Publications of the selected author

1

Title:
Sensory Optimisation in New Food Product Development : a Case Study of Polish Apple Juice
Source:
Italian Journal of Food Science. - vol. 30, no. 2 (2018) , s. 317-335. - Summ. - Bibliogr.
Research program:
The research was subsidized by the Ministry of Science and Higher Education - grant for the maintenance of the research potential, awarded to the Faculty of Commodity Science and Product Management of the Cracow University of Economics
Ministerial journal list:
a 15.00 pkt
Nr:
2168324417
article
2

Title:
The Influence of Traditional Production Method of Commercial Cold Pressed Pear Juiceon on Its Quality and Chemical Composition = Ocena wpływu tradycyjnej metody wytwarzania na jakość i skład chemiczny komercyjnego soku gruszkowego tłoczonego na zimno
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 3 (56) (2018) , s. 35-47. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 9.00 pkt
Nr:
2168326213
article
3

Conference:
18th International Joint Conference Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment, Bratysława - Praga, Słowacja - Czechy, od 2018-05-25 do 2018-05-25
Title:
Knowledge, Opinions and Behavior of Polish Consumers Towards Traditional Fruit Juice Products
Source:
Proceedings of the 18th International Joint Conference Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment / ed. by Iveta Černá - Prague: Oeconomica Publishing House, University of Economics, 2018, s. 80-93. - Summ. - Bibliogr.
Series:
(Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment)
Research program:
The research was financed by the Ministry of Science and Higher Education - grant for the maintenance of the research potential, awarded to the Faculty of Commodity Science and Product Management of the Cracow University of Economics
ISBN:
978-80-245-2265-4
Access mode:
Nr:
2168324999
chapter in conference materials
4

Author:
Suwała Grzegorz , Pietruszka Jarosław
Conference:
Konferencja naukowa "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce", Kraków, Polska, od 2017-11-08 do 2017-11-10
Title:
Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności
Source:
Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017, s. 92. - Dostępne tylko streszczenie
Research program:
Publikacja została sfinansowana ze środków przeznaczonych dla Wydziału Towaroznawstwa Zarządzania Produktem Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, w ramach dotacji na utrzymanie potencjału badawczego
ISBN:
978-83-949236-5-5
Nr:
2168319675
varia
5

Author:
Suwała Grzegorz , Pietruszka Jarosław
Title:
Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności = Consumers' Awareness of the Application of Nanotechnology in Food Production
Source:
Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania = Food Quality and Safety - Analyses, Trends, Challenges / red. nauk. Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Michał HALAGARDA - Kraków: Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017, s. 169-184. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Research program:
Publikacja została sfinansowana ze środków przeznaczonych dla Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie w ramach dotacji na utrzymanie potencjału badawczego
ISBN:
978-83-949236-4-8
Nr:
2168319245
chapter in monograph
See main document
6

Conference:
20th IGWT Symposium "Commodity Science in a Changing World", Varna, Bułgaria, od 2016-09-12 do 2016-09-16
Title:
The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips
Source:
Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Proceedings Scientific Works - Varna: Publishing house "Science and economics" University of Economics, 2016, s. 784-792. - Summ. - Bibliogr.
Research program:
The research was subsidized by the Ministry of Science and Higher Education - grant for the maintenance of the research potential, awarded to the Faculty of Commodity Science of the Cracow University of Economics
ISBN:
978-954-21-0904-4
Access mode:
Nr:
2168308013
chapter in conference materials
7

Author:
Nawalany Karolina , Suwała Grzegorz
Title:
Wybrane roślinne składniki antyodżywcze występujące w żywności = Selected, Antinutritional Components in Plant Foods
Source:
Food Quality Evaluation = Ocena jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2016, s. 190-199. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6
Nr:
2168307087
chapter in monograph
8

Conference:
20th IGWT Symposium "Commodity Science in a Changing World", Varna, Bułgaria, od 2016-09-12 do 2016-09-16
Title:
Influence of Genetically Modified Raw Materials on Determinants of Product Quality
Source:
Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts - Varna: Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, 2016, s. 27. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-954-21-0903-7
Nr:
2168309321
varia
9

Title:
The Quality of Salted Potato Chips Available on the Polish Market = Jakość solonych chipsów ziemniaczanych dostępnych na polskim rynku
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 8 (956) (2016) , s. 71-86. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Research program:
The research was subsidised by the Ministry of Science and Higher Education - grant for the maintenance of research potential, awarded to the Department of Commodity Science of the Cracow University of Economics
Ministerial journal list:
b 11.00 pkt
Nr:
2168312423
article
10

Conference:
20th IGWT Symposium "Commodity Science in a Changing World", Varna, Bułgaria, od 2016-09-12 do 2016-09-16
Title:
The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips
Source:
Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts - Varna: Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, 2016, s. 143. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-954-21-0903-7
Nr:
2168309383
varia
11

Title:
Quality of Traditional Honeys Based on their Authenticity = Jakość miodów tradycyjnych w aspekcie ich autentyczności
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 2 (47) (2016) , s. 64-72. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 9.00 pkt
Nr:
2168305625
article
12

Author:
Drożdż Ewelina , Suwała Grzegorz
Title:
Organic Food Marketing as a Tool for Developing Consumer Awareness
Source:
Food Products Marketing : Concepts and Research : Monograph / eds. Marcin Gębarowski, Tomasz Hermaniuk - Celje: University of Maribor, Faculty of Logistics, 2015, s. 47-61. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-961-6962-17-9
Nr:
2168301281
chapter in monograph
See main document
13

Author:
Suwała Grzegorz , Kulikowska Ewelina
Title:
Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport
Source:
Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges : 19th IGWT Symposium, Cracow, 15-19 September 2014 : Book of Abstracts - Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014, s. 152. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168283783
varia
14

Author:
Dziuba Anna , Suwała Grzegorz
Title:
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci = Awareness among Women on Allergy-inducing Foods in Infants and Young Children
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 3 (927) (2014) , s. 107-125. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168284365
article
15

Author:
Suwała Grzegorz , Kulikowska Ewelina
Title:
Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport
Source:
Future Trends and Challenges in the Food Sector / ed. by Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ and Stanisław POPEK - Cracow: Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014, s. 167-179 - Bibliogr.
Series:
(Commodity Science in Research and Practice)
ISBN:
978-83-940189-0-0
Nr:
2168284037
chapter in monograph
See main document
16

Title:
Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości = Domestic Market of Orange Juices - Evaluation of their Authenticity and Identity
Source:
Przemysł Spożywczy = Food Industry = Lebensmittelindustrie. - t. 68, nr 6 (2014) , s. 38-41. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 5.00 pkt
Nr:
2168301295
article
17

Author:
Suwała Grzegorz , Śliwiński Krzysztof
Conference:
12th IComSC'13, Poznań, Polska, od 2013-09-16 do 2013-09-19
Title:
Consumer's Awareness of the Impact of Transglutaminase on the Quality of Restructured Meat
Source:
Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013, s. 137. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-911169-3-7
Nr:
2168294703
varia
18

Title:
Krajowy rynek soków pomarańczowych w aspekcie ich autentyczności i tożsamości
Source:
Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013, s. 144. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-62863-66-2
Nr:
2168294783
varia
19

Author:
Suwała Grzegorz , Śliwiński Krzysztof
Title:
Consumer Awareness of Effect of Transglutaminase on Quality of Restructured Meat
Source:
Current Trends in Commodity Science : Food Bioactive Compounds / eds. Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013, s. 119-134. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-911169-8-2
Nr:
2168292367
chapter in monograph
20

Title:
Czynniki determinujące autentyczność makaronów jajecznych = Factors Determining the Authenticity of Egg-pasta
Source:
Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2012, s. 41-49 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
Nr:
2168317625
chapter in monograph
21

Title:
Factors Determining the Authenticity if Egg-Pasta
Source:
Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012, s. 52. - Dostępne tylko streszczenie
Series:
(Towaroznawstwo w XXI w.)
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6
Nr:
2168294569
varia
22

Author:
Suwała Grzegorz , Juszczak Łukasz
Title:
The Impact of the Application of the RFID System on the Effectiveness of the Functioning of the Medical Facilities
Source:
Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli - Rome: Enea, 2012. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-88-8286-269-5
Nr:
2168245520
chapter in conference materials
23

Title:
Szacowanie sumy karotenoidów w sokach marchwiowych na podstawie oznaczenia barwy w systemie CIE L*a*b* = An Assessment of Carotenoids Content in Carrot Juices Based on Colour Analysis in the CIE L*a*b* System
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. - 196 (2011) , s. 70-76. - Tytuł numeru: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 9.00 pkt
Nr:
2168238748
article
24

Title:
The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates = The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (26) (2011) , s. 63-69. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168220564
article
25

Title:
Analiza konsumenckich kryteriów wyboru napojów energetyzujących na przykładzie kryteriów przyjmowanych przez studentów towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Energy Drinks: The Analysis of Consumer Choice Criteria Based on the Studies Conducted Among Commodity Science Students at the Cracow University of Economics
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Tadeusz SIKORA]. - nr 851 (2011) , s. 75-88. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 9.00 pkt
Nr:
2168221560
article
See main document
Unpublished documents:
1

Title:
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014
Physical description:
163 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
068/WT-KTŻ/01/2014/S/4264
Signature:
NP-800/4/Magazyn
Nr:
2168301129
unpublished scientific work
2

Title:
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2013
Physical description:
180 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
046/WT-KTŻ/01/2013/S/3046
Signature:
NP-800/3/Magazyn
Nr:
2168288771
unpublished scientific work
3

Title:
Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012
Physical description:
95 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
56/KTŻ/1/2012/S/056
Signature:
NP-800/2/Magazyn
Nr:
2168277117
unpublished scientific work
4

Title:
Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2011
Physical description:
93 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
119/KTŻ/1/2011/S/598
Signature:
NP-800/1/Magazyn
Nr:
2168269194
unpublished scientific work
1
Sensory Optimisation in New Food Product Development : a Case Study of Polish Apple Juice / M. HALAGARDA, G. SUWAŁA // Italian Journal of Food Science. - vol. 30, no. 2 (2018), s. 317-335. - Summ. - Bibliogr. - ISSN 1120-1770
2
The Influence of Traditional Production Method of Commercial Cold Pressed Pear Juiceon on Its Quality and Chemical Composition = Ocena wpływu tradycyjnej metody wytwarzania na jakość i skład chemiczny komercyjnego soku gruszkowego tłoczonego na zimno / Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 3 (56) (2018), s. 35-47. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISSN 1733-747X
3
Knowledge, Opinions and Behavior of Polish Consumers Towards Traditional Fruit Juice Products / Michał HALAGARDA, Grzegorz SUWAŁA, Stanisław POPEK // W: Proceedings of the 18th International Joint Conference Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment / ed. by Iveta Černá. - Prague : Oeconomica Publishing House, University of Economics, 2018. - (Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment, ISSN 2453-6113). - S. 80-93. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-80-245-2265-4. - Pełny tekst: https://ceeconference.vse.cz/wp-content/uploads/2018/05/proceedings2018.pdf
4
Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności / Grzegorz SUWAŁA, Jarosław Pietruszka // W: Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty. - Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017. - S. 92. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-949236-5-5
5
Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności = Consumers' Awareness of the Application of Nanotechnology in Food Production / Grzegorz SUWAŁA, Jarosław Pietruszka // W: Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania = Food Quality and Safety - Analyses, Trends, Challenges / red. nauk. Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Michał HALAGARDA. - Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, 2017. - S. 169-184. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-949236-4-8
6
The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips / Michał HALAGARDA, Grzegorz SUWAŁA, Stanisław POPEK // W: Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Proceedings Scientific Works. - Varna : Publishing house "Science and economics" University of Economics, 2016. - S. 784-792. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-954-21-0904-4. - Pełny tekst: http://igwt2016.ue-varna.bg/proceedings/IGWT_2016_Fulltext_Proceedings.pdf
7
Wybrane roślinne składniki antyodżywcze występujące w żywności = Selected, Antinutritional Components in Plant Foods / Karolina Nawalany, Grzegorz SUWAŁA // W: Food Quality Evaluation = Ocena jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2016. - S. 190-199. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6
8
Influence of Genetically Modified Raw Materials on Determinants of Product Quality / Stanislaw POPEK, Michal HALAGARDA, Grzegorz SUWALA // W: Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts. - Varna : Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, 2016. - S. 27. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-954-21-0903-7
9
The Quality of Salted Potato Chips Available on the Polish Market = Jakość solonych chipsów ziemniaczanych dostępnych na polskim rynku / Michał HALAGARDA, Grzegorz SUWAŁA // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 8 (956) (2016), s. 71-86. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISSN 1898-6447
10
The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips / Michał HALAGARDA, Grzegorz SUWAŁA, Stanisław POPEK // W: Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts. - Varna : Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, 2016. - S. 143. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-954-21-0903-7
11
Quality of Traditional Honeys Based on their Authenticity = Jakość miodów tradycyjnych w aspekcie ich autentyczności / Wanda KUDEŁKA, Władysław KĘDZIOR, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICz, Grzegorz SUWAŁA, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Ewa PYRZYŃSKA, Michał HALAGARDA // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 2 (47) (2016), s. 64-72. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISSN 1733-747X
12
Organic Food Marketing as a Tool for Developing Consumer Awareness / Ewelina Drożdż, Grzegorz SUWAŁA // W: Food Products Marketing : Concepts and Research : Monograph / eds. Marcin Gębarowski, Tomasz Hermaniuk. - Celje : University of Maribor, Faculty of Logistics, 2015. - S. 47-61. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-961-6962-17-9
13
Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport / Grzegorz SUWAŁA, Ewelina Kulikowska // W: Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges : 19th IGWT Symposium, Cracow, 15-19 September 2014 : Book of Abstracts. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - S. 152. - Dostępne tylko streszczenie
14
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci = Awareness among Women on Allergy-inducing Foods in Infants and Young Children / Anna Dziuba, Grzegorz SUWAŁA // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 3 (927) (2014), s. 107-125. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/544. - ISSN 1898-6447
15
Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport / Grzegorz SUWAŁA, Ewelina Kulikowska // W: Future Trends and Challenges in the Food Sector / ed. by Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ and Stanisław POPEK. - Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, 2014. - (Commodity Science in Research and Practice). - S. 167-179. - Bibliogr. - ISBN 978-83-940189-0-0
16
Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości = Domestic Market of Orange Juices - Evaluation of their Authenticity and Identity / Grzegorz SUWAŁA // Przemysł Spożywczy = Food Industry = Lebensmittelindustrie. - t. 68, nr 6 (2014), s. 38-41. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISSN 0033-250X
17
Consumer's Awareness of the Impact of Transglutaminase on the Quality of Restructured Meat / Grzegorz SUWAŁA, Krzysztof Śliwiński // W: Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska. - Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013. - S. 137. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-911169-3-7
18
Krajowy rynek soków pomarańczowych w aspekcie ich autentyczności i tożsamości / Grzegorz SUWAŁA // W: Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013. - S. 144. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-62863-66-2
19
Consumer Awareness of Effect of Transglutaminase on Quality of Restructured Meat / Grzegorz SUWAŁA, Krzysztof Śliwiński // W: Current Trends in Commodity Science : Food Bioactive Compounds / eds. Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska. - Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013. - S. 119-134. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-911169-8-2
20
Czynniki determinujące autentyczność makaronów jajecznych = Factors Determining the Authenticity of Egg-pasta / Grzegorz SUWAŁA // W: Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, 2012. - S. 41-49. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
21
Factors Determining the Authenticity if Egg-Pasta / Grzegorz SUWAŁA // W: Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012. - (Towaroznawstwo w XXI w. : rozwój i bariery). - S. 52. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6
22
The Impact of the Application of the RFID System on the Effectiveness of the Functioning of the Medical Facilities / Grzegorz SUWAŁA, Łukasz Juszczak // W: Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings / ed. Roberto Merli. - Dane tekstowe (plik pdf). - Rome : Enea, 2012. - ; 12 cm + Dysk optyczny (CD-ROM). - 10 ekranów. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-88-8286-269-5
23
Szacowanie sumy karotenoidów w sokach marchwiowych na podstawie oznaczenia barwy w systemie CIE L*a*b* = An Assessment of Carotenoids Content in Carrot Juices Based on Colour Analysis in the CIE L*a*b* System / Grzegorz SUWAŁA // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu. - 196 (2011), s. 70-76. - Summ., streszcz.. - Tytuł numeru: Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta. - Bibliogr. - ISSN 1689-7374
24
The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates = The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates / Grzegorz SUWAŁA // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (26) (2011), s. 63-69. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISSN 1733-747X
25
Analiza konsumenckich kryteriów wyboru napojów energetyzujących na przykładzie kryteriów przyjmowanych przez studentów towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Energy Drinks: The Analysis of Consumer Choice Criteria Based on the Studies Conducted Among Commodity Science Students at the Cracow University of Economics / Grzegorz SUWAŁA // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Tadeusz SIKORA]. - nr 851 (2011), s. 75-88. - Summ. - Bibliogr. - ISSN 1898-6447
26
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne / [zespół: Władysław KĘDZIOR - kier., Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA, Zofia CICHOŃ]. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2014. - 163 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
27
Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne / [zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA]. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2013. - 180 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
28
Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne / zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA-MARCINKIEWICZ, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2012. - 95 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
29
Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne / zespół: Zofia CICHOŃ - kier., Władysław KĘDZIOR, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata MIŚNIAKIEWICZ, Joanna PTASIŃSKA, Grzegorz SUWAŁA, Michał HALAGARDA, Ewa PYRZYŃSKA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2011. - 93 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
1
Halagarda M., Suwała G., (2018), Sensory Optimisation in New Food Product Development : a Case Study of Polish Apple Juice, "Italian Journal of Food Science", vol. 30, no. 2, s. 317-335.
2
Suwała G., Halagarda M., (2018), The Influence of Traditional Production Method of Commercial Cold Pressed Pear Juiceon on Its Quality and Chemical Composition, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 3 (56), s. 35-47.
3
Halagarda M., Suwała G., Popek S., (2018), Knowledge, Opinions and Behavior of Polish Consumers Towards Traditional Fruit Juice Products. [W:] Černá I. (red.), Proceedings of the 18th International Joint Conference Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment (Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment), Prague : Oeconomica Publishing House, University of Economics, s. 80-93.
4
Suwała G., Pietruszka J., (2017), Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności. [W:] Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 92.
5
Suwała G., Pietruszka J., (2017), Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności. [W:] Miśniakiewicz M., Halagarda M. (red.), Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania, Kraków : Polskie Towarzystwo Towaroznawcze, s. 169-184.
6
Halagarda M., Suwała G., Popek S., (2016), The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips. [W:] Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Proceedings Scientific Works, Varna : Publishing house "Science and economics" University of Economics, s. 784-792.
7
Nawalany K., Suwała G., (2016), Wybrane roślinne składniki antyodżywcze występujące w żywności. [W:] Żuchowski J., Zieliński R. (red.), Food Quality Evaluation, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, s. 190-199.
8
Popek S., Halagarda M., Suwala G., (2016), Influence of Genetically Modified Raw Materials on Determinants of Product Quality. [W:] Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts, Varna : Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, s. 27.
9
Halagarda M., Suwała G., (2016), The Quality of Salted Potato Chips Available on the Polish Market, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 8 (956), s. 71-86; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/download/996/888
10
Halagarda M., Suwała G., Popek S., (2016), The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips. [W:] Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts, Varna : Izdatielstvo "Nauka i ikonomika" Ikonomicheski universitet - Varna, s. 143.
11
Kudełka W., Kędzior W., Popek S., Miśniakiewicz M., Suwała G., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Pyrzyńska E., Halagarda M., (2016), Quality of Traditional Honeys Based on their Authenticity, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 2 (47), s. 64-72.
12
Drożdż E., Suwała G., (2015), Organic Food Marketing as a Tool for Developing Consumer Awareness. [W:] Gębarowski M., Hermaniuk T. (red.), Food Products Marketing : Concepts and Research : Monograph, Celje : University of Maribor, Faculty of Logistics, s. 47-61.
13
Suwała G., Kulikowska E., (2014), Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport. [W:] Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges : 19th IGWT Symposium, Cracow, 15-19 September 2014 : Book of Abstracts, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, s. 152.
14
Dziuba A., Suwała G., (2014), Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 3 (927), s. 107-125; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/544
15
Suwała G., Kulikowska E., (2014), Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport. [W:] Miśniakiewicz M., Popek S. (red.), Future Trends and Challenges in the Food Sector, Cracow : Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics, s. 167-179.
16
Suwała G., (2014), Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości, "Przemysł Spożywczy", t. 68, nr 6, s. 38-41.
17
Suwała G., Śliwiński K., (2013), Consumer\'s Awareness of the Impact of Transglutaminase on the Quality of Restructured Meat. [W:] Gwiazdowska D., Kluczyńska K. (red.), Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts, Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, s. 137.
18
Suwała G., (2013), Krajowy rynek soków pomarańczowych w aspekcie ich autentyczności i tożsamości. [W:] Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r, Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, s. 144.
19
Suwała G., Śliwiński K., (2013), Consumer Awareness of Effect of Transglutaminase on Quality of Restructured Meat. [W:] Gwiazdowska D., Kluczyńska K. (red.), Current Trends in Commodity Science : Food Bioactive Compounds, Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, s. 119-134.
20
Suwała G., (2012), Czynniki determinujące autentyczność makaronów jajecznych. [W:] Zieliński R., Żuchowski J. (red.), Selected Aspects of Food Quality Evaluation, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, s. 41-49.
21
Suwała G., (2012), Factors Determining the Authenticity if Egg-Pasta. [W:] Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, s. 52.
22
Suwała G., Juszczak Ł., (2012), The Impact of the Application of the RFID System on the Effectiveness of the Functioning of the Medical Facilities. [W:] Merli R. (red.), Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings, Rome : Enea
23
Suwała G., (2011), Szacowanie sumy karotenoidów w sokach marchwiowych na podstawie oznaczenia barwy w systemie CIE L*a*b*, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu", 196, s. 70-76.
24
Suwała G., (2011), The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 1 (26), s. 63-69.
25
Suwała G., (2011), Analiza konsumenckich kryteriów wyboru napojów energetyzujących na przykładzie kryteriów przyjmowanych przez studentów towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 851, s. 75-88; https://bazekon.uek.krakow.pl/171190319
26
Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., Cichoń Z., (2014), Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 4, Przetwory owocowo-warzywne, Kędzior W. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 163 k.
27
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2013), Żywność tradycyjna i regionalna. Cz. 3, Przetwory mięsne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 180 k.
28
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska-Marcinkiewicz J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2012), Żywność regionalna. Cz. 2, Pieczywo regionalne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 95 k.
29
Cichoń Z., Kędzior W., Kudełka W., Popek S., Miśniakiewicz M., Ptasińska J., Suwała G., Halagarda M., Pyrzyńska E., (2011), Żywność regionalna. Cz. 1, Przetwory mleczne, Cichoń Z. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 93 k.
1
@article{UEK:2168324417,
author = "Halagarda Michał and Suwała Grzegorz",
title = "Sensory Optimisation in New Food Product Development : a Case Study of Polish Apple Juice",
journal = "Italian Journal of Food Science",
number = "vol. 30, no. 2",
pages = "317-335",
year = "2018",
}
2
@article{UEK:2168326213,
author = "Suwała Grzegorz and Halagarda Michał",
title = "The Influence of Traditional Production Method of Commercial Cold Pressed Pear Juiceon on Its Quality and Chemical Composition",
journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości",
number = "3 (56)",
pages = "35-47",
year = "2018",
}
3
@inbook{UEK:2168324999,
author = "Halagarda Michał and Suwała Grzegorz and Popek Stanisław",
title = "Knowledge, Opinions and Behavior of Polish Consumers Towards Traditional Fruit Juice Products",
booktitle = "Proceedings of the 18th International Joint Conference Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment",
pages = "80-93",
adress = "Prague",
publisher = "Oeconomica Publishing House, University of Economics",
year = "2018",
issn = "2453-6113",
isbn = "978-80-245-2265-4",
}
4
@misc{UEK:2168319675,
author = "Suwała Grzegorz and Pietruszka Jarosław",
title = "Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności",
booktitle = "Materiały konferencji naukowej z cyklu "Towaroznawstwo w badaniach i praktyce" : abstrakty",
pages = "92",
adress = "Kraków",
publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze",
year = "2017",
isbn = "978-83-949236-5-5",
}
5
@inbook{UEK:2168319245,
author = "Suwała Grzegorz and Pietruszka Jarosław",
title = "Świadomość konsumentów z zakresu zastosowania nanotechnologii w produkcji żywności",
booktitle = "Jakość i bezpieczeństwo żywności - analizy, trendy, wyzwania",
pages = "169-184",
adress = "Kraków",
publisher = "Polskie Towarzystwo Towaroznawcze",
year = "2017",
isbn = "978-83-949236-4-8",
}
6
@inbook{UEK:2168308013,
author = "Halagarda Michał and Suwała Grzegorz and Popek Stanisław",
title = "The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips",
booktitle = "Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Proceedings Scientific Works",
pages = "784-792",
adress = "Varna",
publisher = "Publishing house Science and economics University of Economics",
year = "2016",
isbn = "978-954-21-0904-4",
}
7
@inbook{UEK:2168307087,
author = "Nawalany Karolina and Suwała Grzegorz",
title = "Wybrane roślinne składniki antyodżywcze występujące w żywności",
booktitle = "Food Quality Evaluation",
pages = "190-199",
adress = "Radom",
publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy",
year = "2016",
isbn = "978-83-7789-428-6 ; 978-83-7789-402-6",
}
8
@misc{UEK:2168309321,
author = "Popek Stanislaw and Halagarda Michal and Suwala Grzegorz",
title = "Influence of Genetically Modified Raw Materials on Determinants of Product Quality",
booktitle = "Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts",
pages = "27",
adress = "Varna",
publisher = "Izdatielstvo Nauka i ikonomika Ikonomicheski universitet - Varna",
year = "2016",
isbn = "978-954-21-0903-7",
}
9
@article{UEK:2168312423,
author = "Halagarda Michał and Suwała Grzegorz",
title = "The Quality of Salted Potato Chips Available on the Polish Market",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "8 (956)",
pages = "71-86",
year = "2016",
}
10
@misc{UEK:2168309383,
author = "Halagarda Michał and Suwała Grzegorz and Popek Stanisław",
title = "The Quality of Snacks Available on the Polish Market on the Example of Salted Potato Chips",
booktitle = "Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium : Book of Abstracts",
pages = "143",
adress = "Varna",
publisher = "Izdatielstvo Nauka i ikonomika Ikonomicheski universitet - Varna",
year = "2016",
isbn = "978-954-21-0903-7",
}
11
@article{UEK:2168305625,
author = "Kudełka Wanda and Kędzior Władysław and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Suwała Grzegorz and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Pyrzyńska Ewa and Halagarda Michał",
title = "Quality of Traditional Honeys Based on their Authenticity",
journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości",
number = "2 (47)",
pages = "64-72",
year = "2016",
}
12
@inbook{UEK:2168301281,
author = "Drożdż Ewelina and Suwała Grzegorz",
title = "Organic Food Marketing as a Tool for Developing Consumer Awareness",
booktitle = "Food Products Marketing : Concepts and Research : Monograph",
pages = "47-61",
adress = "Celje",
publisher = "University of Maribor, Faculty of Logistics",
year = "2015",
isbn = "978-961-6962-17-9",
}
13
@misc{UEK:2168283783,
author = "Suwała Grzegorz and Kulikowska Ewelina",
title = "Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport",
booktitle = "Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges : 19th IGWT Symposium, Cracow, 15-19 September 2014 : Book of Abstracts",
pages = "152",
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
}
14
@article{UEK:2168284365,
author = "Dziuba Anna and Suwała Grzegorz",
title = "Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "3 (927)",
pages = "107-125",
year = "2014",
}
15
@inbook{UEK:2168284037,
author = "Suwała Grzegorz and Kulikowska Ewelina",
title = "Factors Determining the Quality Loss of Apples in International Transport",
booktitle = "Future Trends and Challenges in the Food Sector",
pages = "167-179",
adress = "Cracow",
publisher = "Polish Society of Commodity Science, Cracow University of Economics",
year = "2014",
issn = "",
isbn = "978-83-940189-0-0",
}
16
@article{UEK:2168301295,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Krajowy rynek soków pomarańczowych - ocena autentyczności i tożsamości",
journal = "Przemysł Spożywczy",
number = "t. 68, 6",
pages = "38-41",
year = "2014",
}
17
@misc{UEK:2168294703,
author = "Suwała Grzegorz and Śliwiński Krzysztof",
title = "Consumer's Awareness of the Impact of Transglutaminase on the Quality of Restructured Meat",
booktitle = "Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts",
pages = "137",
adress = "Poznań",
publisher = "Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science",
year = "2013",
isbn = "978-83-911169-3-7",
}
18
@misc{UEK:2168294783,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Krajowy rynek soków pomarańczowych w aspekcie ich autentyczności i tożsamości",
booktitle = "Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r.",
pages = "144",
adress = "Olsztyn",
publisher = "Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie",
year = "2013",
isbn = "978-83-62863-66-2",
}
19
@inbook{UEK:2168292367,
author = "Suwała Grzegorz and Śliwiński Krzysztof",
title = "Consumer Awareness of Effect of Transglutaminase on Quality of Restructured Meat",
booktitle = "Current Trends in Commodity Science : Food Bioactive Compounds",
pages = "119-134",
adress = "Poznań",
publisher = "Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science",
year = "2013",
isbn = "978-83-911169-8-2",
}
20
@inbook{UEK:2168317625,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Czynniki determinujące autentyczność makaronów jajecznych",
booktitle = "Selected Aspects of Food Quality Evaluation",
pages = "41-49",
adress = "Radom",
publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy",
year = "2012",
isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3",
}
21
@misc{UEK:2168294569,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Factors Determining the Authenticity if Egg-Pasta",
booktitle = "Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts",
pages = "52",
adress = "Radom",
publisher = "Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny",
year = "2012",
issn = "",
isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6",
}
22
@inbook{UEK:2168245520,
author = "Suwała Grzegorz and Juszczak Łukasz",
title = "The Impact of the Application of the RFID System on the Effectiveness of the Functioning of the Medical Facilities",
booktitle = "Technology and Innovation for a Sustainable Future : a Commodity Science Perspective : 18th IGWT Symposium, Rome, September 24-28th, 2012, Proceedings",
pages = "",
adress = "Rome",
publisher = "Enea",
year = "2012",
isbn = "978-88-8286-269-5",
}
23
@article{UEK:2168238748,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Szacowanie sumy karotenoidów w sokach marchwiowych na podstawie oznaczenia barwy w systemie CIE L*a*b*",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu",
number = "196",
pages = "70-76",
adress = "",
year = "2011",
}
24
@article{UEK:2168220564,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "The Accuracy of the Information Relating to Nutritional Value of Ready - Made Dishes Exemplified by Soup Concentrates",
journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości",
number = "1 (26)",
pages = "63-69",
year = "2011",
}
25
@article{UEK:2168221560,
author = "Suwała Grzegorz",
title = "Analiza konsumenckich kryteriów wyboru napojów energetyzujących na przykładzie kryteriów przyjmowanych przez studentów towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "851",
pages = "75-88",
year = "2011",
}
26
@unpublished{UEK:2168301129,
author = "Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa and Cichoń Zofia",
title = "Żywność tradycyjna i regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2014",
}
27
@unpublished{UEK:2168288771,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność tradycyjna i regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2013",
}
28
@unpublished{UEK:2168277117,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2012",
}
29
@unpublished{UEK:2168269194,
author = "Cichoń Zofia and Kędzior Władysław and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Miśniakiewicz Małgorzata and Ptasińska Joanna and Suwała Grzegorz and Halagarda Michał and Pyrzyńska Ewa",
title = "Żywność regionalna",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2011",
}