Publications of the selected author

Possinger Przemysław

Faculty of Commodity Science, Department of Foodstuffs Commodity Science

1

Author:
Jaworska Grażyna , Bernaś Emilia , Cichoń Zofia , Possinger Przemysław
Title:
Establishing the Optimal Period of Storage for Frozen Agaricus Bisporus, Depending on the Preliminary Processing Applied
Source:
International Journal of Refrigeration. - vol. 31, iss. 6 (2008) , s. 1042-1050. - Pełny tekst dostępny w bazie ScienceDirect - Bibliogr.
Ministerial journal list:
a 24.00 pkt
Nr:
2168229854
article
2

Author:
Jaworska Grażyna , Bernaś Emilia , Cichoń Zofia , Possinger Przemysław
Title:
Wpływ obróbki wstępnej na barwę mrożonych pieczarek
Source:
Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów - Olsztyn: Zakład Poligraficzny Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2007, s. 182
Nr:
2168306137
varia
1
Establishing the Optimal Period of Storage for Frozen Agaricus Bisporus, Depending on the Preliminary Processing Applied / Grażyna Jaworska, Emilia Bernaś, Zofia CICHOŃ, Przemysław POSSINGER // International Journal of Refrigeration : Revue Internationale du Froid. - vol. 31, iss. 6 (2008), s. 1042-1050. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w bazie ScienceDirect. - Bibliogr. - ISSN 0140-7007
2
Wpływ obróbki wstępnej na barwę mrożonych pieczarek / Grażyna Jaworska, Emilia Bernaś, Zofia CICHOŃ, Przemysław POSSINGER // W: Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów. - Olsztyn : Zakład Poligraficzny Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2007. - S. 182
1
Jaworska G., Bernaś E., Cichoń Z., Possinger P., (2008), Establishing the Optimal Period of Storage for Frozen Agaricus Bisporus, Depending on the Preliminary Processing Applied, "International Journal of Refrigeration", vol. 31, iss. 6, s. 1042-1050.
2
Jaworska G., Bernaś E., Cichoń Z., Possinger P., (2007), Wpływ obróbki wstępnej na barwę mrożonych pieczarek. [W:] Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów, Olsztyn : Zakład Poligraficzny Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, s. 182.
1
@article{UEK:2168229854,
author = "Jaworska Grażyna and Bernaś Emilia and Cichoń Zofia and Possinger Przemysław",
title = "Establishing the Optimal Period of Storage for Frozen Agaricus Bisporus, Depending on the Preliminary Processing Applied",
journal = "International Journal of Refrigeration",
number = "vol. 31, iss. 6",
pages = "1042-1050",
year = "2008",
}
2
@misc{UEK:2168306137,
author = "Jaworska Grażyna and Bernaś Emilia and Cichoń Zofia and Possinger Przemysław",
title = "Wpływ obróbki wstępnej na barwę mrożonych pieczarek",
booktitle = "Żywność a jakość życia : uwarunkowania technologiczne, higieniczne, żywieniowe i kulturowe : XXXVIII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN z Seminarium Szkoleniowym dla asystentów i doktorantów, Olsztyn 20-21 wrzesień 2007 r. : streszczenia wykładów i komunikatów",
pages = "182",
adress = "Olsztyn",
publisher = "Zakład Poligraficzny Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego",
year = "2007",
}