Publications of the selected author

Unpublished documents:
1

Title:
Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1997
Physical description:
25 k.: il.; 30 cm
Notes:
Bibliogr.
Research program:
64/KTŻ/1/97/S
Signature:
NP-39/[7]/Magazyn
Nr:
2168332623
unpublished scientific work
2

Title:
Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1996
Physical description:
39 k.: il.; 30 cm
Notes:
Streszcz., Bibliogr.
Research program:
95/KTŻ/1/96/S
Signature:
NP-39/[6]/Magazyn
Nr:
2168332287
unpublished scientific work
3

Title:
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach
Kierownik tematu:
Publisher address:
Kraków: Akademia Ekonomiczna, 1995
Physical description:
47 k.: il.; 30 cm
Notes:
Streszcz., Bibliogr.
Research program:
29/KTŻ/2/95/S
Signature:
NP-39/[5]/Magazyn
Nr:
2168332281
unpublished scientific work
1
Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1997. - 25 k. : il. ; 30 cm. - Bibliogr.
2
Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Wanda KUDEŁKA, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1996. - 39 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
3
Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach / Kier. tematu: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS; wykonawcy: Maria KREŁOWSKA-KUŁAS, Stanisław POPEK, Małgorzata IVIĆ, Wanda GALON, Danuta BIALIK, Beata SUTOR. - Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. - 47 k. : il. ; 30 cm. - Streszcz. - Bibliogr.
1
Krełowska-Kułas M., Kudełka W., Popek S., Ivić M., (1997), Badanie jakości niektórych produktów spożywczych. [Etap 7], Zawartość metali w pieczarce uprawnej, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 25 k.
2
Krełowska-Kułas M., Kudełka W., Popek S., Ivić M., (1996), Badanie jakości wybranych produktów spożywczych. [Etap 6], Zawartość metali w wybranych grzybach, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 39 k.
3
Krełowska-Kułas M., Popek S., Ivić M., Galon W., Bialik D., Sutor B., (1995), Badanie jakości produktów spożywczych. [Etap 5], Zawartość metali w rybach i ich przetworach, Krełowska-Kułas M. (kier.), Kraków : Akademia Ekonomiczna, 47 k.
1
@unpublished{UEK:2168332623,
author = "Krełowska-Kułas Maria and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Ivić Małgorzata",
title = "Badanie jakości niektórych produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1997",
}
2
@unpublished{UEK:2168332287,
author = "Krełowska-Kułas Maria and Kudełka Wanda and Popek Stanisław and Ivić Małgorzata",
title = "Badanie jakości wybranych produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1996",
}
3
@unpublished{UEK:2168332281,
author = "Krełowska-Kułas Maria and Popek Stanisław and Ivić Małgorzata and Galon Wanda and Bialik Danuta and Sutor Beata",
title = "Badanie jakości produktów spożywczych",
adress = "Kraków",
publisher = "Akademia Ekonomiczna",
year = "1995",
}