author = "Bronisław Buczek and Wojciech Chwiałkowski", title = "Oczyszczanie frytury posmażalniczej za pomocą syntetycznego krzemianu magnezu : porównanie efektów oczyszczania w zależności od ilości zastosowanego adsorbentu", booktitle = "Fizykochemiczna ocena zmian jakości olejów roślinnych - adsorpcyjne oczyszczanie zużytych tłuszczów smażalniczych. Etap 7", pages = "3-17", year = "2009", } |