Autor:
Tytuł:
Możliwości poprawy jakości oleju posmażalniczego przez adsorpcję jego zanieczyszczeń
Promotor:
Adres wydawniczy:
Kraków: , 2008
Opis fizyczny:
150 k.: il.; 30 cm
Uwagi:
Bibliogr.
Tryb dostępu:
Sygnatura:
eDr-93
Nr:
51595
doktorat
|
1
Możliwości poprawy jakości oleju posmażalniczego przez adsorpcję jego zanieczyszczeń / Wojciech CHWIAŁKOWSKI ; Promotor: Bronisław BUCZEK. - Kraków, 2008. - 150 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr. - Spis treści: http://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty.php?nr=1200001435a ; Wstęp: http://bg.uek.krakow.pl/e-zasoby/doktoraty.php?nr=1200001435b
|
1
Chwiałkowski W., (2008), Możliwości poprawy jakości oleju posmażalniczego przez adsorpcję jego zanieczyszczeń, Prom. Buczek B., Kraków : , 150 k.
|
1
@unpublished{drUEK:51595,
author = "Wojciech Chwiałkowski", title = "Możliwości poprawy jakości oleju posmażalniczego przez adsorpcję jego zanieczyszczeń", adress = "Kraków", year = "2008", url = {}, } |