1
Title:
Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowań do tłuszczów roślinnych = Consumer Preferences in the Choise of Packaging of Vegetables Fats
Source:
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni. - nr 88 (2015) , s. 182-187. - Tytuł numeru: Towaroznawstwo - wybrane zagadnienia - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 7.00 pkt
Nr:
2168301225
article
|
2
Title:
Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowania do tłuszczów roślinnych
Source:
Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 : streszczenia - Gdynia: Akademia Morska, 2014, s. 49. - Dostępne tylko streszczenie
Nr:
2168284329
varia
|
3
Title:
Fatty Acid Profile and Oxidation Kinetics of Selected Fat Emulsions = Profil kwasów tłuszczowych i dynamika utleniania wybranych emulsji tłuszczowych
Source:
Selected Determinants of Food Products Quality = Wybrane determinanty jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego - Wydawnictwo, 2014, s. 182-191. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-291-6
Nr:
2168303825
chapter in monograph
|
4
Conference:
Konferencja naukowa pt. "Medycyna naturalna w leczeniu i profilaktyce nowotworów", Krosno, Polska, od 2014-05-09 do 2014-05-10
Title:
Survey of Consumer Preferences for Foods Containing Plant Stanol-enriched Fats = Badanie preferencji konsumentów w zakresie spożywania tłuszczów wzbogaconych w stanole roślinne
Source:
Medycyna naturalna w leczeniu i profilaktyce nowotworów / red. nauk. Anna Goździcka-Józefiak, Henryk Różański - Krosno ; Wrocław: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia, 2014, s. 11-18. - Summ., streszcz.
ISBN:
978-83-64457-11-1
Nr:
2168303783
chapter in conference materials
|
5
Title:
Współczesny rynek tłuszczów ze szczególnym uwzględnieniem obrotu towarowego tłuszczami roślinnymi = The Contemporary Oil Market with a Focus on Plant Oil Trading
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 918 (2013) , s. 51-69. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168287357
article
|
Title:
Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions
Source:
Current Trends in Commodity Science : Packaging and Ecology / ed. Natalia Czaja-Jagielska - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013, s. 18-27. - Summ. - Bibliogr.
ISBN:
978-83-911169-6-8
Nr:
2168292363
chapter in monograph
|
Conference:
12th IComSC'13, Poznań, Polska, od 2013-09-16 do 2013-09-19
Title:
Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions
Source:
Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013, s. 121. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-911169-3-7
Nr:
2168294697
varia
|
8
Author:
Title:
Conditions of competitiveness development in the sector of packaging = Uwarunkowania rozwoju konkurencyjności w branży opakowań
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 3 (2011) , s. 101-110. - Summ., streszcz.
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168289757
article
|
Author:
Title:
Licho nie śpi
Source:
Packaging Polska : magazyn dla nowoczesnego przemysłu opakowaniowego. - nr 01 (2010) , s. 20-24 - Bibliogr.
Nr:
2165615221
unreviewed article
|
Unpublished documents:
1
Author:
Title:
Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 3
Kierownictwo:
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014
Physical description:
62 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
075/WT-KChO/01/2014/S/4271
Signature:
NP-1424/3/Magazyn
Nr:
2168301131
unpublished scientific work
|
1
Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowań do tłuszczów roślinnych = Consumer Preferences in the Choise of Packaging of Vegetables Fats / Joanna Białek, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni. - nr 88 (2015), s. 182-187. - Streszcz., summ.. - Tytuł numeru: Towaroznawstwo - wybrane zagadnienia. - Bibliogr. - Pełny tekst: http://zeszyty.am.gdynia.pl/artykul/Preferencje%20konsumentow%20w%20zakresie%20wyboru%20opakowan%20do%20tluszczow%20roslinnych_348.pdf. - ISSN 1644-1818
|
2
Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowania do tłuszczów roślinnych / Joanna Białek, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 : streszczenia. - Gdynia: Akademia Morska, 2014. - S. 49. - Dostępne tylko streszczenie
|
3
Fatty Acid Profile and Oxidation Kinetics of Selected Fat Emulsions = Profil kwasów tłuszczowych i dynamika utleniania wybranych emulsji tłuszczowych / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Joanna Białek // W: Selected Determinants of Food Products Quality = Wybrane determinanty jakości żywności / eds. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński. - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego - Wydawnictwo, 2014. - S. 182-191. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-291-6
|
4
Survey of Consumer Preferences for Foods Containing Plant Stanol-enriched Fats = Badanie preferencji konsumentów w zakresie spożywania tłuszczów wzbogaconych w stanole roślinne / Joanna Białek, Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA // W: Medycyna naturalna w leczeniu i profilaktyce nowotworów / red. nauk. Anna Goździcka-Józefiak, Henryk Różański. - Krosno ; Wrocław: Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia, 2014. - S. 11-18. - Summ., streszcz. - ISBN 978-83-64457-11-1
|
5
Współczesny rynek tłuszczów ze szczególnym uwzględnieniem obrotu towarowego tłuszczami roślinnymi = The Contemporary Oil Market with a Focus on Plant Oil Trading / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Joanna Białek // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 918 (2013), s. 51-69. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/721/533. - ISSN 1898-6447
|
6
Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Joanna Białek // W: Current Trends in Commodity Science : Packaging and Ecology / ed. Natalia Czaja-Jagielska. - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013. - S. 18-27. - Summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-911169-6-8
|
7
Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Joanna BIAŁEK // W: Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska. - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013. - S. 121. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-911169-3-7
|
8
Conditions of competitiveness development in the sector of packaging = Uwarunkowania rozwoju konkurencyjności w branży opakowań / Marzena UCHEREK, Joanna Białek // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 3 (2011), s. 101-110. - Summ., streszcz. - ISSN 1733-747X
|
9
Licho nie śpi / Marzena UCHEREK, Joanna Białek // Packaging Polska : magazyn dla nowoczesnego przemysłu opakowaniowego. - nr 01 (2010), s. 20-24. - Bibliogr. - ISSN 1509-1767
|
10
Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 3 / kier. projektu: Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA ; zespół: Lidia OSTASZ, Piotr KOZERA, Joanna BIAŁEK. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2014. - 62 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
|
1
Białek J., Kondratowicz-Pietruszka E., (2015), Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowań do tłuszczów roślinnych, "Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni", nr 88, s. 182-187; http://zeszyty.am.gdynia.pl/artykul/Preferencje%20konsumentow%20w%20zakresie%20wyboru%20opakowan%20do%20tluszczow%20roslinnych_348.pdf
|
2
Białek J., Kondratowicz-Pietruszka E., (2014), Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowania do tłuszczów roślinnych. [W:] Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce: Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 : streszczenia, Gdynia : Akademia Morska, s. 49.
|
3
Kondratowicz-Pietruszka E., Białek J., (2014), Fatty Acid Profile and Oxidation Kinetics of Selected Fat Emulsions. [W:] Żuchowski J., Zieliński R. (red.), Selected Determinants of Food Products Quality, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego - Wydawnictwo, s. 182-191.
|
4
Białek J., Kondratowicz-Pietruszka E., (2014), Survey of Consumer Preferences for Foods Containing Plant Stanol-enriched Fats. [W:] Goździcka-Józefiak A., Różański H. (red.), Medycyna naturalna w leczeniu i profilaktyce nowotworów, Krosno ; Wrocław : Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia, s. 11-18.
|
5
Kondratowicz-Pietruszka E., Białek J., (2013), Współczesny rynek tłuszczów ze szczególnym uwzględnieniem obrotu towarowego tłuszczami roślinnymi, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 918, s. 51-69; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/721/533
|
6
Kondratowicz-Pietruszka E., Białek J., (2013), Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions. [W:] Czaja-Jagielska N. (red.), Current Trends in Commodity Science : Packaging and Ecology, Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, s. 18-27.
|
7
Kondratowicz-Pietruszka E., Białek J., (2013), Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions. [W:] Gwiazdowska D., Kluczyńska K. (red.), Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts, Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, s. 121.
|
8
Ucherek M., Białek J., (2011), Conditions of competitiveness development in the sector of packaging, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 3, s. 101-110.
|
9
Ucherek M., Białek J., (2010), Licho nie śpi, "Packaging Polska : magazyn dla nowoczesnego przemysłu opakowaniowego", nr 01, s. 20-24.
|
10
Ostasz L., Kozera P., Białek J., (2014), Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 3, Kondratowicz-Pietruszka E. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 62 k.
|
1
@article{UEK:2168301225,
author = "Joanna Białek and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka", title = "Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowań do tłuszczów roślinnych", journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni", number = "88", pages = "182-187", adress = "", year = "2015", url = {http://zeszyty.am.gdynia.pl/artykul/Preferencje%20konsumentow%20w%20zakresie%20wyboru%20opakowan%20do%20tluszczow%20roslinnych_348.pdf}, } |
2
@misc{UEK:2168284329,
author = "Joanna Białek and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka", title = "Preferencje konsumentów w zakresie wyboru opakowania do tłuszczów roślinnych", booktitle = "Jakość towarów i usług w innowacyjnej gospodarce : Ogólnopolska Konferencja Naukowa, Gdynia, 11-13 maja 2014 : streszczenia", pages = "49", adress = "Gdynia", publisher = "Akademia Morska", year = "2014", } |
3
@inbook{UEK:2168303825,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Joanna Białek", title = "Fatty Acid Profile and Oxidation Kinetics of Selected Fat Emulsions", booktitle = "Selected Determinants of Food Products Quality", pages = "182-191", adress = "Radom", publisher = "Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego - Wydawnictwo", year = "2014", isbn = "978-83-7789-291-6", } |
4
@inbook{UEK:2168303783,
author = "Joanna Białek and Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka", title = "Survey of Consumer Preferences for Foods Containing Plant Stanol-enriched Fats", booktitle = "Medycyna naturalna w leczeniu i profilaktyce nowotworów", pages = "11-18", adress = "Krosno ; Wrocław", publisher = "Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia", year = "2014", isbn = "978-83-64457-11-1", } |
5
@article{UEK:2168287357,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Joanna Białek", title = "Współczesny rynek tłuszczów ze szczególnym uwzględnieniem obrotu towarowego tłuszczami roślinnymi", journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", number = "918", pages = "51-69", year = "2013", url = {https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/721/533}, } |
6
@inbook{UEK:2168292363,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Joanna Białek", title = "Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions", booktitle = "Current Trends in Commodity Science : Packaging and Ecology", pages = "18-27", adress = "Poznań", publisher = "Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science", year = "2013", isbn = "978-83-911169-6-8", } |
7
@misc{UEK:2168294697,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Joanna Białek", title = "Characteristic of Modern Packaging of Lipid Emulsions", booktitle = "Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts", pages = "121", adress = "Poznań", publisher = "Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science", year = "2013", isbn = "978-83-911169-3-7", } |
8
@article{UEK:2168289757,
author = "Marzena Ucherek and Joanna Białek", title = "Conditions of competitiveness development in the sector of packaging", journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości", number = "3", pages = "101-110", year = "2011", } |
9
@article{UEK:2165615221,
author = "Marzena Ucherek and Joanna Białek", title = "Licho nie śpi", journal = "Packaging Polska : magazyn dla nowoczesnego przemysłu opakowaniowego", number = "01", pages = "20-24", year = "2010", } |
10
@unpublished{UEK:2168301131,
author = "Lidia Ostasz and Piotr Kozera and Joanna Białek", title = "Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 3", adress = "Kraków", publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie", year = "2014", } |