Publikacje wybranego autora

1

Tytuł:
Chemia w kształceniu towaroznawcy
Źródło:
Chemia w kształceniu studentów wydziałów niechemicznych : II Konferencja Naukowo-Dydaktyczna : SGGW Warszawa, 26-27 IV 2001 - Warszawa: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2001, s. 44
ISBN:
83-7244-021-6
Nr:
2168228208
rozdział w materiałach konferencyjnych
2

Tytuł:
Changes of Properties od Edible Oils Used in Frying Process
Źródło:
Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad] - Maribor, Slovenia: Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001, s. 695-700. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
961-6354-07-8
Nr:
2168231238
rozdział w materiałach konferencyjnych
3

Tytuł:
The Temperature Influence on the Oxidation Mechanism of Vegetable Oils
Źródło:
Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad] - Maribor, Slovenia: Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001, s. 689-694. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
961-6354-07-8
Nr:
2168231240
rozdział w materiałach konferencyjnych
1
Chemia w kształceniu towaroznawcy / Bronisław BUCZEK, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Chemia w kształceniu studentów wydziałów niechemicznych : II Konferencja Naukowo-Dydaktyczna : SGGW Warszawa, 26-27 IV 2001. - Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, 2001. - S. 44. - ISBN 83-7244-021-6
2
Changes of Properties od Edible Oils Used in Frying Process / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad]. - Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001. - S. 695-700. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 961-6354-07-8
3
The Temperature Influence on the Oxidation Mechanism of Vegetable Oils / Lidia OSTASZ, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Bronisław BUCZEK // W: Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1 / [ed. by M. Denac, V. Musil, B. Pregrad]. - Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, 2001. - S. 689-694. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 961-6354-07-8
1
Buczek B., Kondratowicz-Pietruszka E., (2001), Chemia w kształceniu towaroznawcy. [W:] Chemia w kształceniu studentów wydziałów niechemicznych : II Konferencja Naukowo-Dydaktyczna : SGGW Warszawa, 26-27 IV 2001 , Warszawa : Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, s. 44.
2
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), Changes of Properties od Edible Oils Used in Frying Process. [W:] Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1, Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, s. 695-700.
3
Ostasz L., Kondratowicz-Pietruszka E., Buczek B., (2001), The Temperature Influence on the Oxidation Mechanism of Vegetable Oils. [W:] Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1, Maribor, Slovenia : Ekonomsko-poslovna fakulteta, s. 689-694.
1
@inbook{UEK:2168228208,
author = "Buczek Bronisław and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta",
title = "Chemia w kształceniu towaroznawcy",
booktitle = "Chemia w kształceniu studentów wydziałów niechemicznych : II Konferencja Naukowo-Dydaktyczna : SGGW Warszawa, 26-27 IV 2001 ",
pages = "44",
adress = "Warszawa",
publisher = "Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego",
year = "2001",
isbn = "83-7244-021-6",
}
2
@inbook{UEK:2168231238,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "Changes of Properties od Edible Oils Used in Frying Process",
booktitle = "Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1",
pages = "695-700",
adress = "Maribor, Slovenia",
publisher = "Ekonomsko-poslovna fakulteta",
year = "2001",
isbn = "961-6354-07-8",
}
3
@inbook{UEK:2168231240,
author = "Ostasz Lidia and Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Buczek Bronisław",
title = "The Temperature Influence on the Oxidation Mechanism of Vegetable Oils",
booktitle = "Commodity Science in Global Quality Perspective : Products, Technology, Quality and Environment : Proceedings of the 13th IGWT Symposium, 2-8 September 2001 Maribor, Słowenia. Vol. 1",
pages = "689-694",
adress = "Maribor, Slovenia",
publisher = "Ekonomsko-poslovna fakulteta",
year = "2001",
isbn = "961-6354-07-8",
}