Publikacje wybranego autora

1

Autor:
Bronisław Buczek , Katarzyna Szpara
Tytuł:
Zagospodarowanie zużytej frytury smażalniczej do wytwarzania biodegradowalnych smarów = Utilization of Used Friture in the Formulation Biodegradable Lubricating Greases
Źródło:
Role of Innovativity in Quality Creation = Rola innowacyjności w kształtowaniu jakości / eds.: Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012, s. 180-187 - Bibliogr.
Seria:
(Towaroznawstwo w XXI w.)
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-115-5
Nr:
2168289701
rozdział w monografii
1
Zagospodarowanie zużytej frytury smażalniczej do wytwarzania biodegradowalnych smarów = Utilization of Used Friture in the Formulation Biodegradable Lubricating Greases / Bronisław BUCZEK, Katarzyna Szpara // W: Role of Innovativity in Quality Creation = Rola innowacyjności w kształtowaniu jakości / eds.: Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012. - (Towaroznawstwo w XXI w. : rozwój i bariery). - S. 180-187. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-115-5
1
Buczek B., Szpara K., (2012), Zagospodarowanie zużytej frytury smażalniczej do wytwarzania biodegradowalnych smarów. [W:] Żuchowski J., Zieliński R. (red.), Role of Innovativity in Quality Creation, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, s. 180-187.
1
@inbook{fmUEK:2168289701,
author = "Bronisław Buczek and Katarzyna Szpara",
title = "Zagospodarowanie zużytej frytury smażalniczej do wytwarzania biodegradowalnych smarów",
booktitle = "Role of Innovativity in Quality Creation",
pages = "180-187",
adress = "Radom",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB; Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny",
year = "2012",
issn = "",
isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-115-5",
}