Publications of the selected author

1

Author:
Title:
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013) , s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Access mode:
Full text
CC-BY-NC-ND
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168275993
article
1
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology / Kinga TATARUCH // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013), s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634. - ISSN 1898-6447
1
Tataruch K., (2013), Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 906, s. 87-99; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634
1
@article{UEK:2168275993,
author = "Kinga Tataruch",
title = "Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "906",
pages = "87-99",
year = "2013",
url = {https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634},
}