Publications of the selected author

1

Title:
Prognozowanie jakości produktów spożywczych : produkty dla dzieci. Cz. 1
Source:
Jakość żywności specjalnego przeznaczenia / kierownik tematu: Zofia CICHOŃ2006, s. 4-55 - Bibliogr.
Signature:
NP-1090/Magazyn
Nr:
2168220756
chapter in unpublished scientific work
See main document
Unpublished documents:
1

Title:
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014
Physical description:
163 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
068/WT-KTŻ/01/2014/S/4264
Signature:
NP-800/4/Magazyn
Nr:
2168301129
unpublished scientific work
2

Title:
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2013
Physical description:
180 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
046/WT-KTŻ/01/2013/S/3046
Signature:
NP-800/3/Magazyn
Nr:
2168288771
unpublished scientific work
3

Title:
Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012
Physical description:
95 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
56/KTŻ/1/2012/S/056
Signature:
NP-800/2/Magazyn
Nr:
2168277117
unpublished scientific work
4

Title:
Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2011
Physical description:
93 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
119/KTŻ/1/2011/S/598
Signature:
NP-800/1/Magazyn
Nr:
2168269194
unpublished scientific work
5

Title:
Żywność ekologiczna a konwencjonalna - analiza porównawcza
Kierownik projektu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2010
Physical description:
78 s.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
16/KTŻ/1/2010/S/529
Signature:
NP-1041/Magazyn
Nr:
2168317897
unpublished scientific work
6

Title:
Żywność funkcjonalna. Cz. 2, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - odżywki energetyczne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2009
Physical description:
85 s.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
9/KTŻ/1/2009/473
Signature:
NP-1233/2/Magazyn
Nr:
2168233190
unpublished scientific work
7

Title:
Żywność funkcjonalna. Cz. 1, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - napoje
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2008
Physical description:
46, [3] s.: il.; 30 cm.
Notes:
Załącznik, Bibliogr.
Research program:
16/KTŻ/2/2008/S/433
Signature:
NP-1233/1/Magazyn
Nr:
2164927251
unpublished scientific work
8

Title:
Kształtowanie jakości produktów żywnościowych - żywność ekologiczna : program I: Mleko owcze : program II: Pieczywo
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2007
Physical description:
96 s.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
14/KTŻ/1/2007/S/375
Signature:
NP-1176/Magazyn
Nr:
2166587186
unpublished scientific work
9

Title:
Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 2, Żywność wygodna - produkty obiadowe
Kierownik projektu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2005
Physical description:
59 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
11/KTŻ/1/2005/S/203
Signature:
NP-980/2/Magazyn
Nr:
2168317595
unpublished scientific work
10

Title:
Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 1, Żywność funkcjonalna
Kierownik projektu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2004
Physical description:
42 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
38/KTŻ/1/2004/S/148
Signature:
NP-980/1/Magazyn
Nr:
2168317581
unpublished scientific work
11

Title:
Badanie i ocena jakości produktów żywnościowych pochodzenia roślinnego. Cz. 3, Herbata
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2003
Physical description:
47 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
11/KTŻ/1/2003/S
Signature:
NP-752/3/Magazyn
Nr:
2168281715
unpublished scientific work
12

Title:
Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 2, Soki warzywne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2002
Physical description:
37 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
106/KTŻ/1/2002/S
Signature:
NP-752/2/Magazyn
Nr:
2168281711
unpublished scientific work
13

Title:
Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 1, Pieczywo
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2001
Physical description:
45 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
24/KTŻ/1/2001/S
Signature:
NP-752/1/Magazyn
Nr:
2168281713
unpublished scientific work
14

Title:
Badanie i ocena jakości wybranych grup produktów spożywczych. Cz. 2, Badanie i ocena jakości napojów mlecznych fermentowanych - jogurty
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 2000
Physical description:
26 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
88/KTŻ/1/2000/S
Signature:
NP-575/2/Magazyn
Nr:
2168317583
unpublished scientific work
1
Prognozowanie jakości produktów spożywczych : produkty dla dzieci. Cz. 1 / zespół: Zofia CICHOŃ, Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA // W: Jakość żywności specjalnego przeznaczenia / kierownik tematu: Zofia CICHOŃ. - (2006), s. 4-55. - Bibliogr.
2
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne / [zespół: Władysław KĘDZIOR - kier., Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA, Zofia CICHOŃ]. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2014. - 163 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
3
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne / [zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA]. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2013. - 180 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
4
Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne / zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2012. - 95 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
5
Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne / zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - 93 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
6
Żywność ekologiczna a konwencjonalna - analiza porównawcza / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Władysław KĘDZIOR, Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Grzegorz SUWAŁA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PRASIŃSKA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2010. - 78 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
7
Żywność funkcjonalna. Cz. 2, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - odżywki energetyczne / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Władysław KĘDZIOR, Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Joanna PTASIŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2009. - 85 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
8
Żywność funkcjonalna. Cz. 1, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - napoje / pracę wykonano w zespole: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu ; Władysław KĘDZIOR, Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, MAłgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Joanna PTASIŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2008. - 46, [3] s. : il. ; 30 cm. - Załącznik. - Bibliogr.
9
Kształtowanie jakości produktów żywnościowych - żywność ekologiczna : program I: Mleko owcze : program II: Pieczywo / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Władysław KĘDZIOR, Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Grzegorz SUWAŁA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2007. - 96 s. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
10
Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 2, Żywność wygodna - produkty obiadowe / zespół: Zofia CICHOŃ (kierownik tematu), Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2005. - 59 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
11
Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 1, Żywność funkcjonalna / zespół: Zofia CICHOŃ (kierownik tematu), Stanisław POPEK, Wanda KUDEŁKA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2004. - 42 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
12
Badanie i ocena jakości produktów żywnościowych pochodzenia roślinnego. Cz. 3, Herbata / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2003. - 47 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
13
Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 2, Soki warzywne / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2002. - 37 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
14
Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 1, Pieczywo / zespół: Zofia CICHOŃ - kierownik tematu, Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2001. - 45 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
15
Badanie i ocena jakości wybranych grup produktów spożywczych. Cz. 2, Badanie i ocena jakości napojów mlecznych fermentowanych - jogurty / pracę wykonano w zespole: Zofia CICHOŃ - kier. tematu, Wanda KUDEŁKA, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Stanisław POPEK, Grzegorz SUWAŁA. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 2000. - 26 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
1
Cichoń Z., Popek S., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Suwała G., (2006), Prognozowanie jakości produktów spożywczych : produkty dla dzieci. Cz. 1. [W:] Cichoń Z. (kierownik tematu), Jakość żywności specjalnego przeznaczenia, s. 4-55.
2
Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., Cichoń Z., (2014), Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne, Kędzior W. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 163 k.
3
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2013), Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 180 k.
4
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2012), Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 95 k.
5
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2011), Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 93 k.
6
Cichoń Z., Kędzior W., Popek S., Kudełka W., Suwała G., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2010), Żywność ekologiczna a konwencjonalna - analiza porównawcza, Cichoń Z. (kier. pr), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 78 s.
7
Cichoń Z., Kędzior W., Popek S., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Suwała G., Ptasińska J., (2009), Żywność funkcjonalna. Cz. 2, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - odżywki energetyczne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 85 s.
8
Cichoń Z., Kędzior W., Popek S., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Suwała G., Ptasińska J., (2008), Żywność funkcjonalna. Cz. 1, Żywność dla osób o zwiększonym wysiłku fizycznym - napoje, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 46, [3] s.
9
Cichoń Z., Kędzior W., Popek S., Kudełka W., Suwała G., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., (2007), Kształtowanie jakości produktów żywnościowych - żywność ekologiczna: program I: Mleko owcze: program II: Pieczywo, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 96 s.
10
Cichoń Z., Popek S., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., Suwała G., (2005), Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 2, Żywność wygodna - produkty obiadowe, Cichoń Z. (kier. pr), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 59 k.
11
Cichoń Z., Popek S., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., Suwała G., (2004), Prognozowanie jakości produktów spożywczych. Cz. 1, Żywność funkcjonalna, Cichoń Z. (kier. pr), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 42 k.
12
Cichoń Z., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Suwała G., (2003), Badanie i ocena jakości produktów żywnościowych pochodzenia roślinnego. Cz. 3, Herbata, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 47 k.
13
Cichoń Z., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Suwała G., (2002), Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 2, Soki warzywne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 37 k.
14
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Suwała G., (2001), Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego. Cz. 1, Pieczywo, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 45 k.
15
Cichoń Z., Kudełka W., Miśniakiewicz M., Popek S., Suwała G., (2000), Badanie i ocena jakości wybranych grup produktów spożywczych. Cz. 2, Badanie i ocena jakości napojów mlecznych fermentowanych - jogurty, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 26 k.
1
@unpublished{UEK:2168220756,
author = "Cichoń Zofia and Popek Stanisław and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz",
title = "Prognozowanie jakości produktów spożywczych : produkty dla dzieci",
booktitle = "Jakość żywności specjalnego przeznaczenia",
pages = "4-55",
year = "2006",
}
2
@unpublished{UEK:2168301129,
author = "Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa and Cichoń Zofia",
title = "Żywność tradycyjna i regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2014",
}
3
@unpublished{UEK:2168288771,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność tradycyjna i regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2013",
}
4
@unpublished{UEK:2168277117,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2012",
}
5
@unpublished{UEK:2168269194,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2011",
}
6
@unpublished{UEK:2168317897,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Popek Stanisław and Kudełka Wanda and Suwała Grzegorz and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność ekologiczna a konwencjonalna - analiza porównawcza",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2010",
}
7
@unpublished{UEK:2168233190,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Popek Stanisław and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz and Ptasińska Joanna",
title = "Żywność funkcjonalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2009",
}
8
@unpublished{UEK:2164927251,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Popek Stanisław and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz and Ptasińska Joanna",
title = "Żywność funkcjonalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2008",
}
9
@unpublished{UEK:2166587186,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Popek Stanisław and Kudełka Wanda and Suwała Grzegorz and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna",
title = "Kształtowanie jakości produktów żywnościowych - żywność ekologiczna : program I: Mleko owcze : program II: Pieczywo",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2007",
}
10
@unpublished{UEK:2168317595,
author = "Cichoń Zofia and Popek Stanislaw and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna and Suwała Grzegorz",
title = "Prognozowanie jakości produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2005",
}
11
@unpublished{UEK:2168317581,
author = "Cichoń Zofia and Popek Stanislaw and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna and Suwała Grzegorz",
title = "Prognozowanie jakości produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2004",
}
12
@unpublished{UEK:2168281715,
author = "Cichoń Zofia and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz",
title = "Badanie i ocena jakości produktów żywnościowych pochodzenia roślinnego",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2003",
}
13
@unpublished{UEK:2168281711,
author = "Cichoń Zofia and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz",
title = "Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2002",
}
14
@unpublished{UEK:2168281713,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz",
title = "Jakość i wartość odżywcza produktów spożywczych pochodzenia roślinnego",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2001",
}
15
@unpublished{UEK:2168317583,
author = "Cichoń Zofia and Kudełka Wanda and Miśniakiewicz Małgorzata and Popek Stanisław and Suwała Grzegorz",
title = "Badanie i ocena jakości wybranych grup produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "2000",
}