Publications of the selected author

1

Author:
Title:
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013) , s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr.
Access mode:
Full text
CC-BY-NC-ND
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2168275993
article
2

Author:
Kinga Tataruch , Anna Karewicz , Maria Nowakowska
Title:
Alginate-Hydroxypropylcellulose Microbeads for Retinol Encapsulation
Source:
6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : November 5-8, 2013, Prague, Czech Republic : Book of Abstract / Ed. by Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Michel Nielen and Jana Hajšlová - Prague: Institute of Chemical Technology, 2013, s. 210. - Dostępne tylko streszczenia. - Dostępny w World Wide Web
ISBN:
978-80-7080-861-0
Access mode:
Nr:
2168292731
varia
Unpublished documents:
1

Title:
Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 2
Publisher address:
Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2013
Physical description:
57 k.: il.; 30 cm.
Notes:
Bibliogr.
Research program:
053/WT-KChO/01/2013/S/3053
Signature:
NP-1424/2/Magazyn
Nr:
2168288825
unpublished scientific work
1
Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności = Encapsulation - a Method of Stabilising Vitamin A in Food Fortification Technology / Kinga TATARUCH // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie = Cracow Review of Economics and Management. - nr 906 (2013), s. 87-99. - Summ., streszcz. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634. - ISSN 1898-6447
2
Alginate-Hydroxypropylcellulose Microbeads for Retinol Encapsulation / Kinga TATARUCH, Anna Karewicz, Maria Nowakowska // W: 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : November 5-8, 2013, Prague, Czech Republic : Book of Abstract / Ed. by Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Michel Nielen and Jana Hajšlová. - Prague : Institute of Chemical Technology, 2013. - S. 210. - Dostępne tylko streszczenia. - Dostępny w World Wide Web. - ISBN 978-80-7080-861-0. - Pełny tekst: http://www.rafa2013.eu/pdf/BoA_RAFA_2013.pdf#page=186&view=Fit
3
Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 2 / kier. projektu: Elżbieta KONDRATOWICZ-PIETRUSZKA ; zespół: Lidia OSTASZ, Kinga TATARUCH, Piotr KOZERA. - Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 2013. - 57 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
1
Tataruch K., (2013), Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 906, s. 87-99; https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634
2
Tataruch K., Karewicz A., Nowakowska M., (2013), Alginate-Hydroxypropylcellulose Microbeads for Retinol Encapsulation. [W:] Pulkrabová J., Tomaniová M., Nielen M., Hajšlová J. (red.), 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : November 5-8, 2013, Prague, Czech Republic : Book of Abstract, Prague : Institute of Chemical Technology, s. 210.
3
Kondratowicz-Pietruszka E., Ostasz L., Tataruch K., Kozera P., (2013), Fizykochemiczne przemiany lipidów. Etap 2, Kondratowicz-Pietruszka E. (kier.), Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny, 57 k.
1
@article{UEK:2168275993,
author = "Kinga Tataruch",
title = "Kapsułkowanie - metoda stabilizacji witaminy A w technologii wzbogacania żywności",
journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie",
number = "906",
pages = "87-99",
year = "2013",
url = {https://zeszyty-naukowe.uek.krakow.pl/article/view/812/634},
}
2
@misc{UEK:2168292731,
author = "Kinga Tataruch and Anna Karewicz and Maria Nowakowska",
title = "Alginate-Hydroxypropylcellulose Microbeads for Retinol Encapsulation",
booktitle = "6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : November 5-8, 2013, Prague, Czech Republic : Book of Abstract",
pages = "210",
adress = "Prague",
publisher = "Institute of Chemical Technology",
year = "2013",
url = {http://www.rafa2013.eu/pdf/BoA_RAFA_2013.pdf#page=186&view=Fit},
isbn = "978-80-7080-861-0",
}
3
@unpublished{UEK:2168288825,
author = "Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka and Lidia Ostasz and Kinga Tataruch and Piotr Kozera",
title = "Fizykochemiczne przemiany lipidów",
adress = "Kraków",
publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie",
year = "2013",
}