Author:
Title:
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych
Source:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Wyd. 2 popr. i uzup.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012, s. 60-69 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-581-9
Nr:
2168235564
chapter in monograph
See main document
|
Author:
Title:
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych
Source:
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR - Wyd. 2 popr. i uzup.. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012, s. 195-228 - Bibliogr.
ISBN:
978-83-7252-581-9
Nr:
2168235582
chapter in monograph
See main document
|
1
Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012. - S. 60-69. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7252-581-9
|
2
Badanie i ocena tłuszczów jadalnych / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // W: Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / red. Władysław KĘDZIOR. - Wyd. 2 popr. i uzup. - Kraków: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, 2012. - S. 195-228. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7252-581-9
|
1
Czechowska-Liszka M., (2012), Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, s. 60-69.
|
2
Czechowska-Liszka M., (2012), Badanie i ocena tłuszczów jadalnych. [W:] Kędzior W. (red.), Badanie i ocena jakości produktów spożywczych, Kraków : Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, s. 195-228.
|
1
@inbook{fmUEK:2168235564,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badanie i ocena ziemniaków i przetworów ziemniaczanych", booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych", pages = "60-69", adress = "Kraków", publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie", year = "2012", edition = "Wyd. 2 popr. i uzup.", isbn = "978-83-7252-581-9", } |
2
@inbook{fmUEK:2168235582,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badanie i ocena tłuszczów jadalnych", booktitle = "Badanie i ocena jakości produktów spożywczych", pages = "195-228", adress = "Kraków", publisher = "Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie", year = "2012", edition = "Wyd. 2 popr. i uzup.", isbn = "978-83-7252-581-9", } |