Publications of the selected author

Duc Magdalena   

Faculty of Commodity Science,

1

Author:
Title:
Fałszowanie żywności na przykładzie przetworów mięsnych
Source:
Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013, s. 44. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-62863-66-2
Nr:
2168294621
varia
1
Fałszowanie żywności na przykładzie przetworów mięsnych / Magdalena Duc // W: Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013. - S. 44. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-62863-66-2
1
Duc M., (2013), Fałszowanie żywności na przykładzie przetworów mięsnych. [W:] Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r, Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, s. 44.
1
@misc{UEK:2168294621,
author = "Duc Magdalena",
title = "Fałszowanie żywności na przykładzie przetworów mięsnych",
booktitle = "Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r.",
pages = "44",
adress = "Olsztyn",
publisher = "Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie",
year = "2013",
isbn = "978-83-62863-66-2",
}