BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 11 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113) posortowane wg spisu treści
1
Pluta-Kubica Agnieszka, Domagała Jacek, Gąsior Robert, Wojtycza Krzysztof
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 5-16
2
Kucharczyk Krzysztof, Tuszyński Tadeusz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 17-26
3
Satora Paweł, Celej Dagmara, Skotniczny Magdalena, Trojan Nina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 27-36
4
Świeca Michał, Kordowska-Wiater Monika, Pytka Monika, Sęczyk Łukasz, Gawlik-Dziki Urszula
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 37-47
5
Szydłowska Aleksandra, Zielińska Dorota
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 48-58
6
Sadowska Anna, Dybkowska Ewa, Rakowska Rita, Hallmann Ewelina, Świderski Franciszek
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 59-75
7
Litwinek Dorota, Buksa Krzysztof, Kowalczyk Magdalena, Boreczek Jakub
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 76-89
8
Kaszuba Joanna, Pycia Karolina, Wiśniewski Rafał, Jaworska Grażyna, Kuźniar Piotr
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 90-102
9
Wesołowska Monika, Dżugan Małgorzata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 103-112
10
Sajdakowska Marta, Jeżewska-Zychowicz Marzena
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 113-125
11
Jeznach Maria, Bilska Beata, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Pawlak Artur
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2017, R. 24, nr 4 (113), s. 126-136