Author:
Title:
Oznaczanie tłuszczu
Source:
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2001, s. 40-52
ISBN:
83-7252-078-X
Nr:
2168252814
chapter in textbook
See main document
|
Author:
Title:
Oznaczanie wartości kalorycznej produktów
Source:
Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2001, s. 81-93
ISBN:
83-7252-078-X
Nr:
2168252828
chapter in textbook
See main document
|
1
Oznaczanie tłuszczu / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ. - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2001. - S. 40-52. - ISBN 83-7252-078-X
|
2
Oznaczanie wartości kalorycznej produktów / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne / red. Zofia CICHOŃ. - Kraków: Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2001. - S. 81-93. - ISBN 83-7252-078-X
|
1
Czechowska-Liszka M., (2001), Oznaczanie tłuszczu. [W:] Cichoń Z. (red.), Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne, Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, s. 40-52.
|
2
Czechowska-Liszka M., (2001), Oznaczanie wartości kalorycznej produktów. [W:] Cichoń Z. (red.), Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne, Kraków : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, s. 81-93.
|
1
@inbook{fpUEK:2168252814,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Oznaczanie tłuszczu", booktitle = "Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne", pages = "40-52", adress = "Kraków", publisher = "Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej", year = "2001", isbn = "83-7252-078-X", } |
2
@inbook{fpUEK:2168252828,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Oznaczanie wartości kalorycznej produktów", booktitle = "Towaroznawstwo żywności : podstawowe metody analityczne", pages = "81-93", adress = "Kraków", publisher = "Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej", year = "2001", isbn = "83-7252-078-X", } |