Publications of the selected author

1

Title:
Foog Preservation Using Ionizing Radiation = Utrwalanie żywności promienionaniem jonizującym
Source:
Selected Problems of Food Quality = Wybrane problemy jakości żywności / eds. Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński - Radom: Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu, 2018, s. 21-28. - Streszcz., summ. - Bibliogr.
Series:
(Monografia Mazowieckiego Oddziału Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego ; nr 9)
ISBN:
978-83-7351-855-1
Nr:
2168325849
chapter in monograph
1
Foog Preservation Using Ionizing Radiation = Utrwalanie żywności promienionaniem jonizującym / Andrzej S. GAJEWSKI // W: Selected Problems of Food Quality = Wybrane problemy jakości żywności / eds. Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński. - Radom : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny, 2018. - (Monografia - Mazowiecki Oddział Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego ; nr 9). - S. 21-28. - Streszcz., summ. - Bibliogr. - ISBN 978-83-7351-855-1
1
Gajewski A., (2018), Foog Preservation Using Ionizing Radiation. [W:] Żuchowska-Grzywacz M., Zieliński R. (red.), Selected Problems of Food Quality, Radom : Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny, s. 21-28.
1
@inbook{UEK:2168325849,
author = "Gajewski Andrzej S.",
title = "Foog Preservation Using Ionizing Radiation",
booktitle = "Selected Problems of Food Quality",
pages = "21-28",
adress = "Radom",
publisher = "Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu",
year = "2018",
issn = "",
isbn = "978-83-7351-855-1",
}