Publications of the selected author

1

Title:
Influence of Cooking Conditions of Frying Fats on Their Autoxidation Dynamics = Wpływ warunków ogrzewania tłuszczów smażalniczych na ich dynamikę autooksydacji
Source:
Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (58) (2019) , s. 44-56. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Research program:
The project was financed by the Ministry of Science and Higher Education granted pursuant to Decision No 044/WTiZP-KChO/01/2018/S/8044
Nr:
2168332611
article
2

Title:
The Dynamics of Oxidative Changes in Selected Fats During the Frying of French Fries
Source:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. - nr 18(3) (2019) , s. 293-303. - Summ. - Bibliogr.
Research program:
Funding Source Declaration. The project was financed by the Ministry of Science and Higher Education granted pursuant to Decision No 044/WTiZP-KChO/01/2018/S/8044
2019 list:
40.00 pkt
Nr:
2168338579
article
3

Author:
Title:
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013) , s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Access mode:
Full text
CC-BY-NC-ND
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168275993
article
4

Author:
Nawalany Kinga , Rusin Aleksandra , Kepczynski Mariusz , Filipczak Piotr , Kumorek Marta , Kozik Bartłomiej , Weitman Hana , Ehrenberg Benjamin , Krawczyk Zdzisław , Nowakowska Maria
Title:
Novel Nanostructural Photosensitizers for Photodynamic Therapy : In vitro studies
Source:
International Journal of Pharmaceutics. - vol. 430, Iss. 1-2 (2012) , s. 129-140. - Pełny tekst dostępny w bazie ScienceDirect - Bibliogr.. - Dostępny w World Wide Web
Ministerial journal list:
a
Nr:
2168228812
article
1
Influence of Cooking Conditions of Frying Fats on Their Autoxidation Dynamics = Wpływ warunków ogrzewania tłuszczów smażalniczych na ich dynamikę autooksydacji / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Lidia OSTASZ, Kinga TATARUCH, Małgorzata KUCIA // Towaroznawcze Problemy Jakości = Polish Journal of Commodity Science. - nr 1 (58) (2019), s. 44-56. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - ISSN 1733-747X
2
The Dynamics of Oxidative Changes in Selected Fats During the Frying of French Fries / Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA, Lidia OSTASZ, Kinga TATARUCH // Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. - nr 18(3) (2019), s. 293-303. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://www.food.actapol.net/pub/7_3_2019.pdf. - ISSN 1644-0730
3
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology / Kinga TATARUCH // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013), s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634. - ISSN 1898-6447
4
Novel Nanostructural Photosensitizers for Photodynamic Therapy : In vitro studies / Kinga NAWALANY, Aleksandra Rusin, Mariusz Kepczynski, Piotr Filipczak, Marta Kumorek, Bartłomiej Kozik, Hana Weitman, Benjamin Ehrenberg, Zdzisław Krawczyk, Maria Nowakowska // International Journal of Pharmaceutics. - vol. 430, Iss. 1-2 (2012), s. 129-140. - Summ.. - Pełny tekst dostępny w bazie ScienceDirect. - Bibliogr. - Dostępny w World Wide Web. - ISSN 0378-5173
1
Kondratowicz-Pietruszka E., Ostasz L., Tataruch K., Kucia M., (2019), Influence of Cooking Conditions of Frying Fats on Their Autoxidation Dynamics, "Towaroznawcze Problemy Jakości", nr 1 (58), s. 44-56.
2
Kondratowicz-Pietruszka E., Ostasz L., Tataruch K., (2019), The Dynamics of Oxidative Changes in Selected Fats During the Frying of French Fries, "Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria", nr 18(3), s. 293-303; https://www.food.actapol.net/pub/7_3_2019.pdf
3
Tataruch K., (2013), Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 906, s. 87-99; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634
4
Nawalany K., Rusin A., Kepczynski M., Filipczak P., Kumorek M., Kozik B., Weitman H., Ehrenberg B., Krawczyk Z., Nowakowska M., (2012), Novel Nanostructural Photosensitizers for Photodynamic Therapy : In vitro studies, "International Journal of Pharmaceutics", vol. 430, Iss. 1-2, s. 129-140.
1
@article{UEK:2168332611,
author = "Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Ostasz Lidia and Tataruch Kinga and Kucia Małgorzata",
title = "Influence of Cooking Conditions of Frying Fats on Their Autoxidation Dynamics",
journal = "Towaroznawcze Problemy Jakości",
number = "1 (58)",
pages = "44-56",
year = "2019",
}
2
@article{UEK:2168338579,
author = "Kondratowicz-Pietruszka Elżbieta and Ostasz Lidia and Tataruch Kinga",
title = "The Dynamics of Oxidative Changes in Selected Fats During the Frying of French Fries",
journal = "Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria",
number = "18(3)",
pages = "293-303",
year = "2019",
}
3
@article{UEK:2168275993,
author = "Tataruch Kinga",
title = "Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "906",
pages = "87-99",
year = "2013",
}
4
@article{UEK:2168228812,
author = "Nawalany Kinga and Rusin Aleksandra and Kepczynski Mariusz and Filipczak Piotr and Kumorek Marta and Kozik Bartłomiej and Weitman Hana and Ehrenberg Benjamin and Krawczyk Zdzisław and Nowakowska Maria",
title = "Novel Nanostructural Photosensitizers for Photodynamic Therapy : In vitro studies",
journal = "International Journal of Pharmaceutics",
number = "vol. 430, Iss. 1-2",
pages = "129-140",
year = "2012",
}