Author:
Title:
Badania preferencji konsumenckich dotyczących spożywania serów twarogowych i podpuszczkowych = Studies on Consumer Preference Regarding Cottage Cheese and Rennet Cheese
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 834 (2009) , s. 55-68. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
2165631907
article
See main document
|
Author:
Maria Czechowska-Liszka
, Katarzyna Sobik
Title:
Jakość wód mineralnych na polskim rynku i preferencje konsumenckie dotyczące ich spożycia = The Quality of Mineral Waters and Consumer Preferences Regarding Their Consumption
Source:
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 781 (2008) , s. 47-60. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
50691
article
See main document
|
Author:
Title:
Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych w handlu detalicznym na terenie Krakowa = The Quality of Rennet Maturing Cheeses Available at Retail Stores in Cracow
Source:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 743 (2007) , s. 135-147. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Ministerial journal list:
b 6.00 pkt
Nr:
51111
article
See main document
|
Author:
Title:
Jakość olejów jadalnych dostarczanych na rynek krajowy przez Zakłady Tłuszczowe "Bielmar" w Bielsku Białej = The Quality of Edible Oils Brought on the Domestic Market by the Fat Production Plant "Bielmar" in Bielsko-Biała
Source:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 705 (2006) , s. 37-44. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Nr:
52074
article
See main document
|
Author:
Title:
Badanie i ocena jakości różnych rodzajów masła dostępnego na rynku = Testing and Assessing the Quality of Various Butters Available on the Market
Source:
Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 678 (2005) , s. 177-187. - Summ. - Bibliogr.
Access mode:
Nr:
52602
article
See main document
|
1
Badania preferencji konsumenckich dotyczących spożywania serów twarogowych i podpuszczkowych = Studies on Consumer Preference Regarding Cottage Cheese and Rennet Cheese / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 834 (2009), s. 55-68. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bazekon.uek.krakow.pl/168890975. - ISSN 1898-6447
|
2
Jakość wód mineralnych na polskim rynku i preferencje konsumenckie dotyczące ich spożycia = The Quality of Mineral Waters and Consumer Preferences Regarding Their Consumption / Maria CZECHOWSKA-LISZKA, Katarzyna SobikJakość wód mineralnych na polskim rynku i preferencje konsumenckie dotyczące ich spożycia = The Quality of Mineral Waters and Consumer Preferences Regarding Their Consumption / Maria CZECHOWSKA-LISZKA, Katarzyna Sobik // Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 781 (2008), s. 47-60nr 781 (2008), s. 47-60. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bazekon.uek.krakow.pl/162022489. - ISSN 1898-64471898-6447
|
3
Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych w handlu detalicznym na terenie Krakowa = The Quality of Rennet Maturing Cheeses Available at Retail Stores in Cracow / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 743 (2007), s. 135-147. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bazekon.uek.krakow.pl/137806552. - ISSN 0208-7944
|
4
Jakość olejów jadalnych dostarczanych na rynek krajowy przez Zakłady Tłuszczowe "Bielmar" w Bielsku Białej = The Quality of Edible Oils Brought on the Domestic Market by the Fat Production Plant "Bielmar" in Bielsko-Biała / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 705 (2006), s. 37-44. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bazekon.uek.krakow.pl/135833643. - ISSN 0208-7944
|
5
Badanie i ocena jakości różnych rodzajów masła dostępnego na rynku = Testing and Assessing the Quality of Various Butters Available on the Market / Maria CZECHOWSKA-LISZKA // Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie / [red. nauk. Zofia CICHOŃ]. - nr 678 (2005), s. 177-187. - Summ. - Bibliogr. - Pełny tekst: https://bazekon.uek.krakow.pl/93606429. - ISSN 0208-7944
|
1
Czechowska-Liszka M., (2009), Badania preferencji konsumenckich dotyczących spożywania serów twarogowych i podpuszczkowych, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 834, s. 55-68; https://bazekon.uek.krakow.pl/168890975
|
2
Czechowska-Liszka M., Sobik K., (2008), Jakość wód mineralnych na polskim rynku i preferencje konsumenckie dotyczące ich spożycia, "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", nr 781, s. 47-60; https://bazekon.uek.krakow.pl/162022489
|
3
Czechowska-Liszka M., (2007), Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych w handlu detalicznym na terenie Krakowa, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 743, s. 135-147; https://bazekon.uek.krakow.pl/137806552
|
4
Czechowska-Liszka M., (2006), Jakość olejów jadalnych dostarczanych na rynek krajowy przez Zakłady Tłuszczowe "Bielmar" w Bielsku Białej, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 705, s. 37-44; https://bazekon.uek.krakow.pl/135833643
|
5
Czechowska-Liszka M., (2005), Badanie i ocena jakości różnych rodzajów masła dostępnego na rynku, "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", nr 678, s. 177-187; https://bazekon.uek.krakow.pl/93606429
|
1
@article{artUEK:2165631907,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badania preferencji konsumenckich dotyczących spożywania serów twarogowych i podpuszczkowych", journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", number = "834", pages = "55-68", year = "2009", url = {https://bazekon.uek.krakow.pl/168890975}, } |
2
@article{artUEK:50691,
author = "Maria Czechowska-Liszka and Katarzyna Sobik", title = "Jakość wód mineralnych na polskim rynku i preferencje konsumenckie dotyczące ich spożycia", journal = "Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie", number = "781", pages = "47-60", year = "2008", url = {https://bazekon.uek.krakow.pl/162022489}, } |
3
@article{artUEK:51111,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych w handlu detalicznym na terenie Krakowa", journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", number = "743", pages = "135-147", year = "2007", url = {https://bazekon.uek.krakow.pl/137806552}, } |
4
@article{artUEK:52074,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Jakość olejów jadalnych dostarczanych na rynek krajowy przez Zakłady Tłuszczowe Bielmar w Bielsku Białej", journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", number = "705", pages = "37-44", year = "2006", url = {https://bazekon.uek.krakow.pl/135833643}, } |
5
@article{artUEK:52602,
author = "Maria Czechowska-Liszka", title = "Badanie i ocena jakości różnych rodzajów masła dostępnego na rynku", journal = "Zeszyty Naukowe Akademii Ekonomicznej w Krakowie", number = "678", pages = "177-187", year = "2005", url = {https://bazekon.uek.krakow.pl/93606429}, } |