1
Author:
Title:
Ocena jakości wybranych miodów obecnych na polskim rynku = Quality Assessment of Honey Available in Polish Market
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (2015) , s. 50-57. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Ministerial journal list:
b 9.00 pkt
Nr:
2168297147
article
|
2
Author:
Title:
Ocena autentyczności miodu pszczelego dostępnego na polskim rynku
Source:
Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013, s. 52. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-62863-66-2
Nr:
2168294635
varia
|
Author:
Conference:
12th IComSC'13, Poznań, Polska, od 2013-09-16 do 2013-09-19
Title:
Effect of Socio-Demographic Factors on Consumer Preferences and Bee-Honey Consumption
Source:
Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska - Poznań: Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013, s. 89. - Dostępne tylko streszczenie
ISBN:
978-83-911169-3-7
Nr:
2168294667
varia
|
Author:
Title:
The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey
Source:
Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts - Radom: Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012, s. 53. - Dostępne tylko streszczenie
Series:
(Towaroznawstwo w XXI w.)
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6
Nr:
2168294573
varia
|
Author:
Title:
Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego = The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey
Source:
Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2012, s. 66-73 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
Nr:
2168322765
chapter in monograph
|
1
Ocena jakości wybranych miodów obecnych na polskim rynku = Quality Assessment of Honey Available in Polish Market / Maria Grzebinoga // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (2015), s. 50-57. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISSN 1733-747X
|
2
Ocena autentyczności miodu pszczelego dostępnego na polskim rynku / Maria Grzebinoga // W: Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r. - Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, 2013. - S. 52. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-62863-66-2
|
3
Effect of Socio-Demographic Factors on Consumer Preferences and Bee-Honey Consumption / Maria GRZEBINOGA // W: Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts / eds.: Daniela Gwiazdowska, Katarzyna Kluczyńska. - Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, 2013. - S. 89. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-911169-3-7
|
4
The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey / Maria Grzebinoga, Zofia CICHOŃ // W: Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts. - Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, 2012. - (Towaroznawstwo w XXI w. : rozwój i bariery). - S. 53. - Dostępne tylko streszczenie. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6
|
5
Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego = The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey / Maria Grzebinoga, Zofia CICHOŃ // W: Selected Aspects of Food Quality Evaluation = Wybrane aspekty oceny jakości żywności / eds. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. - Radom: Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, 2012. - S. 66-73. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3
|
1
Grzebinoga M., (2015), Ocena jakości wybranych miodów obecnych na polskim rynku, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 1, s. 50-57.
|
2
Grzebinoga M., (2013), Ocena autentyczności miodu pszczelego dostępnego na polskim rynku. [W:] Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r, Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, s. 52.
|
3
Grzebinoga M., (2013), Effect of Socio-Demographic Factors on Consumer Preferences and Bee-Honey Consumption. [W:] Gwiazdowska D., Kluczyńska K. (red.), Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts, Poznań : Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science, s. 89.
|
4
Grzebinoga M., Cichoń Z., (2012), The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey. [W:] Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts, Radom : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny, s. 53.
|
5
Grzebinoga M., Cichoń Z., (2012), Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego. [W:] Zieliński R., Żuchowski J. (red.), Selected Aspects of Food Quality Evaluation, Radom : Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy, s. 66-73.
|
1
@article{artUEK:2168297147,
author = "Maria Grzebinoga", title = "Ocena jakości wybranych miodów obecnych na polskim rynku", journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości", number = "1", pages = "50-57", year = "2015", } |
2
@misc{varUEK:2168294635,
author = "Maria Grzebinoga", title = "Ocena autentyczności miodu pszczelego dostępnego na polskim rynku", booktitle = "Towaroznawstwo XXI wieku : podstawą innowacji, jakości oraz satysfakcji konsumentów : ogólnopolska konferencja naukowa, Olsztyn, 22-24 maja 2013 r.", pages = "52", adress = "Olsztyn", publisher = "Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie", year = "2013", isbn = "978-83-62863-66-2", } |
3
@misc{varUEK:2168294667,
author = "Maria Grzebinoga", title = "Effect of Socio-Demographic Factors on Consumer Preferences and Bee-Honey Consumption", booktitle = "Current Trends in Commodity Science : Book of Abstracts", pages = "89", adress = "Poznań", publisher = "Poznań University of Economics - Faculty of Commodity Science", year = "2013", isbn = "978-83-911169-3-7", } |
4
@misc{varUEK:2168294573,
author = "Maria Grzebinoga and Zofia Cichoń", title = "The Quality of Products Marked with Private Brands on the Example Honey", booktitle = "Role of Science of Commodities in Quality Management in Knowledge Based Economy : VI international conference, Technical University of Radom, September 12-14, 2012, Radom, Poland : Commodity Science in XXI Century - Development and Barriers : Abstracts", pages = "53", adress = "Radom", publisher = "Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB : Politechnika Radomska. Wydział Ekonomiczny", year = "2012", issn = "", isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-121-6", } |
5
@inbook{fmUEK:2168322765,
author = "Maria Grzebinoga and Zofia Cichoń", title = "Jakość produktów marki własnej na przykładzie miodu pszczelego", booktitle = "Selected Aspects of Food Quality Evaluation", pages = "66-73", adress = "Radom", publisher = "Instytut Technologii Eksploatacji - Państwowy Instytut Badawczy", year = "2012", isbn = "978-83-7789-059-2 ; 978-83-7789-119-3", } |