Author:
Title:
Wprowadzanie na rynek nowych produktów
Source:
Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN - Kraków: Instytut Marketingu, 1992, s. 206-232
ISBN:
83-900698-0-6
Nr:
2168240298
chapter in monograph
See main document
|
Author:
Title:
Polityka produktu
Source:
Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN - Kraków: Instytut Marketingu, 1992, s. 162-205
ISBN:
83-900698-0-6
Nr:
2168240296
chapter in monograph
See main document
|
Author:
Title:
Segmentacja rynku
Source:
Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN - Kraków: Instytut Marketingu, 1992, s. 137-161
ISBN:
83-900698-0-6
Nr:
2168240294
chapter in monograph
See main document
|
4
Author:
Title:
Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej = Conception of Shaping Structure of Trade and Catering Business in Krakow Municipal Province under Conditions of Economic Reform
Source:
Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej / red. i kier. Jerzy ALTKORN - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1984, s. 101-117. - Rez., summ. - Bibliogr.
Nr:
2168257408
chapter in monograph
See main document
|
5
Author:
Title:
Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego
Source:
Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1 / red. nauk. Jerzy ALTKORN - Warszawa: Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, 1983, s. 7-15
Series:
(Materiały Informacyjno-Szkoleniowe. Reforma rynku ; 4)
Nr:
2168270858
chapter in monograph
See main document
|
6
Author:
Title:
Ogólna charakterystyka czynników kształtujących strukturę zawodowo-kwalifikacyjną pracowników handlu
Source:
Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu / kier. Jerzy ALTKORN - Warszawa: Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, 1979, s. 12-39
Series:
(Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 188)
Nr:
2168253624
chapter in monograph
See main document
|
7
Author:
Title:
Zmiany treści pracy i kwalifikacji kierowników przedsiębiorstw handlowych
Source:
Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu / kier. Jerzy ALTKORN - Warszawa: Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, 1979, s. 121-147
Series:
(Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 188)
Nr:
2168253626
chapter in monograph
See main document
|
1
Wprowadzanie na rynek nowych produktów / Jerzy ALTKORN // W: Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN. - Kraków: Instytut Marketingu, 1992. - S. 206-232. - ISBN 83-900698-0-6
|
2
Polityka produktu / Jerzy ALTKORN // W: Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN. - Kraków: Instytut Marketingu, 1992. - S. 162-205. - ISBN 83-900698-0-6
|
3
Segmentacja rynku / Jerzy ALTKORN // W: Podstawy marketingu / red. Jerzy ALTKORN. - Kraków: Instytut Marketingu, 1992. - S. 137-161. - ISBN 83-900698-0-6
|
4
Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej = Conception of Shaping Structure of Trade and Catering Business in Krakow Municipal Province under Conditions of Economic Reform / Jerzy ALTKORN // W: Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej / red. i kier. Jerzy ALTKORN. - Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1984. - S. 101-117. - Rez., summ. - Bibliogr.
|
5
Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego / Jerzy ALTKORN // W: Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1 / red. nauk. Jerzy ALTKORN. - Warszawa: Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, 1983. - (Materiały Informacyjno-Szkoleniowe. Reforma rynku ; 4). - S. 7-15
|
6
Ogólna charakterystyka czynników kształtujących strukturę zawodowo-kwalifikacyjną pracowników handlu / J. ALTKORN // W: Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu / kier. Jerzy ALTKORN. - Warszawa: Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, 1979. - (Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 188). - S. 12-39
|
7
Zmiany treści pracy i kwalifikacji kierowników przedsiębiorstw handlowych / J. ALTKORN // W: Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu / kier. Jerzy ALTKORN. - Warszawa: Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, 1979. - (Biblioteka Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług ; 188). - S. 121-147
|
1
Altkorn J., (1992), Wprowadzanie na rynek nowych produktów. [W:] Altkorn J. (red.), Podstawy marketingu, Kraków : Instytut Marketingu, s. 206-232.
|
2
Altkorn J., (1992), Polityka produktu. [W:] Altkorn J. (red.), Podstawy marketingu, Kraków : Instytut Marketingu, s. 162-205.
|
3
Altkorn J., (1992), Segmentacja rynku. [W:] Altkorn J. (red.), Podstawy marketingu, Kraków : Instytut Marketingu, s. 137-161.
|
4
Altkorn J., (1984), Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej. [W:] Altkorn J. (red.), Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej, Kraków : Akademia Ekonomiczna, s. 101-117.
|
5
Altkorn J., (1983), Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego. [W:] Altkorn J. (red.), Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1, Warszawa : Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj, s. 7-15.
|
6
Altkorn J., (1979), Ogólna charakterystyka czynników kształtujących strukturę zawodowo-kwalifikacyjną pracowników handlu. [W:] Altkorn J. (red.), Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu, Warszawa : Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, s. 12-39.
|
7
Altkorn J., (1979), Zmiany treści pracy i kwalifikacji kierowników przedsiębiorstw handlowych. [W:] Altkorn J. (red.), Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu, Warszawa : Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług, s. 121-147.
|
1
@inbook{UEK:2168240298,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Wprowadzanie na rynek nowych produktów", booktitle = "Podstawy marketingu", pages = "206-232", adress = "Kraków", publisher = "Instytut Marketingu", year = "1992", isbn = "83-900698-0-6", } |
2
@inbook{UEK:2168240296,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Polityka produktu", booktitle = "Podstawy marketingu", pages = "162-205", adress = "Kraków", publisher = "Instytut Marketingu", year = "1992", isbn = "83-900698-0-6", } |
3
@inbook{UEK:2168240294,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Segmentacja rynku", booktitle = "Podstawy marketingu", pages = "137-161", adress = "Kraków", publisher = "Instytut Marketingu", year = "1992", isbn = "83-900698-0-6", } |
4
@inbook{UEK:2168257408,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Koncepcja formowania układu podmiotowego handlu i gastronomii w województwie miejskim krakowskim w warunkach reformy gospodarczej", booktitle = "Kształtowanie układu podmiotowego handlu wewnętrznego w warunkach reformy gospodarczej", pages = "101-117", adress = "Kraków", publisher = "Akademia Ekonomiczna", year = "1984", } |
5
@inbook{UEK:2168270858,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Samorząd załogi przedsiębiorstwa państwowego", booktitle = "Poradnik działacza samorządu państwowego przedsiębiorstwa handlowego. Cz. 1", pages = "7-15", adress = "Warszawa", publisher = "Instytut Rynku Wewnętrznego i Konsumpcj", year = "1983", issn = "", } |
6
@inbook{UEK:2168253624,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Ogólna charakterystyka czynników kształtujących strukturę zawodowo-kwalifikacyjną pracowników handlu", booktitle = "Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu", pages = "12-39", adress = "Warszawa", publisher = "Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług", year = "1979", issn = "", } |
7
@inbook{UEK:2168253626,
author = "Jerzy Altkorn", title = "Zmiany treści pracy i kwalifikacji kierowników przedsiębiorstw handlowych", booktitle = "Zmiany struktury zawodowo-kwalifikacyjnej pracowników handlu", pages = "121-147", adress = "Warszawa", publisher = "Zakład Wydawnictw Naukowych Instytutu Handlu Wewnętrznego i Usług", year = "1979", issn = "", } |